icon

Pôrod v máji 2012

arieska
30. aug 2011

Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂

mirkave
15. feb 2012

@oxiba ved to,po prebdenej noci,v taky krasny slnecny den a neist von-to by bol hriech 😉 😀 a za babami v robote je aj mne smutno ☹ ,ale tak co uz......
ja som tiez akurat rozmyslala,ze kedy nastupim na matersku.som na pn,tak ma mozno vypise 8 tyzdnov pred terminom.uvidim,na poradni sa opytam,ked nezabudnem

cobhan
15. feb 2012

@oxiba manzel stale vymyslal, ze by chcel luk, ze na ryby sa neda chodit cely rok a toto by bolo take celorocne a tak. Kupil sa luk, zapacilo sa nam to obom, zacali sme chodit do klubu, spravili sme si skusky a k 30tke som dostala vlastny luk na zakazku aj s mojim menom 🙂 a teraz uz mame partiu s ktorou chodime strielat a stretavame sa na sutaziach a stredovekych festivaloch a tak. Draheho to chytilo do takej miery, ze k Vianociam si vypytal sijaci stroj a teraz sije dobove kostymy a la Robin Hood 🙂

pupavenka
15. feb 2012

@cobhan nastastie si nasla nahradu za ten vystroj :D

danculka24
15. feb 2012

@mirkave ja mam dakedy traašnu chut ist na dobry miešany drink 😀 alebo si niekam vyrazit, jajjjj to sa este načakam 😀

mirkave
15. feb 2012

@cobhan hotovy zverinec 😀

svetlusska
15. feb 2012

@danculka24 aha okej dakujem 🙂

danculka24
15. feb 2012

baby inak ako to rychlo leti, včera hadžem pokec s lekarom, on hovori že no na začiatku aprila ved vypišeme matersku..........,ja som sa tak zasekla že už ? boožinku je to tu raz dva

mirkave
15. feb 2012

@danculka24 jaaaaaaaaaaaaaaaaj mi hovor.ja odpadavam za sampanskym a tiez nejaky ten miesany drink 🙂 mnamkyyyyy to mi pripomina,ze mame doma detske sampanske este zo silvestra 😀

cobhan
15. feb 2012

@danculka24 caro nechceneho 🙂 tu sa nam uz iri smiali, ze vedia, preco nam je stale zima (obaja sme zimomravi)...vraj to Sokol len zle piseme, ma to byt SoCold 🙂

oxiba
15. feb 2012

@cobhan my máme susedov vo vchode Sokolových.. jeden z nich pred mesiacom zomrel takým kriminálnym spôsobom - všade samí policajti, keď som prišla domov, vyšetrovačka.. zabila ho elektrika, keď sa odpájal čierny odber, na ďalší deň mali kontrolovať elektromery...
ináč mala som kamošku Zajacovú jej otec Zajac a hádaj kto mu volal Kapusta (spolužiak zo školy), prvé dva razy mu zložil, lebo si myslel, že si niekto z neho robí srandu...Haló tu Zajac, kto volá? tu Kapusta.. tút tút.. 🙂

mirkave
15. feb 2012

@danculka24 sa tesim,ked ma vypise na matersku.huraaaaaaaaaa konecne budem volna a budem moct ist kam chcem,kedy chcem 😀 len ci budem vladat s takym brusiskom 😀

mirkave
15. feb 2012

@oxiba 😀 😀 😀

oxiba
15. feb 2012

@cobhan ty kokso, to i tebe potom dačo dobové spichne 🙂 to môže byť super, takéto akcie sa mi páčia 🙂
ale neodstránila si si prsník a la amazonka? len srandujem.. nie je to fuška, napnúť tetivu a správne zacieliť? ulovila by si niečo? 🙂

danculka24
15. feb 2012

@mirkave joj šampanske milujem, alebo jahodove daikiri alebo jahodovu margaritu, aale ved to robia aj nealko takže vikend to isti 😀

cobhan
15. feb 2012

@oxiba to nam urcite nie su do rodiny 🙂, teda manzelovi 🙂. U nas v rodine sa ine priezviska striedali...po starom otcovi Koren, po starej mame Krcmar, po ich starych rodicoch Vandrak 🙂 vsetko take rydze slovenske, akurat to vandrovanie sa na mne prejavilo 😝

oxiba
15. feb 2012

@cobhan i u nás sú takí kozmopolitní predkovia, mne prúdi v žilách taký mix - Predkovia- nemci, ukrajinci, poliaci, španieli, francúzi, česi, slováci... ktovie kto ešte.. a o našom byte sa traduje, že každí, kto v ňom pred nami býval skončil na istú dobu v Austrálii, no tam sa mi teda vôbec nechce 😉

mirkave
15. feb 2012

@danculka24 jaaaaaj ale si mi narobila chute 😝 ja budem moct vypadnut dakam az po pnke.a uz vidim ako sa nadajam tymi nealko drinkami dakde 😀

tiuska77
15. feb 2012

@oxiba To na matersku skôr dáva lekár papier či ako to je nemam ani šajnu 🙂

danculka24
15. feb 2012

@mirkave ja mam neobmedzene vychadzky teraz už, ale veru s tym pupkom sa mi nechce, ale tak aj take počko keby bola jar alebo teplo by to bolo ine, a rychlo ma chyti aj unava, ale su dni ked ideme kupovat pre malu a to by som behala cely den co nemam dost a vymyslam co este 😀
@cobhan a vie všetko ušit už ?
@oxiba 😀 že neodstranila prsnik, čo teba nenapadne

cobhan
15. feb 2012

@oxiba on uz aj chcel, ale teraz by sa blbo brali miery 🙂 tak sme sa dohodli, ze ked sa vratim do povodneho tvaru tak volaco vymyslime. Ja mam tiez take akcie rada, trosku pripominaju mi niekdajsie skautske. Nevedela som, ze amazonky mali taketo zvyky 🙂 ale poviem ti, ze pri tom ako mi prsia rastu by som aj nejake zmensenie brala 😀. Napnut luk problem nie je..teda zalezi od luku..ja strielam z 35lb, to znamena ze taham asi 17.5 kg a to je v pohode. Trafit to nieco by nebol problem, ale ja strielam len na umele 3D zvierata...do ziveho by som strelit nedokazala. Ani rybu nezabijem, radsej ju len hodim do bedne a spolieham sa, ze vzduch spravi svoje, pripadne tie vacsie dam v lodi drahemu s tym, aby im ''dohovoril''.

oxiba
15. feb 2012

@tiuska77 nuž ja som si dnes dala vypísať materskú, lebo ju musím nahlásiť v práci + odhlásiť sa z poisťovne - poistka kvôli práci - podľa zákona musíš nastúpiť na MD 6 týždňou pred očakávaným termínom pôrodu, pokiaľ máš zdravotné problémy tak 8 týždňov pred termínom, toľko hovorí litera zákona 😉

danculka24
15. feb 2012

@mirkave nemaš žiadne vychadzky či obmedzene ?, haa ale počkaj ked potom všetko si dame alko, jeden drink a ruka hore 😀

cobhan
15. feb 2012

@oxiba super, taky mix je najlepsi. My sme sa zase rozliezli po celom svete 🙂 aj ked ja sa zatial obmedzujem len na Europu. Drahy bol v Australii 3 tyzdne, v Melbourne a stale basni o tom, ze keby sa s uniou cosi stalo a v Irsku by to nebolo ono tak ideme do Australie 🙂

tiuska77
15. feb 2012

@oxiba júúúj ja som mala predstavu, že poviem v robote donesiem nejaky papier čo da lekár a to je všetko...takže to si musim sama vybavovať... hmm tak na najbližšej poradni musi pytať už lekára..tiež by som mala nastupiť koncom marca cca ..čo je už cobydub 😀

oxiba
15. feb 2012

ináč všimli ste si tú hnusnú celulitídovú prdel, čo sa stále objavuje vpravo na obrazovke 😝 😝 čo nám tým chcú naznačiť? urážajú nás? 🙂 🙂

cobhan
15. feb 2012

@danculka24 on je z krajcirskej rodiny, hodne odkukal od starych rodicov ked tam travil detstvo. Sam si sice mustru neurobi, potrebuje este predlohu, ale na nete sa teraz da najst vsetko. Zatial uz stihol usit kozenu vestu, kapucnu a la Robin Hood, kapsicku na opasok, kozeny tulec na sipy a k tomu vyrobil dva luky 🙂. No a ja mu zavse donesiem nejaku drobnost na opravu, tu zasit, tam skratit, zuzit a tak 🙂

oxiba
15. feb 2012

@cobhan ták na toto mi chýbajú v mozgu gangliá (uzlíky - na odbornú činnosť) ja by som si nezarobila ani na slanú vodu, keby mám šiť 🙂

oxiba
15. feb 2012

lúčim sa - idem si vyzdvihnúť potomka zo škôlky, mooc dobre sa s vami kecalo...

tiuska77
15. feb 2012

Dnes ste sa tu riadne rozšupli...dalo mi zabrať kym som dočitala všetky stranky 😉 čo svedči o tom, že ste spokojne šťastnučke tak ako to má byť 🙂 ..glukozu mam aj ja oki, takže viac tej plodovej vody, nieje kvoli tomu a môžem papať ďalej keksíky a nutelu čo som nikdy pretym nejedla...ale nech ja malička šťastna..čo už pre ňu neurobim 😵

mirkave
15. feb 2012

@danculka24 mam vychadzky rano od 8-10 a poobede od 15-17.aj to kvoli skolke a sem-tam nejaky ten maly nakupik.a ako pises-jedno alko a som ako trololo 😀