Pôrod v máji 2012
Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂
keď som sa už tak rozpísala, tak ešte niečo: už ste zaregistrované v baby bonus DM drogerie? keď nie, tak tak urobte vcelku sa to oplatí, stačí vypísať ich formulárik a ukázať tehotenskú knižku - dostanete vzorky detských výrobkov (napr. krémiky) + kupóniky na zľavy v DM - ja som tam mala kupón - 6Eur na Huggies plienky 🙂 a i.
ahojte kocky! som tu dlhsie nebola 🙂 akosi som nemala cas :(
dnes som mala mensi sok, volala som k mojmu dr ze kedy ja vlastne mam nastupit na matersku ze to potrebujem nahlasit do prace, lebo som sa v stredu ked som tam bola zabudla opytat 🙂 a sestricka mi povedala ze v rozmedzi od 2.4 do 14.4, waw to mi pride ze je to za chvilu, cakala som nejak neskor.. hmm no ale musim sa priznat ze sa feeest tesim! a neviem ci ste uz citali, ale hlasili ze vraj budeme mat velmi kratku jar, ze hned potom maju prist velke tepla, cize je dost mozne ze rodit budeme ked vonku bude +30 to je nieco teda..
@mimi ja ikeu tiez milujem, my mame cely dom zariadeny z ikea 🙂, kuchynu moj drahy niesol tak, ze si vzdy kupil tolko skriniek kolko sa mu zmestilo do auta a tie doma pak posladal a namontoval, tusim na 2x mu to vyslo.. inac my to mame tak, ze vzdy ako sa otepli zaciname vozit veci z ikea domov.. cize auto je na tom tak ze cakam ze sa mu tie kolesa rozplacnu :D ja som vzdy nalepena na okienku a sedim za muzom a cez celu druhu polovicu je vsetko ostatne naskladane 🙂 vesele je to!
@prinzesz tak to sme tu Ikea fanusky. Ja tiez vsetko kupujem z Ikea, chcem tak aj zariadit detom izbicky, maly by uz ako tak mal izbicku a najviac sa tesim zariadnovanie pre dievcatko, len si este musime trosku pockat, kym sa prestahujeme. Ako si spokojna s kucyhnou? Mas odtial aj spotrebice? Neviem, ci tam ich kupovat, ale ´bo nejaku inu znacku.
Niečo na zasmiatie:
V správach hovorili, že by každý, kto vyrazí na cesty v tomto počasí, mal
mať so sebou reťaze, lopatu, deku, rozmrazovač, ťažné lano, baterku, hever a
náhradné koleso
... no, vyzeral som ráno v autobuse do roboty jak debil :/
@mimi no neviem ako je to na SK /my zijeme v cr - praha/ ale tu ked si kupis spotrebice v ikea mas na ne zaruku az 5 rokov.. takze sa asi viac oplatia tam, inac my spotrebice nemame z ikea ale normalne kupene 🙂 no a kedze som toho casu nezasahovala do vyberu /este sme sa nepoznali s mojim drahym/ tak ani kuchyna sa mi uuplne nepaci 🙂 vyriesila by som ju trosku inac 🙂 ale drahy mi slubil ze ked sa mi nebude nejak velmi pacit tak ze si kupime len nove dvierka a prerobime to.. hehe.. no zatial sa mi do toho ist nechce.. som si uz aj zvykla..
ja osobne milujem elektrolux, neviem preco ale podla mna ta znacka je super na spotrebice.. vysavace su suprove, ale zas aj whirlpool je fakt super.. co som sama prekvapena.. ale vela ludi chvali 🙂 my mame bosch tu americku chladnicku a ostatne veci elektrolux a super..
@mimi asi ano. Jedine, ze by sa to tu zvrtlo, tak by sme sli niekam inam, ale urcite nie spat na Slovensko. Na to sa uz ani jeden z nas neciti, nejako sme si odvykli. Slovakov tu je dost, ale my sa nejak radsej kamaratime s Irmi a inymi cudzincami (Fr, Nemci a tak). Vela Slovakov tu je len nacas, zarobit si a hura spat domov a s nimi nejako nevieme najst spolocnu rec 🙂
@zlobinka No a, ved kto bude vediet ako to ma byt?Nikto, len ty vies aku mas presnu predstavu.....a kto ti to bude vobec ocumovat?Ved ked pridu pozriet babatko a bude nahodou spinkat ze pojdu pozriet do postielky tak sa budu rozplyvat nad babatkom a nejaky vreckar si mozno vobec nevsimnu....takze pohoda....moja kreativita je tiez vselijaka, ale jak si urobim tak to bude mat a hotovo
@mimi Tak mi Ikeu na vychode nemame, ale mam brata v Nemecku a oni tam maju Ikeu nedaleko takze uz mi poslala svagrina link nech si pozriem co mi treba a ze nejake prestieradla a take veci ze mi kupi tam ze su lacnejsie a kvalitnejsie ako na SK.A tiez som pozerala ze su tam lacnejsie teflonove panvice co sa nam do kuchyne zide ale ked uz tak mi musi kupit k nim aj naradie.Mam jednu super teflonovu panvicu ale je este pekne zabalena a odlozena, keby som ju dala do kuchyne tak pri mojich rodicoch jej davam zivotnost mesiac, hned by ju s niecim poskriabali.......Kuchynu mame spolocnu s rodicmi, ale mam stastie lebo nedavno sme ju komplet celu prerobili....to dostala mamina k 50.Poslali si ich k moru na dovolenku a rozbili a nanovo postavili kuchynu.Cize je v podstate podla mojich predstav kedze iniciatorom som bola ja, surodenci to len troska pomohli financovat.Linka je namieru paradna takze super.Chcela by som casom aj tak svoju kuchynu ale uvidime este.....
baby ked chcete napisat kratku spravu ako je fotoblog tak ako?
Tadaaaaaaa,postielka takmer poskladana.....pustila som sa nakoniec do toho sama lebo ocino ma inu robotu.....a celkom mi to ide len sa mi zvysili 4 matice a neviem preco ale nevadi....drzi to...idem este tu prednu posuvnu stranu namontovat a hotovo.....
@mimi To vies ked ti nic nie je a PN ti uz hrabe na mozog a nevies co od rozkose.......postielka je cela hotova, co am drzat drzi, co sa ma hybat sa hybe, len neviem na co ta boli tie 4 matice.......nic nevadi, opytam sa otca..Dnes som nejak mimoriadne akcna.....jakeby som nabrala odniekial novej sily......asi som dobre spala lebo vcera sme na pohrebe poriadne vymrzli takze som sla skoro do postele.....

@cobhan to budeš mať zajtra večer sexi kačaciu chôdzu, keď čítam tie vaše plány, to vyzerá i na medzipauzičku pri koláčiku 😉