Pôrod v máji 2012
Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂
@oxiba paráda 🙂 nás nákup komody, postielky a podobných nábytkových záležitostí ešte len čaká - nakoľko to nemáme kde dať :( prerábame byt, tak ho snáď do pôrodu stihneme nie len prerobiť ale aj nasťahovať, lebo si neviem predstaviť ten katastrofický scenár - ja v pôrodnici a moji chlapi sťahujú (veď by ani nevedeli čo kam :-P)
@cobhan nuž tí naši muži sú občas tak priečny 😉 no ja som toho svojho namotivovala 🙂; nám sa tá komoda k ničomu nehodí - no je tak chutne detská a mierne retro (Mandal - má krémovo biele šuflíky a korpus je masívna breza) - tak sme si povedali kúpime niečo milé na čo sa budeme 2 roky pozerať a potom to posunieme... hlavné je, že už mám kam dávať tie mini miminkovské vecičky 🙂
s tou OČR máš pravdu, voľno sa mi hodí - už som dumala, že si vezmem dovolenku.. no už i tak budem chodiť do práce iba cca 20 pracovných dní (čaká ma uzatváranie spisov a iné milé veci...)
takže si dnes mierne hippies zjav 😉
Ozaj víkend si si užila k spokojnosti?
@oxiba nie len mozog, ale aj mukel - minulý týždeň som spravila vodu a kanalizáciu a zajtra začínam kachličkovať kúpelňu, keď skončím (pri mojom tempe tak o týždeň a pol), už sa nebudem vládať ani postaviť :P ... no a? veď lekár hovoril niečo o pohybe (xi xi xi ten by mi dal, keby vedel čo robím)
@janusha33 fuuha tak ty sa dnes fakt nenudiš, jaj taketo dni su na porazenie, ale chvalabohu maš chlapa v poriadku
@lucyfuk77 počkaj definuj mi som spravila vodu a kanalizaciu a že zacinaš kachličkovat či dobre čitam ???? 😀
@oxiba vikend bol super 🙂. Ubytko sme mali na takej malej rodinnej farme/ guest house pri jazere a s jazdeckou skolou. Pekna izba, nas pes bol vitany, rano ranajky take tie tradicne irish, co cloveka zasytili na cely den a v uzasnom prostredi. Sutaz ani neviem ako dopadla, lebo vyhlasovali len prvych troch z kazdej kategorie, tak cakam kedy sa vysledky objavia na nete. Ludia sa cudovali, ze nas tam vidia a ze este strielam..ale pokial sa da, tak strielat budem (v nedelu chcem ist na dalsiu) a baby mi stale hovorili, ze by som mala dostat specialnu cenu za ucast 🙂 a dokoncenie preteku. Pocas toho sme mi vymysleli vlastnu kategoriu 2in1 🙂 alebo Kinder suprise 🙂 a celkovo bola pohodicka..aj ked tych 6 hodin chodenia po lese sa na mne podpisalo. Vecer som uz mala onu spominaju sexi kacaciu chodzu, ze by aj stryko Drzgros zozelenel zavistou keby ma videl...v noci som sla na zachod po styroch, ale rano som bola v pohode. Len strasne unavena 🙂 ale stastna ako blcha 😀
@danculka24 definícia :D : robila som rozvody vody a kanalizácie v našom byte a ak sa podarí mm dnes nahodiť sadrokarton v kúpelni , tak zajtra idem kachličkovať :D
@danculka24
@oxiba kočky kukám, že ste z BA - Pééétržka 😀 aj ja 😉
@danculka24 ja??? to nie...ale drahy sa stal IKEA maniakom a uz rozmysla, ked tam pojdeme na buduce. Nejaky nabytok je mu ukradnuty, jeho potvoru zaujima ta krabia pasta, co maju v potravinach 😝
@lucyfuk77 ty brdo a taketo veci odkial vieš ?? veru davaj na seba pozorr !!!
@lucyfuk77
@oxiba no parada baby tak to sme už 4 že ??
@cobhan ja chodim rada zas na tie všelijake serepetičky a zbytočnosti, nakupim a leži mi to doma 😀, tak ale ked už idete na pastu tak ty možeš všetličo aj ine pokupit popri tom 😀
@danculka24 mňa to baví - robím interiérový design a toto (práce okolo toho) som sa naučila sama - resp. vždy som bola taká manuálne zručná, toto už je 3 byt čo robím - bez firmy, stavbárov a pod... niekoho baví šitie a štrikovanie, ja rada murujem a podobné veci robím (teraz som tehotenstvom dosť obmedzená, lebo veľa vecí nemôžem) - no aspoň kibicujem manželovi 😝
@danculka24 ja tiež pokúpim všetko možné pomimo.. oni potvory to tam majú tak pekne naaranžované...
i teraz som si doniesla taký pekný sukulentík, ktorý snáď prežije moju starostlivosť 🙂
minule som si priniesla pekný nakazený brečtan, ktorý mi odpálil všetky kvety, ktoré inak odolávali mojej starostlivosti 🙂 som skrátka nepoučiteľná 😉
@danculka24 ja som ti tiez nakupila blbosti do kuchyne. Milujem formy na lad, daju sa do toho robit domace pralinky, takze som si kupila z kazdej po jednom, potom nerezovu misku do kuchyne...to sa vzdy zide, predlohy na posypanie kolacov, lis na cesnak a tak. Okrem toho dva vankuse, uplne ucelovo, lebo sme nezobrali moj tehotensky a bala som sa ako budem v tom guest house spat a koberec do kuchyne, aby tam mohlo mimco vegetovat. No a aby som nezabudla tak vak na spanie pre mimino 🙂 Pozerali sme aj postielku, ale mala som z nich taky nejaky divny pocit, ze ked sa do toho mimco parkrat zaprie, tak sa to rozpadne.
@oxiba
@danculka24 však počkajte - dodám vám fotku mňa so sloním bruchom v monterkách - sa nasmejete 🙂
@danculka24 momentálne bývame pri námestí hraničiarov a o chvílu sa sťahujeme k Tesco
@cobhan my sme postielku zavrhli z ikea zdala sa mi labilna, pri niektorych mam ten pocit že dieta si trochu zaskače a rozpadnu sa, veru už dlho vyberame postielku ale zas do normalnej ceny
@danculka24 no pekne :D kto by to bol povedal, že je petržka také malá :D

@oxiba ja som tiez pozerala komodu v IKEI, ale drahy sa nejako osival, tak som to nakoniec nechala tak 🙂
Ta OCR sa ti asi aj celkom hodi, nie? Ja by som teraz brala par dni volna vsetkymi desiatimi. Vcera som v robote zaspavala, dnes mi volal sef, ze mame o 15 minut meeting s nejakym klientom a ja si tu pekne vegetim v rifliach a Edkovej mikine 🙂 a totalne prirodnym zjavom s vlasmi ako vechet 😒