icon

Pôrod v máji 2012

arieska
30. aug 2011

Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂

lucyfuk77
21. feb 2012

@danculka24 ... že sa vám do rozhovoru miešam 🙂 ja som mala pri prvom úplne obyčko postielku z Carefouru za 1oooSK a pomohlo, že som zospodu našróbovala také L -ká, postielka vydržala šantenie nášho syna a ešte jednému chapcovi - čo sme ju predali ... nebolo jej vôbec nič.

lucyfuk77
21. feb 2012

ok kočky - idem sa obliecť a ideme s mm makať :D

danculka24
21. feb 2012

@lucyfuk77 hlavne opatrne !!

petka296
21. feb 2012

Baby aj vam tak strasne krvacaju dasna? Ja chodim k dentalnej hygienicke a za kazdym osetrenim platim min 30€.

janusha33
21. feb 2012

@danculka24 Hej to jedine ma tesi......a tiez ze este mame kotol na plyn, takze na tuhe palivo ocino odmontovala a topime teraz plynom a kotol na tuhe palivo mozme odniest do zberu lebo sa to uz asi nebdue dat opravit......oco sa o to este chce pokusit.....aspon sa nebude nudit lebo vonku sa este aj tak neda nic robit.

janusha33
21. feb 2012

@danculka24 Heh este dobre ze nasi odlozili postielku po nas......len som ju obrusila a nanovo nalakovala....niet nad staru dobru kvalitu.Som ju aj sama poskladala a jedna strana sa mi da dat dole.A je este stale pevna......a to sme ju mali my(3 surodenci) a bratranec so sesterkou.....cize 5 deti.

janusha33
21. feb 2012

@lucyfuk77 Fuuuuha, sikulka.....kachlicky by som si neviem ci trufla.....mozno tak dlazbu najprv na nejake miesto kde to nevidno a mozno by som do toho prisla.V dvoch izbach mam plavajucu a to som ju davala ja s otcom.Chudakovi ukazal to bratranec ale ked odisiel tak mu to nejak neslo a mama si s tym uz vobec nevedela rady.....pritom sa stacilo pozriet na jednu to dosku a cloveku to logicky napadne.....takze tatino potom len behal a orezaval mi ked trebalo a zvysok som robila ja.Teraz nam nasi uvolnia dalsiu izbu takze v lete by sme chceli dat aj tam plavajucu.Ja nemam nervy na koberce,ked tak mozno nejake kusove.Teraz si vsetko pekne premyslim ako to poriesim a potom dam maleho babke na krk a my mozme robit.Keby mi niekto rozrabal to lepidlo tak by som si mozno aj trufla na dlazby a tieto veci, ja by som sa bala ze by som to urobila riedke alebo huste velmi.Ale napriklad u nas ked sa maluje tak muz sa radsej strati.U nich doma to nerobil takze to ani nevie a ja uz v tom mam prax.

kwatka
21. feb 2012

ahojte, môžem sa k vám pridať?
som v 27tt.termín mam 27-28 máj

zlobinka
21. feb 2012

babenky drzte mi palce....ideme s mangelom na to 3d sono...tak dufam, ze dnes sa mala nebude hrať na schovavacku a aj tvaricka sa bude dat odfotit...a dufam,ze sme podrastli 🙂
@kwatka vitaj medzi nami

pokito
21. feb 2012

@lucyfuk77 Jeej ja byvam pri tescu 😉

lilly15
21. feb 2012

@alohim Ach no nemala som to šťastie...dr. mi zobral ster ale aj rovno tiež po tretíkrát nasadil čípky a čo je ale najhoršie že sa to už ukázalo na mojom krčku ktorý sa mi začal skracovať :( takže mi nariadil prísny kludový režim, iba ležať :( ach aký ja mám strach :(

pokito
21. feb 2012

@kwatka cauko, mame rovnaky termin 🙂

lilly15
21. feb 2012

@tiuska77 Tak to je super že ste v poriadku. Ja som bola pre istotu u Dr. kedže som sa ped tyi dvomi týždnami liecila na zapal a znovu to nie je dobre :( ďalšie čípky a čo je najhoršie že sa mi už príliš začal skracovať krčok takže odteraz už iba ležať :( ...mám poriadny strach :(

danculka24
21. feb 2012

@kwatka ahoj 😀

lilly15
21. feb 2012

@prinzesz V pohode, ďakujem a podaj by to aj v mojom prípade bolo len tak...No po dnešnej návšteve Dr. som odišla s ďalšími čípkami a nariadeným prísnym kľudovým režimom lebo sa mi veľmi skrátil krčok :( ...nevadí mi že musím iba ležať, všetko zvládnem len mám strach o drobca :(

pokito
21. feb 2012

@lilly15 neboj, aspon si oddychnes, lezkaj a relaxuj...( inac baby sorry za to ked niekedy stlacim paci sa mi to na taku vaznu temu, ja lezim v posteli a pisem cez dotykovy telef 😅 on a som gramblava)

danculka24
21. feb 2012

@lilly15 tak este že si bola u lekara dnes, neboj treba oddychovat a oddychovat, drobec bude v poriadku 😀

lilly15
21. feb 2012

Hm no to áno len mám preto strach, že ja som PN už skoro od začiatku kvôli robote takže ani predtým som sa extra nenamáhala ale keď mi dnes povedal, že ani stáť pri šporáku, upratovať a pod iba ležať tak ma to vystrašilo :(

tiuska77
21. feb 2012

@lilly15 ooo do kelu 😒 ... ale už to mame zopar tak to bude ok... len posluchaj dr. a oddychuj doma, aby všetko ok bolo, držim palce ja mam na dalši tyždeň poradnu tak uvidime...drž sa 🙂

lilly15
21. feb 2012

Ani ma nenapadne neposluchať ...neviem prečo ale nejak si to vyčítam :( Aj ja mám o týždneň poradňu tak dúfam, že drobček bude v poriadku a nejak to dobojujeme. Aj vy sa držte

lilly15
21. feb 2012

@pokito Hm no to áno len mám preto strach, že ja som PN už skoro od začiatku kvôli robote takže ani predtým som sa extra nenamáhala ale keď mi dnes povedal, že ani stáť pri šporáku, upratovať a pod iba ležať tak ma to vystrašilo :(

lilly15
21. feb 2012

@danculka24 Budem, ďakujem

zlobinka
21. feb 2012

@lilly15 pozri aj mna strasi kazdy doktor....tvoj doki vie co robi..keby to bolo vazne urcite by ta poslal lezat do nemocnice,aby vas mali pod dozorom...urcite len nechce riskovat a ty len pekne oddychuj a vsetkych okolo pobuzeruj nech ta obskakuju...viem,ze sa to lahko hovori,ale mysli pozitivne...mna kazde sono strasia,ze sme malinky,jeden doktor povie,ze nam v raste zaostava hlavicka, druhy, ze nie, ale ze celkom sme mensi a tak... a ja mam z toho hlavu ako balon...potom ma zdrbe muz, ze sa mam pozriet okolo seba, ze kazdy clovek je iny a nikto nie je tabulkovy,tak aj ta nasa nie je tabulkova...drzim palceky..neboj budete v poriadku 😉

pokito
21. feb 2012

@lilly15 vsetko bude v poriadku, ak by to bolo take vazne urobili by ti serklaz... ale verim ze to az tam nedojde. Zlobinka ma pravdu, nech ta vsetci obskakuju, mysli pozitivne 😉

lilly15
21. feb 2012

@zlobinka ďakujem pekne, ani by som neverila ale takéto slová veľmi pomôžu. Pevne dúfam že to vydržíme a všetko bude v poriadku veď pre naše zlatíčka spravíme všetko a keď mám byť v kľude a ležať tak budem v kľude a ležať ! držkajte sa aj vy 🙂

lilly15
21. feb 2012

@pokito ďakujem pekne naozaj baby 🙂

zlobinka
21. feb 2012

@lilly15 a samozrejme aj mne babenky na mk hodne pomahaju..mne ked je tazko, tak tiez ma povzbudia..su uzasne 😉

lilly15
21. feb 2012

@zlobinka Je to veru super...mňa niekedy mm hreší že také veci sa neriešia na internete ale naozaj dobre padne keď si vieš o tom pokecať s niekým čo niečo podobné prežíva

janusha33
21. feb 2012

@kwatka Ahoj vitaj medzi nami,majovkami 😀

janusha33
21. feb 2012

@lilly15 Juj neboj sa, mysli pozitivne.Vsetko bude v poriadku nic sa neboj.Len na to nemysli a nezatazuj sa.Psychika robi velmi vela.