Pôrod v máji 2012
Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂
@kikusa2111 Informovanie je asi achilovka všade 😒 Teraz to bude určite dobré! Musí!
Podla mňa je to čakanie kým to človek na ultrazvuku riadne nevidí hrozné....neviem načom som...a dni idú tak pomáličky...neviem či len ja som taká blbá ale v jednom kuse pozerám už kočíky a tak...priatel si myslí že to až moc prežívam takto na začiatku.
ahoj baby mozem sa pridat k vam pred chvilkou som si robila testik a mam // 🙂 porod asi 10.5 😀
ahoj naty1978---kedy si mala poslednu menstruaciu?
Ahojte koceny aj sa k Vam pridavam 🙂 Na testiku som si nasla po vyse 2,5 roku opat 2 ciarocky a zaciatkom maja (6.5.) by sa nam mala narodit druha lasenka 🙂
@frukoleyla jeej aj ja som na tom aasi rovnako ako ty tiez po vyse 2,5roka sa nam podarilo zas az na to ze mi budeme mat len prve
ahojte, super ako sa tu rozrastame 🙂 Nie je vam este zle? Mne dnes prvy krat zacalo byt zle 😝 Beriete nejake vitaminy? Ktore su dobre?
@naty1987 ja som mala naposledy MS 29.7. 😀 A aj ja tebe gratulka velikaaaa!! 🙂
No moje priznaky su strasnaaa unava, akoze baby ja by som len drichmala 😀 ale neda sa iba ked si s drobcom mojim poobede schrupnem 🙂 A smrdi mi brutalne maso 😖 Inak pohodka.
@frukoleyla dakujem 🙂 aj tebe gratulujeeem 🙂
no mna straaasne bolia prsia ale uz od 25DC co som vtedy myslela ze ms dostanem tiez som unavena ale krizu ma okolo 13-14-tej a potom 18-19 😀 vtedy by som spalaaaa a taak sa mi usta otvaraju ze az ale v noci nie a nie zaspat a rano som uz o siedmej hore 😠
ja som este nebola u dr. chcem pockat na 6-7 tyzden mohlo by aj srdiecko uz byt???
@kikusa2111 ja som mala také čiarky slabučké tiež, pozri do mojho albumu...možno keď si urobíš o pár dní tak to bude už silnejšie. Ja som si robila test na 42. den cyklu...držím ti palčeky aby sa to ujalo tak ako sa má 🙂
@naty1987 ja som mala dostať menštruáciu 30.augusta a bola som prvý krát na sone až koncom septembra a už bolo vidno srdiečko. Môj lekár mi prv zobral krv na HCG a potom až keď sa to potvrdilo, i keď som test mala pozitívny až tak som mohla ísť na sono...a drobec mal 6 mm ale pre mňa to bolo najkrajšie čo som videla, ako krásne tam pulzuje srdiečko...teraz mi to srdiečko robí radosť denno denne svojimi úsmevmi... 😉
@naty1987 vies co ja som asi tt pred ms citila 2 dni taku bolest v podbrusku akoby mali prist, ale to sa asi babatko uhniezdovalo 🙂 Tiez som zatial nebola u Dr. aj ked som volala v stredu, ale sestricka mi povedala, ze ma plno nech zavolam v pondelok - snad sa nieco uvolni 😠
ja si uplne presne nepamatam kedy som bola s prvym u dr. tusim okolo 8 tt a krasne bolo pocut srdiecko 🙂
@mimi pri prvom si brala nejake vitaminy 🙂 ja nie iba Duphaston a neskor zelezo... asi pockam co mi povie Dr. 🙂
@frukoleyla
@mandy29 no ja som pocitala ze od PMS som asi 5+2tt tak nejako tak mi to na nete kalkulacka vypocitala ale chcem este pockat aspon tyzden ze ked by som sla k dr. aby bolo aj srdiecko alebo aspon vecsia bodka na utz 🙂
no mam doma este digi test tak si asi cez vikend spravim aby som mala istotu ze je vsetko ok 🙂
ale povodne som chcela ist az za dva tyzdne k dr. ale uvidim este mozno to vydrzim do vtedy a ak nie tak tam behnem skor nic sa nestane 🙂

@kesika to viem že sa určuje až podla merania kedze už jedno dieťa mám 🙂 Len on my to tak približne rátal.Netuším prečo ale môj lekár je celí divný a nafigu...tak hádam bude ten test už len môli tomu taký slabý.Vlastne my doteraz nikto nevisvetlil prečo my to prvé vzali.Doktor povedal že je to tehotenstvo bez plodu a v nemocnici my povedali že aj ked som uť skoro v 3 mesiaci plod zomrel v 7 týždni...a potom my zas povedali že to je mimomaternicove...takže stále neviem čo tam bolo...to bolo pred pol rokom.