icon

Pôrod v máji 2012

arieska
30. aug 2011

Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂

kikusa2111
1. sep 2011

@kesika to viem že sa určuje až podla merania kedze už jedno dieťa mám 🙂 Len on my to tak približne rátal.Netuším prečo ale môj lekár je celí divný a nafigu...tak hádam bude ten test už len môli tomu taký slabý.Vlastne my doteraz nikto nevisvetlil prečo my to prvé vzali.Doktor povedal že je to tehotenstvo bez plodu a v nemocnici my povedali že aj ked som uť skoro v 3 mesiaci plod zomrel v 7 týždni...a potom my zas povedali že to je mimomaternicove...takže stále neviem čo tam bolo...to bolo pred pol rokom.

kesika
1. sep 2011

@kikusa2111 Informovanie je asi achilovka všade 😒 Teraz to bude určite dobré! Musí!

mimi
1. sep 2011

@lenkalela ja mam tiez nad 30 rokov, ale ja proste nechcem verit, ze by bol vek az taky rozhodujuci, vsak zeny v zahranici rodia po 35, tak neviem, ci my sme az tak odlisne. Ja som 2 krat potratila, ale zistili, ze mam problemy so stitnou zlazou, tak to bol asi ten dovod..

mimi
1. sep 2011

@kesika dakujem za povzbudenie, ja to uz beriem tak, bude ako ma byt 😉

kesika
1. sep 2011

@mimi Veď tak to má byť! Ani jedna z nás sme ešte nepreskočili, tak aspoň sa na to treba dívať pozitívne. Už tie dve čiarky sú zázrak 🙂

kikusa2111
2. sep 2011

Podla mňa je to čakanie kým to človek na ultrazvuku riadne nevidí hrozné....neviem načom som...a dni idú tak pomáličky...neviem či len ja som taká blbá ale v jednom kuse pozerám už kočíky a tak...priatel si myslí že to až moc prežívam takto na začiatku.

naty1987
2. sep 2011

ahoj baby mozem sa pridat k vam pred chvilkou som si robila testik a mam // 🙂 porod asi 10.5 😀

manamani1
2. sep 2011

ahoj naty1978---kedy si mala poslednu menstruaciu?

manamani1
2. sep 2011

@naty1987 kedy si mala poslednu menstruaciu? ja som si pocitala tiez termin porodu okolo 9.maja.2012,kebyze som tehotna,ale testy su zas negativne.Tak ked ty si ho mala pozitivny,tak aj mne by uz bol ukazal:((((

frukoleyla
2. sep 2011

Ahojte koceny aj sa k Vam pridavam 🙂 Na testiku som si nasla po vyse 2,5 roku opat 2 ciarocky a zaciatkom maja (6.5.) by sa nam mala narodit druha lasenka 🙂

naty1987
2. sep 2011

@manamani1 ja som mala naposledy 26.7 a dnes som 39DC a testu som sa branila lebo som sa bala ze tam nic nebude aj som si s tou myslienkou test robila ze urco zase nic a teraz nam to vyslo 😀
a ty si mala kedy naposledy ms??? aj ti nieco je mas nejake priznaky???

naty1987
2. sep 2011

@frukoleyla jeej aj ja som na tom aasi rovnako ako ty tiez po vyse 2,5roka sa nam podarilo zas az na to ze mi budeme mat len prve

naty1987
2. sep 2011

@manamani1 mrzi ma ze ti testiky nevysly ☹ ale zas nadej tu je ked nemas este ms kamoska mala jeden pozitivny a druhy negativny a az s krvi jej zistili ze je naozaj tehu

mimi
2. sep 2011

ahojte, super ako sa tu rozrastame 🙂 Nie je vam este zle? Mne dnes prvy krat zacalo byt zle 😝 Beriete nejake vitaminy? Ktore su dobre?

naty1987
2. sep 2011

@mimi mne teda zle neni ale vazne mi nic nechuti jest salam mi nevonia a ficim na mlieku 😀
ja som pred chvilkou spravila tehu caj s kockami ladu 🙂 a zacnem si davat kyselinu listovu

baby uz ste boli u dr.????

frukoleyla
2. sep 2011

@naty1987 ja som mala naposledy MS 29.7. 😀 A aj ja tebe gratulka velikaaaa!! 🙂
No moje priznaky su strasnaaa unava, akoze baby ja by som len drichmala 😀 ale neda sa iba ked si s drobcom mojim poobede schrupnem 🙂 A smrdi mi brutalne maso 😖 Inak pohodka.

naty1987
2. sep 2011

@frukoleyla dakujem 🙂 aj tebe gratulujeeem 🙂
no mna straaasne bolia prsia ale uz od 25DC co som vtedy myslela ze ms dostanem tiez som unavena ale krizu ma okolo 13-14-tej a potom 18-19 😀 vtedy by som spalaaaa a taak sa mi usta otvaraju ze az ale v noci nie a nie zaspat a rano som uz o siedmej hore 😠

ja som este nebola u dr. chcem pockat na 6-7 tyzden mohlo by aj srdiecko uz byt???

mandy29
2. sep 2011

@kikusa2111 ja som mala také čiarky slabučké tiež, pozri do mojho albumu...možno keď si urobíš o pár dní tak to bude už silnejšie. Ja som si robila test na 42. den cyklu...držím ti palčeky aby sa to ujalo tak ako sa má 🙂

mandy29
2. sep 2011

@naty1987 ja som mala dostať menštruáciu 30.augusta a bola som prvý krát na sone až koncom septembra a už bolo vidno srdiečko. Môj lekár mi prv zobral krv na HCG a potom až keď sa to potvrdilo, i keď som test mala pozitívny až tak som mohla ísť na sono...a drobec mal 6 mm ale pre mňa to bolo najkrajšie čo som videla, ako krásne tam pulzuje srdiečko...teraz mi to srdiečko robí radosť denno denne svojimi úsmevmi... 😉

frukoleyla
2. sep 2011

@naty1987 vies co ja som asi tt pred ms citila 2 dni taku bolest v podbrusku akoby mali prist, ale to sa asi babatko uhniezdovalo 🙂 Tiez som zatial nebola u Dr. aj ked som volala v stredu, ale sestricka mi povedala, ze ma plno nech zavolam v pondelok - snad sa nieco uvolni 😠
ja si uplne presne nepamatam kedy som bola s prvym u dr. tusim okolo 8 tt a krasne bolo pocut srdiecko 🙂

frukoleyla
2. sep 2011

@mimi pri prvom si brala nejake vitaminy 🙂 ja nie iba Duphaston a neskor zelezo... asi pockam co mi povie Dr. 🙂

naty1987
2. sep 2011

@frukoleyla
@mandy29 no ja som pocitala ze od PMS som asi 5+2tt tak nejako tak mi to na nete kalkulacka vypocitala ale chcem este pockat aspon tyzden ze ked by som sla k dr. aby bolo aj srdiecko alebo aspon vecsia bodka na utz 🙂
no mam doma este digi test tak si asi cez vikend spravim aby som mala istotu ze je vsetko ok 🙂

mandy29
2. sep 2011

@naty1987 kedy si mala poslednú menštruáciu?

naty1987
2. sep 2011

@mandy29 26.7.2011 ale ja mam vselijako ms

mandy29
2. sep 2011

@naty1987 tak to počkaj ešte aspon do 15.septembra...ale na HCG by si mohla ísť..neviem akého máš lekára či hneď robí usg?

naty1987
2. sep 2011

@mandy29 no praveze on je strasny pedant a hned robi utz 🙂 a urco mi aj krv zoberie

naty1987
2. sep 2011

ale povodne som chcela ist az za dva tyzdne k dr. ale uvidim este mozno to vydrzim do vtedy a ak nie tak tam behnem skor nic sa nestane 🙂

mandy29
2. sep 2011

@naty1987 a koľko testov si si robila?

naty1987
2. sep 2011

@mandy29 zatial len jeden dnes okolo obeda ale ziadny duch to veru neni a este si spravim ten digi co ukazuje tyzdne tehu 🙂

mandy29
2. sep 2011

@naty1987 pekná koľajnička....držím ti palčeky 🙂 a máš nejaké príznaky? ja som ako prvé mala aftu v ústach a potom bolestivé prsia, inak nič, ani chute ani vône nič 🙂