Pôrod v máji 2012
Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂
@cobhan No a ked vam poviem ze ja mam na melon uz dobre dva tyzdne chut?Ale na ten klasicky vodovy.....a v obchodoch su teraz len tie zlte a galia a take a aj to su umele ako paradajky v zime.Uz ani uhorka mi to nevie nahradit lebo uz aj uhorky su nejake umele, skysnute ci co.Joj uz s atesim na jar a leto, ked vyjdem do zahradky a si odtrhnem uhorku alebo paradajku.Mnam....
@cobhan Urcite nie si sama.Ja na lavej strane nemozem lebo mi srdce busi po chvilke ako besne takze sa potom pretacam na pravu stranu co sa malemu velmi nepaci ale ked si dam ruku na brucho tak sa ukludni a tak sa mi nejak podari zaspat.Ale predtym sa este raz otocim na chvilku na lavu stranu aby si pravy bedrovy klb oddychol a tak idem spat na pravu stranu.....a potom kolotoc celu noc kvoli klbom....cize to su take driemoty a nie spanok.....a rano okolo siestej kopacka a mozem sa vorvanit z postele na WC
@lunnka Ja zatial flasku nekupujem.Pytala som sa svagrinej tak pri prvom kupila az neskor flasku lebo musela prikrmovat a druheho kojila cize flasku nemala vobec a teraz mu uz dava kasicky a take volovinky takze akurat ked na vodu.Takze zatial nekupujem, ved ked budem nejak surne potrebovat kupim ju aj v lekarni
@lucyfuk77 ked si napisala o tom tvrdnuti bruska po sexe - minule sme s mg po milovani pozerali na drobceka ako bol natlaceny uuuuuplne hore vpravo nad mojim pupkom 😀 chudiatko moje malinkate,asi sa zlakol,ze co sa to deje 😀 ja som mala take spicate tvrde miesto ako este nikedy........
@janusha33 tak to hej, u nas podobne. Zistila som, ze ked mi prilozi ruku na brusko drahy, tak sa mala ukludni. Ale teraz ked spava vo vedlajsej izbe, tak sa to moc neda. Skor ho nahadam, aby mi pomasiroval krk alebo dole kostrc, obcas mi tam nieco tlaci na nerv a potom chodim ako strelena vrana.
dnes som si kupila v kauflande ten velikansky vankus na kojenie a tak......no ale ze ako sa s nim dobre lezka 😀 len musim oprat potah,lebo ma strasne svrbi cely clovek z toho neoprateho.....snad sa bude dobre spat 😅
@cobhan Krk ti moze jemne pomasirovat ale krizov a kostrce nech sa ani nedotyka....moze to vyvolat porod.Preto je masaz krizov v tehotenstve zakazana a ani ziadny maser ti ju neurobi.Ani teplo si tam nedavaj, skus to len nejak rozchodit...aj mne sa to stava ze nieco mi tam tlaci a z toho ma boli cele bedro ze nohu taham za sebou.Ale ked na to nemyslim a to rozchodim tak to prejde.
Jaaaj dnes je tak krasne ze aj jedna z nasich zajacik sa rozhodla a sa jej dnes rodia zajaciky malinke, milunke.....juj len dufam ze vsetko dobre dopadne a ich neodvrhne.Normalne to s nou prezivam. 😀 😀 😀
Ahojte baby, tak uz aj ja mam kocik 🙂 Vcera sme ho kupili, ale hned som ho dala ocovi domov 🙂 Aby som ho nemala na ociach.( poverciva som trochu ) Ale chcela by som sa vas opytat, nepicha vas v bokoch niekedy? Ako ked som niekedy behavala, ze ma pichalo v boku, tak aj teraz ma sem tam na pravej strane pichne a ra z na druhej, aj ked lezim, nemusim behat 🙂 Tak mam trosku stresy, ale maly kope, tak dufam, ze je vsetko ok 🙂
@janusha33 ja ho len tak jemne smerujem, ze co a ako, lebo ked mi priskipne nerv tak som skoncila. Nepohnem sa ani na zachod a spat. Uz sa mi to raz stalo, asi pred rokom a tak sa tomu snazim vyhnut ako sa da. Viem, ze masaze v tychto oblastiach su teraz zakazane, ale lepsi sposob sme zatial nenasli. Pytala som sa aj kamarata masera a ten hovoril, ze pokial sa tam nebude vyvijat tlak, len jemne to miesto prehriat, tak by to nemal byt problem - a samozrejme odporucil mi radsej reflexnu masaz noh, ze je to bezpecnejsie 😀
@cobhan ja si sem tam kupim melon, co narobim, ked mam take chute. Z pomarancov som presedlala na ine ovocie 😀
Ja si flasku kupim, aj cumlik, obe som dost vyuzila pri prvom, nic sa nestane, ak to clovek bude mat po ruke.
Baby, tie odsavacky na mlieko si kupujete z druhej ruky, alebo uplne nove?
@mimi u nas napriklad aj pisu ze doniest si odsavacku do porodnice....nie kazdy ju ma,ale potom narychlo zhanat,ja som ppri Davidovi veru na odsavacke fungovala veru skoro do 7.mes.(juj dufam ze to teraz nebudem musiet opät prezivat),lebo si nedokazal poradne vsetko mlieko vytiahnut sam...asi ho to nebavilo🙂ňa ja som mu potom doodsavala,ale bolo to otras!

@cimage ked si kliknes uplne hore na ,,moj fotoblog,, tak uvidis kolko dni ti zostava do porodu