Pôrod v máji 2012
Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂
@oxiba tak to sa s to vahou riadne sekli, sa ti necudujem, ze uz nechces spontanne rodit. Kamoska tiez mala prvy porod otrasny a skoncil sekciou, tak pri druhom si vyslovene poziadala o cisarsky.
A s tym menom mas pravdu, nedam predsa hanlive meno pre svoje dieta, len sa mi nepaci, ked mi niekto ofrfle mena, ktore sa mi pacia, preto sa uz k tomu radsej nevyjadrujem a bude to prekvapko..
@lucyfuk77 však to boli úplne pohodičkové miery, vidíš a ja nemám cukrovku a ani nadváhu a malý bol riadny bucko 🙂 asi to od toho až tak nezáleží...
takého švihlého gynďoša som mala (Janáča), ktorý robil debilné žarty, že či je synátor manželov, keď je taký veľký a to môjho muža nikdy nevidel, ináč by takú volovinu nikdy netrepol..., ja som doslovne polovička môjho muža 🙂;
i teraz to budeš mať v pohode uvidíš, i keď všetci strašia, že druhé baby je vždy väčšie 😉
@danculka24 neboj, to je normálne, že raz rastie rýchlejšie, raz pomalšie ... pochybujem, že sa napchávaš tak, že to bude malá slonica 😵
@oxiba mám kamošku, čo má 3 a ani jedno nebolo tabulkové, a lekár bol zjavne cvok, keď trepal takéto koniny
ozaj kočky, už vám začali tie pred-kontrakcie (poslíčkovia) ? ako často ich mávate a ako dlho ??
mne tie "kontrakcie" prišli prvý krát v stredu - včera nič, až dnes / teraz... no ako tak čítam : http://najmama.aktuality.sk/clanok/224914/kontr...
... ešte je moc skoro :( no zapíšem si to a poviem 5.3 lekárovi. Ja som sa ho na normálne tvrdnutie brucha pýtala a mne povedal, že pokým je to krátkodobé - pár minút, tak je to ok (je to zväčša po sexe alebo po namáhavej práci)
@lucyfuk77 jasnee že nie, až na to sladke ehmm, posličkov nemam chvalabohu
Dnes má náš drobček v brušku meninky, všetko najlepšie drobec 🙂 🙂 🙂
@mimi Moze to byt aj jarna unava......ja som tak bola bezne na jar ze som prisla dobita z prace ako kon, som si musela lahnut na hodinku a vecer o pol deviatej som uz bola v posteli...a teraz mam take ze obcas som vysokoenergeticka, mama len pozera odkial mam tolko energie a za vsetko ma hresi a potom pride den ked sa mi rano z postele nechce vyliezt.....dnes to mam taky neutral akurat ze mi teraz ostalo nejak blbo tak som si pekne naspat lahla do postielky a prevalovala sa ako vorvan zo strany na stranu(kvoli klbom samozrejme)
Jaj ze 79 dni?????Ved to je uz o chvilku.....nedavno som tak svadbu odpocitavala.......ci to ako leti ten cas..
@lucyfuk77 ja to mavam, presne bolest ako pri menzese tak do krizov ide.. nie casto, zvacsa navecer a v noci sa niekedy prebudim..zle spavam aj ja, cez den sa snazim nespat ked nemusim ale aj tak to nepomaha a dost casto sa budim , najma okolo 3-4 na bolest chrbta a obcas bruska.. musim nastudovat ten link co si poslala.. ale tak nie je to zas pravidelne tak netreba stresovat..mampocit ze mi to obcas vyvola babo kopanim, lebo v noci je dost aktivne 🙂
baby chcela by som sa spytat na flasky- kupujete? a treba aj ked budeme kojit? mozno blba otazka ale ja neviem, akurat riesim lebo som si tu objednala avent flasky dve ale cumliky maju dve dierky, teda az od 1mesiaca.. treba mi aj novorodenecke s jednou dierkou?
@mirkave tak vsetko v pohodke, nenasiel nic take co by znamenalo nejaky problem 🙂
@lunnka aj to moje je hyperaktivne v noci, co nenaspim v noci snazim sa dobiehat doobeda. Ja som kupila flasky avent, pri prvom som mlieko vobec nemala a tak ohrievacka a flasky boli u nas potrebne, teraz chcem tiez kojit, no netusim, ci budem mat mlieko, takze pre istotu som kupila aj odsavacku aj flasky. Tentokrat si chcem dohovorit schodzku aj s laktacnou poradkynou a podporit kojenie bylinkami. Verim, ze mi to pomoze 😉
@lucyfuk77 aspon nie som sama kto nespava 🙂. Ta nasa mala je vyberava..na pravoboku sa jej nepaci, na lavoboku sa jej nepaci, chrbat vcelku ok, ale len s pokrcenymi nohami, lebo inak sa jej zda, ze ma malo miesta a snazi sa vybojovat si ho co najviac. A ked sa v noci otocim tak ako sa jej nepaci, tak to dava hned najavo - co nasledne sposobuje nocnu cestu na zachod a tak stale dookola. Tuto noc asi 10krat.
@cimage ved to, ked vecer zaspavam, tak na pravoboku sa citim ako dracik, len ohen chrlit 🙂 a na lavoboku princezna protestuje. Ked sa mi potom nad ranom da aj na pravoboku spat, tak protestuje snad uz len zo zotrvacnosti. MM sa uz prestahoval do druhej izby, pretoze na tu moju ''nocnu jogu'' uz nema nervy a potrebuje sa vyspat do roboty 😀
@cimage tebe ostava do porodu 69 dni 🙂 Nas pes bol v posteli len parkrat a to bola taka happy, ze tam je, ze sa ani nepohla 🙂 a obcas ked si idem lahnut poobede, tak sa priplichti k noham a tvari sa, ze tam nie je 😝 Akeho mate psa? Ja mam pudlik (3/4) x terier (1/4) - take male cierne cudo, co vo svojich 8 rokoch stale vyzera ako puppy

@lucyfuk77 ja idem zaciatkom marca na ultrazvuk, tak som zvedava, na poslednom bola vacsia tak uvidime ako teraz budeme