Pôrod v máji 2012
Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂
@lucyfuk77
@janusha33 vy ste ale sikulky, ja som rada, ked si nejaku tu dierku zasijem a nieto este sit take velke veci 😀 😉
Konecne som dnes nakupila potrebne veci do porodnice, este tu odsavacku a hadam budem mat vsetko. Juj, len ta komoda mi tu stale nejak chyba 😅
Minule som pozerala TV a vraj cim dalej, tak sa rodia predcasne narodene babetka, takze mna to uz ani neprekvapuje. Urcite to babo slo na Jisku, bolo dost malicke. Moj maly sa narodil v 32tt a skoro mesiac trvalo kym sa mu vyvinul saci reflex, pre mna to bol hrozny pohlad ako ho sondovali. A teraz je z neho riadny papkac 😀
@lunnka mal 2120g co sa aj lekari cudovali, ze je velky. Neviem z coho tak narastol, asi z tych infuzii co do mna denodenne pichali...
Moje sa volaju, ze porodnicke vlozky od Hartmann, len je tam napisane, ze mini 😒 Plus kupila som si jednorazove nohavicky, tie urcite doporucujem. Pre babo som este kupila penu do kupela od Sebamed.
Žienky skúste pozrieť vložky do pôrodnice a to ostatné na: http://www.dietaaja.sk/taska-do-porodnice.php
@maminkajanka84 vitaj 😀
@maminkajanka84 AHOJ, my tiez cakame chlapca, 3.5., prvorodeny a pomaly uz mame celu vybavicku, len mamina nema nic pre seba do porodnice 😒
ahojte ja sa hlasim po dnesnej poradni cakame dievcatko cez vikend kopcovala kazdu chvilku a dneska povedal doktor ze je otocena ritkou dole a inak by malo byt vsetko v poriadku 🙂
Buduci tyzden by sme mali mat nejaku pripravu v nemocnici, tak pockam a snad nam povedia co si bude treba nachystat do porodnice. Ale uz by som to najradsej mala aspon doma.
@lunnka prve som mala presne tyzden pred terminom mala sa narodit 6.12 a narodila sa 29.11 nedela 🙂 Ja este nemam nic pokope ani neviem ci mam nieco ako porodnicke vlozky po prvom tehu .....proste nic....ale tak pri prvom kupoval vsetko sam manzel a asi aj pri tom druhom sa spolahnem na neho ....este aj papuce mi kupil a nafotil doklady 🙂 co som ani nevedela....noc som mu nekazala cely zoznam si vyhladal na nete sam.....
@lucyfuk77 taky pocit som dnes mala cely den, isla som doktorke pre listok na peniaze(som PN), kopec nervoznych ludi, jedna babka protestovala, ze nech si tam pockam (koli listku chapes??) sestricka ma ale hned vybavila ako ma zbadala, potom maly nakup a sup domov. Doma som ale musela nieco nachystat, kedze mam dnes narodky 😅 a cakala som navstevu.. No a teraz lezim, zadok podlozeny vankusom a dohovaram stuplinke nech sa posunie trosku vyssie, uz som sa obavala ze vystrci von nozicku 😖

@svetlusska no pytali sme porodnicke vlozky v sanitase a ze ake velke chceme a ze VELKE tak mam fakt riadne piskoty, ale neviem ci spravne..dakujem 🙂