icon

Pôrod v máji 2012

arieska
30. aug 2011

Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂

lunnka
27. feb 2012

@svetlusska no pytali sme porodnicke vlozky v sanitase a ze ake velke chceme a ze VELKE tak mam fakt riadne piskoty, ale neviem ci spravne..dakujem 🙂

mimi
27. feb 2012

@lucyfuk77
@janusha33 vy ste ale sikulky, ja som rada, ked si nejaku tu dierku zasijem a nieto este sit take velke veci 😀 😉
Konecne som dnes nakupila potrebne veci do porodnice, este tu odsavacku a hadam budem mat vsetko. Juj, len ta komoda mi tu stale nejak chyba 😅
Minule som pozerala TV a vraj cim dalej, tak sa rodia predcasne narodene babetka, takze mna to uz ani neprekvapuje. Urcite to babo slo na Jisku, bolo dost malicke. Moj maly sa narodil v 32tt a skoro mesiac trvalo kym sa mu vyvinul saci reflex, pre mna to bol hrozny pohlad ako ho sondovali. A teraz je z neho riadny papkac 😀

mimi
27. feb 2012

@lunnka ja som si tiez dnes nakupila v lekarni a mam poporodne vlozky, ale az teraz doma som si vsimla, ze su mini, tak neviem, ci si este nekupim velke.

lunnka
27. feb 2012

@mimi a aky bol velky a kolko vazil?

lunnka
27. feb 2012

@mimi ako sa prosim ta volaju? lebo na tychto je ze pri unikani mocu.. :/

mimi
27. feb 2012

@lunnka mal 2120g co sa aj lekari cudovali, ze je velky. Neviem z coho tak narastol, asi z tych infuzii co do mna denodenne pichali...
Moje sa volaju, ze porodnicke vlozky od Hartmann, len je tam napisane, ze mini 😒 Plus kupila som si jednorazove nohavicky, tie urcite doporucujem. Pre babo som este kupila penu do kupela od Sebamed.

lunnka
27. feb 2012

@mimi ja mam ine, uz uvidim, trocha sa mi nezda lebo maju akoby take nariasenie po bokoch, myslela som ze budu klasika rovne hrube dlhe..a v kolkom tyzdni ta hospitalizoavli? super ze sa ma k svetu 🙂

oxiba
27. feb 2012

Žienky skúste pozrieť vložky do pôrodnice a to ostatné na: http://www.dietaaja.sk/taska-do-porodnice.php

mimi
27. feb 2012

@lunnka ja som tam bola na etapy, tak si to uz presne nepamatam, len viem, ze celkovo pred porodom som tam bola 4 mesiace a po porode mesiac, kym sa maly nedal dokopy. Tvoje vlozky su velke moje zase male 😀

janusha33
27. feb 2012

@mimi jaj to ani nehovor......idem hned robit zoznam co mi treba.Dnes som pisala so svagrinou co rodila pri mame co mi vlastne treba do porodnice a co mi ani nebude treba.Tak si urobim zoznam, aby som vedela co musim este dokupit......

mimi
27. feb 2012

@janusha33 nechcem ta strasit, boze to nie!!! Ja ale musim byt nachystana, kedze v minulosti som uz mala niekolko problemov s donosenim...A ono sa to da vsetko dokupit, ved moj manzel mi vsetko kupoval, ked som bola v porodnici 🙂

mirkave
27. feb 2012

@lunnka ved to,ze si povieme kolkokrat,ze to zvladneme a nakoniec nam pride zle a vsetko zacne boliet........no nie je to najkrajsie obdobie zeny? 😀 tehu obdobie by som nemenila za nic 😉

mirkave
27. feb 2012

@maminkajanka84 vitaj 😀

janusha33
27. feb 2012

@mimi Noooo nie som si ista ci by to moj muz zvladol ale tak snad ano lebo ked som ho poslala do lekarne nech mi nieco kupi na mykozu ale ench povie ze som tehotna tak to zvladol.Prinajhorsom by som poslala mamu.

mimi
27. feb 2012

@janusha33 vidis, sikovny je 😉

cimage
27. feb 2012

@maminkajanka84 AHOJ, my tiez cakame chlapca, 3.5., prvorodeny a pomaly uz mame celu vybavicku, len mamina nema nic pre seba do porodnice 😒

lucyfuk77
27. feb 2012

@mimi uf, chvala bohu, uz je ok 😉. Moj prvy sa narodil 4 dni po termine :-P nechcelo sa mu betarovi jednemu. Ale ten tak nevyvadzal v brusku ako druhy... Ide ma kazdyden roztrhat 😉 doslova je z neho votrelec. Kope aj 4 hodiny v kuse

mimi
27. feb 2012

@lucyfuk77 pani, tak ten ma ale vydrz. To budes mat nejakeho akcneho 😉 Inac, ja to zboznujem, ked to babo kopka 🙂 Sa mi najviac paci, ked sa premiestnuje z jednej strany na druhu 🙂

bambulla
27. feb 2012

ahojte ja sa hlasim po dnesnej poradni cakame dievcatko cez vikend kopcovala kazdu chvilku a dneska povedal doktor ze je otocena ritkou dole a inak by malo byt vsetko v poriadku 🙂

cimage
27. feb 2012

Buduci tyzden by sme mali mat nejaku pripravu v nemocnici, tak pockam a snad nam povedia co si bude treba nachystat do porodnice. Ale uz by som to najradsej mala aspon doma.

mimi
27. feb 2012

@bambulla gratulujem k dievcatku 🙂
@cimage vy to budete mat asi ine, lebo u nas ti nemocnica nic neposkytne, este aj toaletny si musime priniest 😅

lucyfuk77
27. feb 2012

@mimi .... kopanie Chucka Norrisa v jeho filmoch je čajový odvar oproti tomu môjmu 😎 😎

mirkave
27. feb 2012

@bambulla krasne do pariku sa vam zadarilo 😀 gratulujem

pokito
27. feb 2012

@lucyfuk77 😀 moja zasa kope smerom dolu, sa bojim ze sa zachvilu prekope von

lucyfuk77
27. feb 2012

@pokito 😵 ja zase niekedy mávam pocit, že mi vypadne 😵

fide
27. feb 2012

@lunnka prve som mala presne tyzden pred terminom mala sa narodit 6.12 a narodila sa 29.11 nedela 🙂 Ja este nemam nic pokope ani neviem ci mam nieco ako porodnicke vlozky po prvom tehu .....proste nic....ale tak pri prvom kupoval vsetko sam manzel a asi aj pri tom druhom sa spolahnem na neho ....este aj papuce mi kupil a nafotil doklady 🙂 co som ani nevedela....noc som mu nekazala cely zoznam si vyhladal na nete sam.....

pokito
27. feb 2012

@lucyfuk77 taky pocit som dnes mala cely den, isla som doktorke pre listok na peniaze(som PN), kopec nervoznych ludi, jedna babka protestovala, ze nech si tam pockam (koli listku chapes??) sestricka ma ale hned vybavila ako ma zbadala, potom maly nakup a sup domov. Doma som ale musela nieco nachystat, kedze mam dnes narodky 😅 a cakala som navstevu.. No a teraz lezim, zadok podlozeny vankusom a dohovaram stuplinke nech sa posunie trosku vyssie, uz som sa obavala ze vystrci von nozicku 😖

fide
27. feb 2012

@mimi jednorazove nohavicky su super ak nerodite sekciou !!! pri sekcii je ten pás vysoko a neprijemne tlaci na svorky ....moja skusenost....inac ako nohavicky su fakt dobre....

mirkave
27. feb 2012

@pokito vela staaaastia zdraaaviaaaaaa,vela staaaastia zdraaaviaaaaaa 😀 😀 😀 😉

pokito
27. feb 2012

@mirkave 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 dakujem, normalne mi vyhrkli slzy, jakaaaa si zlataaaa 😀 😀 😀 😀 😀 😀