Pôrod v máji 2012
Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂
@suzan1111 ja som sa minule bab tiež pytala, stale ešte pracujem a ked veľa pochodim alebo beham po schodoch hore dole hned mi stvrdne bruško...je to len tym, že si teraz bola doma si oddychovala a teraz sa troška viac namahaš..kupila som si tiež len v lekárni magnezium a je to lepšie berie ho rano ked idem do práce a potom tak okolo 14tej ... a mi aj bolo divne, že ťa tu nevidieť.... a ty si leňošila domka 😝
Ahojte baby, az dnes som bola na tej glukoze, moj lekar je trochu pozadu.. 🙂 Kolko ste cakali na vysledky? A kedy je nejake sono teraz najblizsie? 🙂 Ked tu pisete uz niektore o screeningu a o prietokoch, to je o com? 🙂 Dakujem za odpovede 🙂)))
@tiuska77 no lenosila a veru bol to podstatny rozdiel, doma svaty pokoj, pomalicky som si porobila co som chcela, navarila, poprala ale vsetko vklude..sem tam som sa natiahla do postielky..no a teraz rano poekne 5:30 rychlo obliect, do roboty..v robote 9 hodin sediet pred pc..no po jednom dni som uplne hotova 😖 ...len zase ta vyplata..uz aj tak po troch tyzdnoch doma to bude bieda..a malemu som chcela este tolko toho kupit..tak som si povedala, ze este tri tyzdne v praci vydrzim..no ale ako vidim..mozno ani nie 😅
@katkamiki No ja o tom neviem zeby som bola.....naposledy ked som bola na poradni tak ked mi robila usg tak sme pocuvali aj srdiecko maleho tak ma napadlo ci to nebolo toto ale tak asi nie lebo to som bola v nejakom 28.tyzdni.Ja uz ani neviem co mi robili a co nie, nechavam to na doktorku, je super a verim ze vie co robi a drobcek je v poriadku a to je pre mna podstatne.
@janusha33 no ved jasne, ja to tiez nechavam na lekarovi, ale pride mi to divne, ze vsetko robi oneskorene 🙂 no nevadi.. 🙂
a este som sa chcela opytat, nemali ste niektora zvysene bielkoviny v moci? to mam uz posledne dva razy ale vzdy mi povie sestricka, ze to nic, asi ste prechladnuta, pritom neviem, o tom , ze som... A na nete som sa docitala, ze to moze byt dost nebezepecne, pokial to nie je liecene, tak neviem teraz... :(
@suzan1111 pri vacsej rychlosti tvrdne brusko aj mne.minule sme nestihali do skolky a nahodili sme so simonkou taku kačaco-pinguinovsku rychlu smiesnu chodzu a hned ma zacalo pichat v boku a brusko som mala ako kamen 😖 radsej som spomalila,do skolky sme prisli neskor a ked som ucitelke povedala,ze blablabla stvrdnute brusko,tak ma este v dobrom ždžubala,ze ved som tehotna a nesmiem sa ponahlat,ze si mozem ublizit........
treba si davat pozor na rychlost v nasom stave 😀 😉
@suzan1111 ved to, že do tej prace treba chodiť len kvôli peniažkom, ale ked sa maš citiť zle, radšej sa na to vyprdnuť a oddychnuť doma.... veď ako sa hovori, peniaze boli aj budu..a nieje to to najdôležitejšie...aj ked už barz asi tomu nikto neverí. 😒 ..ale vprvom rade nech ste obaja zdravučky 🙂
Juj baby viete co by som si teraz dala.....taky kolac zo svadby.....dajaky fajny kokosovy....ale original ze svadobny....juj
@lilianka1199 ahoj ja to pouzivam u syna a je to super vec,len sa to namoci a krasne syna umyjem,je pravda ze to pouzivam aj ako handru na utieranie prachu 🙂 pozicala som si na nenavratno este z prace predtym ako som nastupila na matersku 🙂je to velmi dobre ak ma dietatko alergiu a aj pediatricka mi to doporucovala alebo ak nie ten perlan tak umyvat len cistou vodou,ubrusky maju strasne parfemov a su napustene chemikaliami a neviem cim vsetkym.Da sa to opakovane po uschnuti pouzivat,vzdy to len jemnucko prebehnem detskym mydlom a necham uschnut a znova pouzijem,takze za mna ano.
@katkamiki a lekar ti nic nevravel na tie bielkoviny v moci? Nechaj to uz na neho, vsak musi vediet co robi. Ja som inac tiez pocula, ze to nie je dobre, ale nic konkretne neviem k tomu povedat. Skus si to vygooglit 😉
Ja mam zase stale krv v moci, ale zatial to neriesa, tak asi to nie je take vazne, verim, ze by ma lekar nenechal len tak na pospas...
@mimi nie, lekar mi na to nic nepovedal, ani to neriesil... tak neviem, ale tak dufam, ze vedia, co robia... :( ved som si vygooglila, ale tam pisu, ze bielkoviny v moci spojene so zmenou tlaku je velky problem... ale ja mam tlak stale ok.. nepisu nic len o samostatnom moci .
Ta krv nie je az take zle, to mas z prechladnutia, alebo nejaky zapal, ale ked to neriesia, asi si na tom , ako ja :D

@suzan1111 tvrdnutie brucha mám už asi mesiac , tak mám predpísané magnézium a užívam 2x denne. Tiež mi to robí keď viac porobím alebo dlho chodím.