icon

Pôrod v máji 2012

arieska
30. aug 2011

Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂

fide
28. feb 2012

@mimi no vidis tak to asi zavysi aj od nemocnice....ja som to vobec nemala prelepene... v nedelu vecer o 20.30 sa mala narodila a v pondelok vecer ma uz sestricky hnali do sprchy ....a vo stvrtok som uz bola prepustena....

janusha33
28. feb 2012

@pokito To nic mna to donutilo otvorit bebe keksy a sama som ich zjedla.......ale nejak sa mi vaha poslednu dobu zastavila, ani nestupa ani neklesa takze si z toho nic nerobim. 😀

fide
28. feb 2012

@mimi moze ti babo tak kopkat ze mas krv v moci ale to by mama byt asi hospitalizacia...teda aspon moja sestra bola...lebo jej maly rafol do ladviny...

pokito
28. feb 2012

@janusha33 ani ja v poslednom case tak rychlo nepriberam, som sa bala ze takym tempom budem mat na konci tehu +30kg

fide
28. feb 2012

@janusha33 no mne sa tejto noci snivlo tiez s nasim babatkom.....ale som ho aj prebalovala lebo bolo totalka do.... a zistila som ze je to babulka 🙂 tak to asi bola eli.... 😎

oxiba
28. feb 2012

@danculka24 vidíš aká som ja popleta, ťa poteším MUdr. je na Rovniankovej 😀 http://www.zzz.sk/?profil=3938; takže ak si vyberieš túto tak to máš pár metrov 🙂

oxiba
28. feb 2012

@fide to ťa po cisárskom tak rýchlo pustili? mňa naveľa naveľa na 6 deň to som sa musela stále pýtať, už som myslela, že ujdem s malým ako dáka počerná občianka...

fide
28. feb 2012

no veru tak skoro ma pustili a to som mala este aj problemy s cistou na mocovej trubici....Známa je sestra v Bj a bola v soku ze tam pustaju najskor na 7 den ale standard je 10 dni.... tak som sa pobavila....

janusha33
28. feb 2012

@oxiba Nebola by si ako pocerna....oni utekaju bez deti......sice teraz uz s detmi lebo to maju ako zdroj prijmov poniektore

danculka24
28. feb 2012

@oxiba fakt ?? rozmyslam že zajtra behnem tam kuk podla obvodu ku komu patrime vobec,ak by k nej to by bola sranda 😀, takže si spokojna hej ?

adikasala
28. feb 2012

ahojte kocky som jedna z vas sem tam sem nakuknem,v maji budeme mat dievcatko,chcem sa spytat ci ste mala niektora infekciu mocovych ciest a brali ste anibiotika?amoxiciin,doktor mi ho predpisal,len sa chcem uistit ci je neskodne v tehotenstve,dakujem za radu 🙂

mimi
28. feb 2012

@fide
@oxiba u nas pustaju po cisarskom na 6 den a po spontannom na 4 az 5 den.

oxiba
28. feb 2012

@danculka24 ta nemenila by som ju, ozaj len odporúčať môžem 🙂 kľudne jej brnkni a dohodni sa s ňou..

oxiba
28. feb 2012

@mimi aj u nás je to takto s tým prepúšťaním, no ja som bola v takom popôrodnom strese, že som od pôrodu takmer nespala, len mi do plaču bolo... no des... preto ma chytali tie zdrhacie mánie 🙂 až doma sa mi podarilo zaspať
@janusha33 to hej, by som bola taká novodobá príspevková občianka 😀

mimi
28. feb 2012

@oxiba ja som bola zase chronicky nevyspata az som raz zaspala nakojit maleho a sestricka na druhy den na mna kukala ako na krkavciu matku 😖 Ked som prisla domov z porodnice, tak pre istotu som spala pri zasvietenej lampe 😀 Moj maly nevedel ani plakat, musela som ho budit na papkanie...

mirkave
28. feb 2012

@adikasala vitaj 🙂 ATB som brala (a neni som tu jedina) ,ale ja som mala problemy s dychacimi cestami.ak lekar vie,ze si tehu,tak vie presne,ake lieky ti moze predpisat,neboj 😉

adikasala
28. feb 2012

@mirkave diky moc za povzbudenie,dufam moc ze bude vsetko ok 🙂

adikasala
28. feb 2012

@mirkave okrem toho mi to predpisal moj gynekolog co ma sleduje,len clovek si racej dava pozor na doktorov ved nikdy nevies....len ma zaujima kto ma skusenosti s atb 🙂

oxiba
28. feb 2012

@mimi no to máme teda spomienky 🙂, ten môj bol taký valibučisko, že toho keď začal plakať som rozoznala podľa plaču už v pôrodnici... ten mi nedal vydýchnuť celý deň a v noci na šťastie spal už od konca prvého mesiaca...

mirkave
28. feb 2012

@adikasala mi hovor 😒 .ja som mala najskor penicilin,potom ATB,potom trojdnove ATB a to vsetko v jednom mesiaci.tiez sa obavam,aby bol drobcek ok,ale neostava mi nic ine.len verit lekarom a verit drobcekovi,ze ked kope ako drak,tak je v poriadku 😅 😉

danculka24
28. feb 2012

@oxiba ona je nejaka mladsia ci starsia ta lekarka ?

oxiba
28. feb 2012

@danculka24 po 50-tke, i sestričku má takú staršiu, no sú taká zohratá dvojka 🙂 žiadne staré štruktúry...

danculka24
28. feb 2012

@oxiba 😀 preto ma to napadlo, lebo ako dieta som tam chodila ale ku inej, tak reku či už vtedy tam nahodou nebola

mimi
28. feb 2012

@oxiba 😀 my sme normalne oslavovali, ked maly zacal plakat, dokonca svagrina vybehla z izby od radosti 😀 Spociatku som sa bala, ci ma vobec nejaky hlas, ked bol vkuse ticho iba ustocka otvaral ako vtacik, ked bol hladny 😀

oxiba
28. feb 2012

@mirkave však to je hrúza s tými liekmi, vydesené sme už aj z rozborov pitnej vody, keď sme tehotné 🙂
najhoršie je, že či je drobča úplne OK sa dá určiť až po 1,5 až 2 (autisti a pod.)...
Ále všetko musí byť OK, však sme tu samé zodpovedné mamky a budúce mamky, hlavne nesmieme pozerať Reflex, Modré z neba, Krimi noviny a pod. ... čo oči nevidia srdce nebolí.. nech sme v pohodičke - takž len komédie ordinujem pre nás 😉

PS. dúfam, že neplatí, že keď ješ cez tehotenstvo chren, tak je bábo mrzuté, bo som prišla na chuť chrenovej nátierke (Lidl má takú super novú nátierku - tvaroh + chren - hotová veľká noc 🙂) mňam 😀

oxiba
28. feb 2012

@mimi aké sú tie deti rôzne, kopec starosti ale i radosti 🙂 a čo teraz je skôr ukecaný, či tichší?
tomu môjmu sa od roka pusa zatvorila až keď zatvoril očká pri spánku 🙂 všetci boli z neho uveličení, len mne praskala hlava 😉 teraz je to už v norme 😀

mirkave
28. feb 2012

@oxiba ani nehovor o nejakej novej natierke-na tych som teraz zavisla 😝 😀 sice chren som nemala nikedy rada a ani teraz mi nan neprisla extra chut(ale asi preto,ze som dlho nebola v lidlovi a nevidela som ju 😉 ) a tu ma napada,ze zajtra si spravim nakup natierok a spol. bo zajtra mam poradnu,cize aj cas na nakupy 😀

mimi
28. feb 2012

@oxiba teraz sa mu usta nezavru a stale za nieco place, asi si vynahradza ten cas, ked bolo tiche babo 😀

adikasala
28. feb 2012

@mirkave no nic nezostava nic ine len verit ze bude vsetko v poriadku...ved sme uz skoro v ciely a babo je uz mimo rizika,aj som sa ho dva krat pytala ci urcite mozem tento druh atb,povedal ze aby som bola kludna ze je vsetko ok....aje dolezite zbavit sa infekcii

mimi
28. feb 2012

@mirkave mne tiez chutia natierky, najviac tie z tesca. Ake si ty kupujes?