Pôrod v máji 2012
Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂
@danculka24 vidíš aká som ja popleta, ťa poteším MUdr. je na Rovniankovej 😀 http://www.zzz.sk/?profil=3938; takže ak si vyberieš túto tak to máš pár metrov 🙂
no veru tak skoro ma pustili a to som mala este aj problemy s cistou na mocovej trubici....Známa je sestra v Bj a bola v soku ze tam pustaju najskor na 7 den ale standard je 10 dni.... tak som sa pobavila....
@oxiba fakt ?? rozmyslam že zajtra behnem tam kuk podla obvodu ku komu patrime vobec,ak by k nej to by bola sranda 😀, takže si spokojna hej ?
ahojte kocky som jedna z vas sem tam sem nakuknem,v maji budeme mat dievcatko,chcem sa spytat ci ste mala niektora infekciu mocovych ciest a brali ste anibiotika?amoxiciin,doktor mi ho predpisal,len sa chcem uistit ci je neskodne v tehotenstve,dakujem za radu 🙂
@danculka24 ta nemenila by som ju, ozaj len odporúčať môžem 🙂 kľudne jej brnkni a dohodni sa s ňou..
@oxiba ja som bola zase chronicky nevyspata az som raz zaspala nakojit maleho a sestricka na druhy den na mna kukala ako na krkavciu matku 😖 Ked som prisla domov z porodnice, tak pre istotu som spala pri zasvietenej lampe 😀 Moj maly nevedel ani plakat, musela som ho budit na papkanie...
@oxiba ona je nejaka mladsia ci starsia ta lekarka ?
@danculka24 po 50-tke, i sestričku má takú staršiu, no sú taká zohratá dvojka 🙂 žiadne staré štruktúry...
@oxiba 😀 preto ma to napadlo, lebo ako dieta som tam chodila ale ku inej, tak reku či už vtedy tam nahodou nebola
@mirkave však to je hrúza s tými liekmi, vydesené sme už aj z rozborov pitnej vody, keď sme tehotné 🙂
najhoršie je, že či je drobča úplne OK sa dá určiť až po 1,5 až 2 (autisti a pod.)...
Ále všetko musí byť OK, však sme tu samé zodpovedné mamky a budúce mamky, hlavne nesmieme pozerať Reflex, Modré z neba, Krimi noviny a pod. ... čo oči nevidia srdce nebolí.. nech sme v pohodičke - takž len komédie ordinujem pre nás 😉
PS. dúfam, že neplatí, že keď ješ cez tehotenstvo chren, tak je bábo mrzuté, bo som prišla na chuť chrenovej nátierke (Lidl má takú super novú nátierku - tvaroh + chren - hotová veľká noc 🙂) mňam 😀
@oxiba ani nehovor o nejakej novej natierke-na tych som teraz zavisla 😝 😀 sice chren som nemala nikedy rada a ani teraz mi nan neprisla extra chut(ale asi preto,ze som dlho nebola v lidlovi a nevidela som ju 😉 ) a tu ma napada,ze zajtra si spravim nakup natierok a spol. bo zajtra mam poradnu,cize aj cas na nakupy 😀

@mimi no vidis tak to asi zavysi aj od nemocnice....ja som to vobec nemala prelepene... v nedelu vecer o 20.30 sa mala narodila a v pondelok vecer ma uz sestricky hnali do sprchy ....a vo stvrtok som uz bola prepustena....