icon

Pôrod v máji 2012

arieska
30. aug 2011

Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂

mimi
29. feb 2012

@tinci hladkanim sa drazdi maternica, moze dojst stahovaniu a tym padom otvaraniu... mne to vraveli aj v nemocnici. Ale ak vam to lekari nevraveli, tak to potom pre vas neplati, asi to viac plati pre rizikove pacientky..

janusha33
29. feb 2012

@lucyfuk77 Pekna ZOO nam zacina.....my mame zajacika

janusha33
29. feb 2012

@mimi Ano suhlasim, tiez sa uz fatrujem lebo ma prestalo bavit trapenie s tou zahou....a zabera to v pohode.

mimi
29. feb 2012

@janusha33 tak to som rada, ze ti Fatra pomaha. Ja ked ju nepijem aspon jeden den, tak bojujem zo zahou, takze muzik mi robi dostatocne zasoby..

janusha33
29. feb 2012

@lilianka1199 Neboj sa v maji ta to zehlenie s radostou po tyzdni prejde.Ja to nejak neriesim, pekne to vystriem, cize to nebude nejak dokrcene a len to prebehnem fakt kvoli dezinfekcii zehlickou.Aj to budem robit vecer pri telke.

janusha33
29. feb 2012

@mirkave Ja tak zvyknem citit nieco trvde pod pravymi rebrami....zrejme to bude hlavicka lebo naposledy bol tak ulozeny ze tam mal hlavu a tak sa niekedy akoby zasekol pod tie rebra a mi tlaci na zlcnik a sa natahujem kadejako aby sa odtial pohol.....a dnes rano sa tak nejak milunko vlnil ze to bolo take steklive.....zvycajne tak prudko sa pohne ale toto bolo take mile pomale lenive.

janusha33
29. feb 2012

@mimi Tak ja mam stale nejaku flasku v zasobe a ked sa minie tak idem v ramci prechadzky do obchodu a si dokupim.Ale stale robim tak aby som mala doma aspon jednu keby ma to chytilo, lebo zvycajne az ku veceru ma zacne palit.

janusha33
29. feb 2012

No a mame to na isto,tatinko sa nam dnes vyjadril ze urcite to Risko. 😀

mirkave
29. feb 2012

@lilianka1199 dnes bol na pranie super den-paradne vyfukalo pradlo 🙂 len musim vymenit snury na susiaku a uz sa tesim,ked budem vesat tie mini vecicky 😉

janusha33
29. feb 2012

Aj vam sa stava ze citite akoby busenie srdca tak niekde vnutri dole?A teraz rozmyslam ci je to dobre alebo zle.Ci je to fakt busenie srdca a ci je to moje srdce alebo maleho srdiecko.Alebo ci to nie je len ze sa mu cka a citim to ako taky pravidelny pohyb, lebo tak pravidelne zeby so kopkal s nozkou neverim... 😕

mirkave
29. feb 2012

@cimage ono mne sa to tak zda,ze brusko mam tvrde akoby zvnutra.zvonku je makke.

mirkave
29. feb 2012

@janusha33 riskovi posielam strasne velikansku pusinku 😉 a tatinovi pochvalu za vyber mena 😀
pravidelny pohyb je srdce maminky.jedine zeby to bol taky rychly pohyb-to by mohol byt tlkot srdiecka babatka-niekedy sa babatko dokaze tak fajnovo ulozit a natlacit,ze je citit jeho srdiecko(minule sme sa o tom bavili na poradni).stikutku som u simonky par krat citila,ale to bolo tusim az pri konci tehu.

danculka24
29. feb 2012

@cimage aj ja citim nie tvrde ale ako pises napnute brusko, neviem co to je

ss225
29. feb 2012

@tiuska77 sme na tom podobne, moja mala vie mat den kedy mam pocit ze sa vykope alebo skor vykotula ako meni polohy ale to malokedy, vacsinou je to take mile ,,kopkanie,, ak sa to kopkanim da nazvat...skor take mile pohyby..mame proste take kludnejsie babatka 🙂 ...jasne..su to baby ;)

janusha33
1. mar 2012

@mirkave Jeeeeej dakujeme.A dakujeme aj za vysvetlenie. 😀 😀

janusha33
1. mar 2012

No vcera mala moja ktora pracuje v porodnici husty den......10 porodov a 11 prebiehal ked koncila smenu.A to davali ze v spravach ze waaaaw ze v Presove sa na 29.februar narodili tri deti.....v KE len v jednej porodnici ich bolo 11 a mozno aj viac.....do polnoci este ktovie kolko sa narodilo.Ja by som nechcela aby sa moj maly narodil 29.februara.To je take.....divne

oxiba
1. mar 2012

@janusha33 ale si predstav, žeby si mala včera narodky, to by si nebola ešte ani teenagerka 🙂
rodila by si cca ako 8 ročná... 😀 😀

janusha33
1. mar 2012

@oxiba No.......to je tiez take divne.....to by som asi nechcela

leonna
1. mar 2012

@ss225 @tiuska77 sme na tom rovnako. tiez budeme mat dievcatko a je to zatial anjelik 🙂 len sa tam tak prijemne mrvi a obcas mi prevlni cele brusko, no nejake silne kopanie to vobec. teda zatial :D Vcera mi lekar ked robil sono povedal krasnu vetu: Babatko sa tam ma uzasne 🙂

janusha33
1. mar 2012

No teraz co som si precitala ma uplne dostalo....http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/260543-...
Aj ked to co sa kupuje na trhu nemusi byt z ich masokombinatov lebo nasi raz tak prisli skor na trh a akurat priviezli kuracie maso a pozeraju ze auto Hydinarne Poprad.Ale ked si predstavim ze tak lubim ich udenace a kysle ryby.Asi sa budem bat teraz ich jest.

suzan1111
1. mar 2012

@janusha33 ja take mavam, tak mi na jedno miestne stale nadskakovalo dole a nebolo to take ako ked sa len maly premiestnuje.bolo to pravidelne asi tri az pat minut..tak som sa najrpv zlakla a potom ma napadlo ako baby pisali, ze citia ked sa dietatku cka..tak som si povedla ze urcite sa mu len stikuta..ale mala som to uz viackrat 😉

mirkave
1. mar 2012

ja sa tak vytesujem 😀 dnes som za super cenu kupila super odsavacku,prisla mi super prebalovacia taska a dalsie hovadinky z e-shopu mam tiez potvrdene a su na ceste ku mne 😀 tralalaaaaaaa (ako malo staci detskej radosti) 😉

mirkave
1. mar 2012

@janusha33 ty vole.to ako mozu nieco take spravit,ze vymenia jedlu sol za posypovu?normalne som znechutena a sklamana z rozmyslania niektorych podnikancov 🙄 hnus fuj

keira
1. mar 2012

@mirkave z ktoreho eshopu?

janusha33
1. mar 2012

@mirkave Tiez som sa nad tym pozastavila.este dobre ze sa moji rodicia nevzdali sliepok a zajacikov a sviniek.Je sice okolo toho troska prace, ale viem co tam dam.A klobasky a sunku z polska isto kupovat nebudeme.My tam chodime iba na kuracie maso a aj to dovazaju zo Slovenska 😀 a slovaci si to tam potom idu kupit lacnejsie.Co je tiez rozum.Keby bol viac rozsireny predaj z dvora tak by to bolo podla mna lepsie.Ci sa to tyka masa alebo mlieka alebo zeleniny.Napriklad u nas chodi taky Mliecny expres, co sa mi velmi paci.Je to obycajne kravske mlieko, ktore je urcite zdravsie ako to zo skatule z obchodu v ktorom je minimalne stvrtina vody.raz sme tak dali zamrazit so sestrou jednu krabicu mlieka.Sa pamatam este ako dieta, otec robil na druzstve a stale nosil domov kravske mlieko a ja este ako dieta som to teple kravske mlieko pila.a nic mi nebolo.Ani nesmrdelo za kravou ani nic.

janusha33
1. mar 2012

@suzan1111 Tiez som si myslela ci sa mu necka, ale to bolo take divne......nevadi....opytam sa doktorky ked pojdem na poradnu.

mirkave
1. mar 2012

@keira babytip.sk

mirkave
1. mar 2012

@janusha33 je vela roboty okolo zvieratiek,ale presne ako pises-clovek vie,co vychoval a co napokon je-bud masko,mlieko,vajicka a ostatne mnamky.ja som raz kupila nejaku polsku sunku-bleeeee,hnusnejsiu vec som zatial nejedla.akoze hned cerstva bola ok.ale ked som ju na druhy den brala s chladnicky a chcela som si dat na chleba,tak bola z tej sunky normalne kasa.akoze vazne-ja neviem,cim to bolo,ale bolo to fakt nechutne a cele som to vyliala do zachoda-v takom polotekutom stave to bolo.....az ma aj teraz striasa pri predstave 🙄

janusha33
1. mar 2012

@mirkave Ono ked si tak vezmes tak az tak vela roboty nie je....nasi ked su v praci a ja idem krmit tak to mam za 15 minut hotove vsetko....a to davas iba rano a poobede.A ide velka noc tak sa tesim na domacu suncicku...ta kupna je taka divna.....napustena vodou zrejme.....ale domaca tak fajne vonia a ocino to doma vsetko poctivo udi....no mnamka.....aj sliepku ked zabiju tak je viditelny rozdiel na tom mase.uz aj tie kupne sliepky su take mastne ze to musim najprv odoperovat a aj tak to potom citit.U nas ked robia napriklad grilovane stehna ja zjem jedno na obed a potom to uz do mna nikto nedostane.Mne to uz potom smrdi za tym tukom ci cim.A takisto zelenina....je obrovsky rozdiel ked kupim paradajku a ked si ju odtrhnem v zahradke...ta zo zahradky ma aj vonu aj chut....kdezto ta z obchodu ma iba oranzovu farbu a nato aby mala nejaku chut ju musis posolit.....ale domaca je taka paradajkova.....juj jak by som si dala....alebo taku uhorku....jaaaaaj

mirkave
1. mar 2012

@janusha33 taka domaca zeleninka mnamkyyyyy 😝 domace je domace 😉