icon

Pôrod v máji 2012

arieska
30. aug 2011

Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂

bambulla
3. mar 2012

ahojte aj ja som uz zacala decky a zavinovacky,mam poprate ruzove zopar ruzovych veciciek od kamosky mam poprate a este pretriedim vecicky po mojom drobcovi nieco povyberam to mal take neutralne farby a to bude asi pre zaciatok vsetko 🙂

cimage
3. mar 2012

presne za 2mesiace by nas malo byt o jedneho viac 🙂 . Nejak rychlo to ide, ved len teraz som cikala na palicku a cakala na //.

bambulla
3. mar 2012

my sme mali hroznu noc 😢 Filipko celu noc 40tky horucky az nad ranom mu klesla doobeda s nim na pohotovosti aod rana ma zase 39teplotu iba lezinka na sedacke chudatko moje ako mi ho je luto a kaslisko ma ani nehovorim 😖

mirkave
3. mar 2012

@ss225 juuuuj aj mna to strasne laka 😀 ja mat skorsi termin,tak by som uz urcite zacala prat 😉 len ja sa stale chlacholim,ze este je casu dost a aby mi to dlho nestalo v komode.
na tvojom mieste by som uz pomaly prala a zehlila a ukladala a vytesovala sa s vonavuckym pradielkom 😀
vsetko,co sa uz nezmesti do komody,tak stohujem na nu 😅

babush
3. mar 2012

@janinkad ja som na tom asi rovnako. Ale musela som si uz kupit pre babo supravicku z porodnice 😉 No a mam zavazok, ze tento...teda ten dalsi myslim, tyzden pretriedim veci po Leus a zistim, ze co vlastne mam a co potrebujem. Lebo sice bude aj druhe dievcatko, ale dost veci som mala pozicanych. Ale fakt, ze cumle a podobne veci som este ani v pate nemala 😀 tak ma hadam nic nezaskoci. Preto som rada, ze baby davaju aku vybavicku kupuju a najlepsie linky a fotky 😀

mirkave
3. mar 2012

@bambulla ☹ chudiatko malinke.skore uzdravenie prajem

janusha33
3. mar 2012

@mirkave Ja mam termin tak zo zaciatku.....jej ved mne to vychadza na den matiek 😀 😀 jeeeej to je mile.....ale nejak si hovorim ze este mam cas....ale do konca marca to urcite chcem mat...ale svagrina mi aj tak donesie vecicky az v aprili ked pridu z nemecka takze budem prat na dvakrat.a budem mat z toho dvojnasobnu radost xixixixi

janusha33
3. mar 2012

A cumle a taketo veci nemam este vobec.....to sa chysta mama ze kupi Riskovi.....tak nech kupuje,pre mna lepsie.V takomto ju necham nech sa vyziva.....ale zase nejaky blud ktory potrebovat nebudem respektive pouzivat enchcem jej nedovolim kupit.Len take co budeme potrebovat.

janusha33
3. mar 2012

No teraz jaka chut ma chytila.....tak to islo postupne,najprv pomarancovy caj,tak som si uvarila,potom chlieb s maslom a vajickom na tvrdo a z toho vznikla vajickova pomazanka.No tak sme si s Riskom robili vajickovu pomazanku.....sme sa fajne napapkali a popritom chlipkali fajnucky pomarancovy cajik.....Ale teraz mam nannho zase chut.....tak asi si uvarim druhy hrncek...Dnes som dala Riskovi zabrat troska lebo som sa nezastavila cely den tak si zasluzi, lebo nevystrajal, bol kludny cely den 😀

mirkave
3. mar 2012

@janusha33 len si pekne daj mnamky.po celom dni si to zasluzite 😉
"vdaka" chorobe sa mojej mamine len po telefone a fotkami chvalim,ze co vsetko som pokupila a tak.a co sa jej bude pacit tak povedala,ze to mi zaplati a to bude mat drobcek od nej a od dedka 🙂

prinzesz
3. mar 2012

caute kocky, ja vam v poslednej dobe akosi nestiham ani citat..

@janusha33 ja som dnes tiez dala malemu zabrat, som upratovala o106 ale uz som sa na to nemohla pozerat aky bordel tu bol.. otras! pak som prala, prezliekla perinky nase.. a teraz mam veget, este som bola nakupit lebo chladnicka bola prazdna.. a teraz uz vegetim.. ale rozmyslam co by som este mohla urobit..
ja este tiez neperiem, este si hovorim ze mam cas.. ale mozno cez tyzden zacnem aby som potom toho nemala moc vela!

kocky, kupujete aj odsavacku? a ked ano aku znacku? manualnu alebo elektronicku? mne radili kamosky ze netreba, ze ak bude treba tak si ju pak dokupim tak to zatial ani neriesim, ale vybrat si chcem, aby som dala instrukcie pre muza aby mi ju siel hned kupit a nekupil nejaku blbu.. hehe..

mirkave
3. mar 2012

@prinzesz ja som kupila tu na konovi z bazaru manualnu odsavacku lovi.vyumyvala som ju,vysterilizovala som ju a uvidim,ci mi ju bude treba.predavajuca byva kusok odo mna,tak som si ju bola najskor pozriet v akom je stave,pokecali sme,ci s nou bola spokojna......
aj ja som to povodne chcela nechat na neskor.planovala som mg nechat presny nazov,cenu a kde sa predava-ved uvidim,ci ju bude treba alebo nie.ale tak naskytla sa dobra kupa(PC 44,90,ja som ju kupila za 12 evri) no nekup to.....mg sa najskor nepacilo,ze by som mala mat pouzivanu odsavacku,ale ked ju videl a kontroloval,tak usudil,ze je v dobrom stave,ako nova.

fide
3. mar 2012

@janusha33 myslim ze by si to aj na zaciatok zvládla sama ... ked to zvladal moj manzel .... urcite to ako matka zvladnes... a naozaj ak sa ty od zaciatku k tomu postavis tak ze nevies alebo ze sa bojis tak ti ona stale bude mat pocit ze musi radit a kontrolovat...

fide
3. mar 2012

@bambulla ja som počas týždňa už pretriedila vecičky po Eliške ..Mala som tu sestru na prazdninách tak sme sa vytešovali dve...no ale tak nemam to podľa veľkosti zoradené a ani poprate len vytriedene , co moze chlapček po babulke....teraz je to všetko hodene v postielke pripravenej pre drobca v spalni kedze ju nemam kde dat....prať budem až v 37-38 tt aby som skorej porodila. 😀 Vtedy planujem vysadiť aj magnezko ...jedine že dostanem termin na sc 😖

bielikova
3. mar 2012

ahojte ja mam porod 2.mája a už sa neviem dočkať nech to už je za nami 🙂

janusha33
4. mar 2012

@fide Hej to som si vedoma,este stastie ze ja som typ cloveka ze vsetko chcem sama lebo zivot stihol naucit ze nie je dobre sa na niekoho spoliehat a co si urobim to mam.Takze na zaciatku si necham poradit ale robit chcem vsetko sama.

janusha33
4. mar 2012

@bielikova Ja mam termin 13.5.ma Den matiek ale tiez sa uz neviem dockat.Uz chcem mat drobceka pri seba.

lucyfuk77
4. mar 2012

@bielikova aj ja 🙂 len dúfam, že bude o týždeň skôr 😵 😵

ss225
4. mar 2012

@mirkave tak ja zajtra zacnem... ved mne to uz ani teraz nestoji v komode lebo dennodenne sa v tom preberam a prekladam z jednej kopky na druhu, tak trosku prevetravam hehehe...vcera soms a rozhodla vymenit druhy sufik za treti a vsetro som poprekladala 😅 .. to vies, uz nepracujem a je to moje prve babo tak mam vseeeeeetok cas sveta venovat sa len brusku 😅

cimage
4. mar 2012

Baby uz ste si kupovali podprsenky na kojenie? Kolko ich asi bude treba a aku velkost? Myslim, ci terajsiu velkost alebo radsej o cislo vacsiu?

lucyfuk77
4. mar 2012

@cimage ahoj, ja už mám dve, jednu mám na kozy ako mám teraz a jednu mám väčšiu 🙂, keďže to je elastické, tak sa myslím, že čo to natiahne, potom ak bude treba inú tak dokúpim ...

cimage
4. mar 2012

@lucyfuk77 Dik, tiez planujem max 2 a potom sa uvidi. Svagrina pouziva obycajne sportove, su elasticke, tak nemusi stale zapinat odopinat. Uvidime co sa nam bude hodit

nena13
4. mar 2012

@cimage Ja som si kupila 2,ale zda sa mi,že mi budu aj malé-už teraz mam minimalne 5....

nena13
4. mar 2012

@zlobinka Je povinna prehliadka u zubara?

janja2502
4. mar 2012

Ahojte, vidim, ze aj ja sem patrim. Tiez mam termin v maji, aj ked podla utz mi ho posunuli na 30. aprila. 🙂

lilianka1199
4. mar 2012

Je nedela,vonku je krasne pocasie a ja som neodolala a pustila pracku a periem tie malinke detske vecicky 🙂

bielikova
4. mar 2012

@lucyfuk77 aj ja dufam 🙂

bielikova
4. mar 2012

@janusha33 No ved toto chce každá plus ja sa teším aj že sa zbavím tych všeliakych komplikáciii ako taka že som velryba a podobné 🙂

janusha33
4. mar 2012

@bielikova No ja si tiez uz pripadam ako vorvan.....a rano ked sa zobudim tak ako vyvrhnuty vorvan,kym zleziem z postele.....Ale to uz zvladneme, ved to uz nemame daleko

janusha33
4. mar 2012

@nena13 Nikde nie je napisane ze ju musis absolvovat, ale v tehotenstve sa dost kazia zuby kvoli ubytku vapnika.Takze je to pre tvoje dobro,nie je to ziadna vyhra ked ta zacne boliet a kopec veci na utlmenie ti dat nemozu.Preto je dobre ist na tu preventivku a ked je nejaky kazik tak radsej nech ti ho urobi kym to neboli ako mas opuchnut....a takisto sa to moze potom zapalit a to uz je problem.