icon

Pôrod v máji 2012

arieska
30. aug 2011

Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂

ss225
4. mar 2012

@cimage no napr tato otazka mi padne vhod, tiez to omrkavam ale naposledy mi predavacky povedala, ze kludne mozem skoncit z B na D cize ja vobec neviem, uvitam odpovede mamiciek co uz maju skusenosti

babush
4. mar 2012

@cimage ja som uz kupila dve klasiky: bielu a ciernu a to o cislo vacsie kosicky ako mam teraz. Pri prvom dietati sa mi naliali prsia poriadne a potom ked som uz kojila dost dlho a produkcia mlieka sa mi prisposobila dopytu 😀 tak som si kupila dalsie kusky. A tie uz boli aj krajsie aj mensie, myslim. Ja som napriklad takmer rok nosila podprdu v kuse. Aj v noci, lebo sa mi samozrejme spustalo mlieko 😉 tak aby mi mali kde drzat tie save materske tampony.

babush
4. mar 2012

@prinzesz ja mam tuto http://www.bertoni.sk/index.php?item=5&kat=6 a vydrzala so mnou prve dieta a dufam, ze vydrzi aj toto druhe. Vyzera velmi zachovalo. Je to vlastne okopirovana Avent odsavacka, akurat, ze o dost lacnejsia 😉

zlobinka
4. mar 2012

@mirkave no to hej bolest zubov v tehu je velmi neprijemna..chvalabohu mi ta umrtvovacia vlozka zabrala a zatial mam s nim pokoj...

zlobinka
4. mar 2012

@nena13 no jasne je povinna prehliadka u zubara..resp sa to urcite odporuca,kedze tehotentstvo kazi zuby..

ni_pe
4. mar 2012

ahojte majovky, nebola som tu ani nepamatam, ako tehulkujete? 🙂

linlin
4. mar 2012

Ahojte kocky, som tu na MK nova, mozem sa pridat k vam, cakame malu princeznicku a termin mam 4.5. 🙂

fide
4. mar 2012

@cimage ja akurat riesim tento problem , kedze dve podprsenky ktoré mam su na mna uz teraz malé .. takže idem kupovať. Zo skúsenosti viem, že dve su málo teda budem kupovať 4. Ale to zaleži od toho kolko ma mamicka mlieka. Ja som ho mala pozehnane a aj ked som tampony do podprsenky menila velmi casto stacilo pritlacit prsnik a bola som mokra az po pas 😀 no ale radsej budem prat podprdy ako kupovat nutrilon...

fide
4. mar 2012

@linlin vitaj... zavidim ti náskok 3 tyždňov......verím že si užívaš tehu. My budeme mať šuhaja 😎

tiuska77
4. mar 2012

@mirkave ,,Miri aka je ta stranka čo si si objednavala tie posledne veci neviem to najsť 😝

mirkave
4. mar 2012

@tiuska77 babytip.sk 🙂 mozem len odporucit 😉

mirkave
4. mar 2012

@cimage ja ich nosim uz teraz(z prveho tehu),vzhladom na to,ze do klasickych sa uz nejak nezmestim 😅 . nove si pojdem kupit v posledny mesiac tehu,lebo aj predavacka vravela,ze vtedy sa prsia tak najviac naleju a budu cca take ako po porode.

mirkave
4. mar 2012

@janja2502 vitaj 🙂
z posunuteho terminu si nic nerob 😀 ja mam podla uzv druhy termin 2.jun 😅 tak sa moze docela vazne stat,ze tu uz babulky budu kocikovat a ja sa budem stale len gulat 😀

mirkave
4. mar 2012

@nena13 tie prehliadky zubne hradi pocas tehu poistovna-tak preco sa neist vyskerit na zubara? 😉 😀 a mna zobrali ako tehu prednostne,takze pohodicka 😉 zuby sa lubia velmi kazit v tehu,tak tu je prevencia namieste

mirkave
4. mar 2012

@janusha33 teba mam velmi rada 😅 -vzdy sa nasmejem na vorvanovi 😀 .sme tu vsetky ako rodinka vorvanov 😉

mirkave
4. mar 2012

@linlin vitajte princeznicky 😉

mirkave
4. mar 2012

@zlobinka dufam,ze to vydrzi az do konca tehu a ze aj pocas kojenia budes mat pokoj,co sa zubov tyka 😉

mirkave
4. mar 2012

@ni_pe ahojky 🙂 pomalicky sa presuvame gulanim z miesta na miesto a zhaname kadeco pre drobcekov.ty ako?vsetko v pohode?veci nejake pokupene? 🙂

janja2502
4. mar 2012

@mirkave ja viem, ze to nie je o moc posunuty termin, ale aj tak sa vytesujem, ze je to trosku skor. 😉

Pri zubarovi som este nebola, hoci pri prvom tehu som bola dvakrat. 🙂 Podprsenky mam este spred 3 rokov odlozene, takze to neriesim. 🙂

ni_pe
4. mar 2012

@mirkave no ja som vela veci dostala od kamaratok, takze som rada, uz to nemama ni kam davat.... aj ja sa gulam, zatial som pribrala 5 kg cca, zalezi od toho, ci sa rata povodna vaha, lebo ja som na zaciatku napr. schudla dve kila 🙂 keby mozem zjem aj slona- z cokolady 🙂

mirkave
4. mar 2012

@ni_pe poznam to-taky coko slonik mnamkyyyy 😀 😀 😀 niekedy mam zravu nemoc a inokedy nemam na nic chut a jem len preto,aby mi neskrkalo v bruchu 😅

leonna
4. mar 2012

presne za dva mesiace mame termin...som zvedava aka bude realita...kedy sa nasa princezna vypyta na svet 🙂

alohim
4. mar 2012

@nena13 ahoj, tiež ti odporúčam radšej ísť a budeš mať pokoj.
ja som bola tento týždeň..chvalabohu, iba jeden mini kaz mi bude robiť, ale za to ma trápi na dolných jednotkách tehotenská gingivtída.
Zubárka mi dala mi drenáž, balzam a na druhý deň injekciu a skalpelom odrezala nekrózu pri dvoch zuboch...au 😢 Pomohlo no robí sa to pri ďalšom zube, hoci vitamín C mi nechýba, trápi niekoho tu niečo podobné? (dúfam že nie, no ak áno, máte na to nejakú "vychytávku" okrem používania Listerinu a zub. pasty na ďasná?)

@janusa33 tiež sa pridávam do klubu vorvaňov, jeto milé toto pomenovanie :D dnes som zistlia, že mám už + 12kg z 52 na 64 a sa už neviem zohnúť a zapnúť si čižmy 😕 bunda praská vo švíkoch, márne zháňam ničo pekné na jar do Áčka

leonna
4. mar 2012

@linlin tak to mame spolocny termin ;)

katkamiki
4. mar 2012

Baby, kde kupujete tie tehotenske podrpsenky??? Dakujem

svetlusska
4. mar 2012

@katkamiki ahoj ja som kupila od jednej pani na mimibazar.sk. ma len C-eckove velkosti, tak neviem ci ti to pomoze. jedna stala tusim 4 tusim ale bez postovneho, ale je bez kostic.

janusha33
4. mar 2012

@linlin Ahoj vitaj.....ako to zatial zvladas?

cobhan
4. mar 2012

@svetlusska normalne ti tu C-ckovu velkost zavidim. To som ja nemala ani pred tehotentsvom. V sobotu som si chcela ist nejake podprsenky na kojenie kupit, ale predavacka ma odhovorila, vraj nech radsej pockam.🙂

janusha33
4. mar 2012

@mirkave Jeeeej dakujem.......mne to pride take vystizne na to ako teraz vyzeram a ako odfukujem uz len ked si idem vylozit nohu na nohu aby som si obula ponozky,alebo spekulujem ako si obut cizmy alebo sa kotim na gauci a sadam do polohy sediaceho budhu....ako ked chodim tak to nejak tak necitim ze mam nejaku zataz pred sebou ale ked sedim.......A dnes navyse som zistila ze nas zajko je nejak nizko ulozeny lebo ho citim stale nejak pod pupkom a sa mi hra s mocovym mechurom a mocovou rurou lebo obcas ked kopne tak zacitim az taku akoby rezavu bolest.Asi sa len snazi nejak prekotit kedze ma hlavu niekde pod pravymi rebrami a zadok niekdy dole.Uvidime co nam povie pani doktorka na kontrole.

janinkad
4. mar 2012

@katkamiki no ja som napr.kupila v takých tych marketoch,velkých obchodoch,jedna stoji 4 eu,neni to nic extra,obyc.bavlnená,ale postaci,mala som ju aj v prvom tehu a este sluzia,tak som este ale jednu novu prikupila.