icon

Pôrod v máji 2012

arieska
30. aug 2011

Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂

jagu81
14. mar 2012

@cobhan Ahoj, áno toto poznám aj ja, ten môj si kupoval v decembri korčule a hneď pozeral aj detské, celý rád, že najmenšie sú 26. Hneď ako začneme chodiť, šup na ľad nie? Aj výstroj majú dokonca aj v mini veľkostiach, tatino bol spokojný. A mne ostáva už len transparent, keď mi všetci vybehnú do útoku 🙂 Inak aj mne povedal Dr., že to vyzerá skôr na dievčatko, ale nebol si istý, no však uvídíme 🙂

stvura
Odpoveď bola odstránená
jagu81
14. mar 2012

@stvura mne je to jasné, ale tak načo kaziť tatinovi radosť už teraz? všetko má svoj čas 🙂
To je super správa, keď sú výsledky OK, nech vám to tak pokračuje 🙂

katkamiki
14. mar 2012

Ahojte baby, nemate niekedy taky pocit vnutri, ako keby vas tam steklilo??? ako keby na krcku alebo tam niekde 🙂 Ja si myslim, ze ma to babo stekli 🙂 Najprv som si myslela, ze mam nejaku mykozu, ale doktro povedal, ze to je vsetko ok, tak asi len maly mi niekedy tak tlaci, alebo ma naschval stekli 🙂 az na curanie mi je z toho, pridem na wecko a nic 🙂 parada 🙂

cobhan
14. mar 2012

@jagu81 ja tak nejak dufam, ze to bude dievcatko 🙂. Tie su trosku kludnejsie ako chlapci...aj ked len prvych 10-12 rokov, potom sa zacina tortura 🙂. Ja si hovorim, ze ked bude dieta po nas, tak sa mame na co tesit a budeme radi, ked za nim budeme stihat 😝
Akurat som dorazila do roboty a taaak sa mi nic nechce, ze az. A ked si prestavim, ze este mam dva mesiace pred sebou, tak mam celkom dost.

janusha33
14. mar 2012

No dievcence tak tu je nasa oblecena postielka.....este to musim cele vyprat a vyzehlit a prave pracujem na vreckari.Kupila som iba 2 m latky a vystalo mi na hniezdo,plachticku a este aj na vreckar.Som ja ale sikovna.Keby ste niektoa chcela ,dajte vediet, kupte si latku a nie je problem usit.2 m latky a molitan ma vysli vsetko dokopy na nejakych 15 eur.Bezne kupite hniezdo s vreckarom a plachtou za nejakych cca 30 eur.Takze je to pekna uspora.

ss225
14. mar 2012

@svetlusska to hej, aj doktorka nam povedala, ze sme ju vystihli v spravnej chvili ze sa bavi, cely cas usmev a jazyk dnu a von dnu a von 🙂, asi si objavila jazyk, taka bola podarena...ked som bola v 28tt tak tiez sa otacala chrbtom tak mi robili sono v takej akrobatickej poze ze zboku, aby sme zachytili tvaricku ale nakoneic sa nam to podarilo len som mala pocit,z e ma otoci dole tvarou a urobi sono na chrbte kolko ma otacal aby sme sa dostali do spravnej polohy 😅 ...darmo..nepaci sa nasim babatkam ak im siahame do sukromia 😎

dulkagabulka
14. mar 2012

Na stranke ženskych kruhov pribudlo nove otitulkovane video. Tentokrat aj o rizikach vyvolavanych porodov a predcasnych cisarskych rezoch

http://www.zenskekruhy.sk/index.php/videa/onewo...

ss225
14. mar 2012

@janusha33 no krasa, maminka je sikulka, len pozor so spravami typu ak potrebujete dajte vediet aby si do konca tehotenstva nebola za sijacim strojom 😅

ss225
14. mar 2012

@jagu81
@janusha33
@pokito ale na com teraz uplne ze totalne ficim s celym telom a dusou to je nastruhana mrkvicka s jablckom a citronom 😉 ...nemoze chybat vecer pri telke...to su chute 😀

cobhan
14. mar 2012

@ss225 ja som poslednych par dni zavisla na kolaci s lesnym ovocim a posypkou 🙂. Kazdy den robim jeden plech a nic ine mi k stastiu netreba 🙂

ss225
14. mar 2012

@cobhan mnaaaaam hod recept 😀

cobhan
14. mar 2012

@janusha33 tak tuto fotku ukazem dnes drahemu a moze sa zacat cinit. V sobotu ideme do mesta na nakupy, tak behneme aj do latkoveho obchodu 🙂. Povodne tam chcel sice kupovat cosi na dobovu tuniku a nohavice, ale baby ma prednost 😝 a on bude moct zase vytiahnut sijaci stroj 😀

cobhan
14. mar 2012

@ss225 1 hrncek polohruba muka, 1 hrnce hruba muka, 1 hrncek krystalovy cukor, 1/2 hrnceka oleja, 1 hrncek jogurtu alebo kyslej smotany alebo kefiru, 1 vajce, a 1 sacok prasku do peciva - na to ovocie, a posypku..pecie sa to asi 30 minut na 170 stupnoch 😀

janusha33
14. mar 2012

@cobhan Je to uplne jednoduche a fakt som kupila iba 2 metre latky a mi vyslo toho dost co som cela natesena

tiuska77
14. mar 2012

@janusha33 a vieš sa podeliť ako si to robila som si kupila tiež 2m látky ale som myslela že vrackar mi nevyjde a molitán si aky kupila?

lucyfuk77
14. mar 2012

@janusha33 sikulka ;)

lucyfuk77
14. mar 2012

Dnes som mala hrozostrasny sen o potrate... Uf, teraz chodim stale kontrolovat, ci je dole vsetko OK 😒

lucyfuk77
14. mar 2012

@cobhan mnaaaaaam... Rozmyslam ako osalit ten cukor....

cobhan
14. mar 2012

@janusha33 parada...aspon vieme kolko zhruba treba 🙂

cobhan
14. mar 2012

@lucyfuk77 tak to neviem...ja obcas davam tmavy, je sladsi a ide ho tam menej...alebo med, ale to uz drahy zatrhol 🙂

janusha33
14. mar 2012

@tiuska77 Molitan mi poradila pani predavacka v metrovom textile nejaky jednotku ci aky ja ani neviem....som jej vysvetlila na co to potrebujem a ona mi poevdala ze na to zvyknu brat ten tak som vzala.....najprv si musis vsetko pomerat ake dlhe a vysoke ho chces mat......potom si to vystrihnes z latky......zohnes na polovicu a zosijes.......vznikne ti taky tunel.....to iste som urobila aj s molitanom.......vystrihla,zohla a zosila.....navliekla som to za pomoci manzela do toho tunela z latky a konce zosila......a stuzky si uz poprisivas hoci aj rucne kde ich chces mat......len daj pozor aby si ich nasila na spravnu stranu.......a plachticku som len vystrihla zo zvysnej latky podla rozmerov matraca ale pridala som plus nejakych 10 cm....aby to preslo cez kraje,troska som to zahla a podsila.....a teraz sijem vreckar....nie je to nic tazke......ja som mala hniezdo vcera za cca 2 hodiny hotove......na sirku by mala mat latka 1,60 a na dlzku som kupovala 2 metre.

lucyfuk77
14. mar 2012

@cobhan ☹ ja nemozem cukorvobec... Rozmyslam ako by to chutilo s umelym sladidlom... Ale asi noc nie ☹

janusha33
14. mar 2012

A sa nam narodili zajaciky......jupiiii.....to je pre mna taka predzvest ze aj nam vsetko prejde v poriadku lebo to je nasa zajacica.....ta co ju platil oco mala iba jedneho zajka aj toho odvrhla takze zomrel hned po porode, bola prvorodicka a asi envedela co s nim ma robit....a tuto sme platili my s manzelom a sa jej v noci narodili zajaciky 😀 😀 😀

cobhan
14. mar 2012

@lucyfuk77 tak to neviem...potom mozno tam dat nejake sladsie ovocie, lesna zmeska je dost kysla

adikasala
14. mar 2012

@ss225 nadherny usmevik....a riadny valibuk 🙂

tiuska77
14. mar 2012

@janusha33 Ďakujem 🙂 , ja sa do toho pustím po veľkej noci to už budem na materskej..ešte mi treba dokúpiť molitan latku mam... ja som kúpila celu jednu súpravu aj s baldachýnom v Poľsku a ma vyšla aj tak na dosť peňazí a teraz mam látku za 11€ 🙂

jagu81
14. mar 2012

@cobhan no neviem či sú tie dievčatká kľudnejiše, mám 9 mes. neterku a kľudná je iba keď spinká, je to riadne šidlo, ale nádherné 🙂 ono je to asi jedno, každé dieťatko sa potrebuje aj vyblázniť. Ja by som tiež síce radšej dievčatko, ale ak je to chlapček isto budem rovnako rada, len nech sme zdraví, to jediné je naozaj dôležité 😉
S tou prácou nezávidím, ja som bola min. týždeň v poradni a tak sme sa nejak s lekárom zhodli, že už stačilo, takže si užívam domácu pohodičku. Už mi nebolo dobre veľa sedieť, ani auto nič moc, dochádzala som 20km, takže stačilo. Môžeme sa venovať bábatku 🙂

paula1234
14. mar 2012

Ahojte dievcence, nechcem sa vam tu miesat, porodila som v maji 2011, ak by ste potrebovali mam v albumiku kopu veciciek na 6-9.mes., ale budem pridavat aj 0-6.mesiacov, postupne, vela stastia vam prajem) 😉

jagu81
14. mar 2012

@janusha33 krásne 🙂 ty si poriadna šikulka!