icon

Pôrod v máji 2012

arieska
30. aug 2011

Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂

lucyfuk77
15. mar 2012

@danculka24 este som sa nenahlasila ☹ neni komu, teta nedviha telefon

lucyfuk77
15. mar 2012

@danculka24 mna si sa este nepytala 😉, ja nebudem. Podla mna to je zbytocne vela penazi, ani vip-ku sineberiem. Len ten nadstandardny porodny box... Nech mame s mm sukromie a mozem mu tam do uska nadavat,ze to je jeho vina 😀 😀

danculka24
15. mar 2012

@lucyfuk77 @pokito ano je to vela penazi ja by som straasne chcela toho mojho len ked to clovek zacne ratat ze na porazenie, vidis a to som nekukla ten porodny box este 😀, ratala som zatial len lekara, epidural a izbu ☹, a kedy si tetuse volala ? rano ?

pokito
15. mar 2012

@danculka24 a kto je tvoj gyndos?

danculka24
15. mar 2012

@pokito Havalda

janusha33
15. mar 2012

@janinkad Keby bol priecne tak to ma len krocik k hlavicke dole.....lenze moj ma hlavicku hore a nozicky dole.....preto si z mojho mocoveho mechura tak lahko urobil futbalku...ma to na dosah....a nato aby bol hlavickou dole sa musi najprv dostat do priecnej polohy a tak sa pretocit hlavickou dole......lebo inac to vyzera na porod panvovym koncom 😖

svetlusska
15. mar 2012

@pokito a pred tym ako si ich vyprala na tej 60 si davala nieco proti flakom napr.vanisch alebo nic?dakujem

svetlusska
15. mar 2012

@tiuska77 aha tak ja na decke veci pouzivam lovelu ale tak skusim tam buchnut persil gold co mam, k tomu tu sodu bikarbonu a vyperiem to na 60 podla moznosti.dakujem za rady 🙂 dam vediet ci to vyslo :D

pokito
15. mar 2012

@svetlusska tie flaky som najprv preprala s lanza mydlom a potom sup do pracky

janinkad
15. mar 2012

@janusha33 a to by si urcite rodila sekciou...to si pamätam este zo skoly z gynekologie..ze ked je koniec panvový,a je to chlapec,tak sa musi!!!rodit sekciou..urcite by si inak ani nesla.

lucyfuk77
15. mar 2012

@danculka24 volala som jej ráno od 7 do 8 .. bola som tam dnes zase na cukre :( a nič.
Keď tam budem chodiť do poradne, tak sa ich opýtam, čo k tomu treba (niekde som čítala, že treba výmenný poukaz, niekde, že stačí len prísť).
Ja mám v pláne: pôrodný box, mm pri pôrode a epidural (snáď to druhé pôjde lepšie a ani ho nebudem potrebovať).
Prípravu epiduralky robia každý týždeň, tam viem, že stačí prísť bez oznámenia (majú to na dverách), a platí sa hneď - ak ti ju pri pôrode nedajú, tak to vrátia zaplatenú sumu - 10 euro.

danculka24
15. mar 2012

@lucyfuk77 aj mne sa zda že treba mat papier resp. žiadanku od lekara, mne to naposledy na poradni uplne vypadlo zistit si tieto informacie, idem buduci tyzden na sono ale moj tam nebude, skoda skusim aspon zaklopat sestricke

lucyfuk77
15. mar 2012

@danculka24 daj potom vedieť . dikes 😵

danculka24
15. mar 2012

@lucyfuk77 jasnee len dufam že tam bude sestricka, lebo doktor moj ma dovcu akurat buduci tyzden, potom idem 27. k tomu mojmu, urcite dam info ked nieco zistim , skusim niekedy skoro rano vstat a dovolat sa aj Ježikovej, inak ma este napadlo ci nemusi nahodou aj priatel nejaku prednasku absolvovat ked chce byt pri porode

lucyfuk77
15. mar 2012

@danculka24 myslím, že nie. aj táto predpôrodná príprava je dobrovoľná. Ale už som mu hovorila, že pôjdeme spolu (nech vie, do čoho ide 😀 ). Neviem ako dlho to bude trať, ale hodinku bude môcť ostať, potom musí ísť do práce ...

danculka24
15. mar 2012

@lucyfuk77 pre istotu overim lebo on chce byt straasne pri porode, to by mi neodpustil 😀 teda ak nebude nutny cisarak

lucyfuk77
15. mar 2012

@danculka24 xi xi xi chudák nevie do čoho ide 🙂 moja kamoška čo má 3 deti, tak pri prvom bol jej manžel pri pôrode a radi rozprávajú o tom ako mu asi hodinu nadávala, že tú bolesť má kvôli nemu 😵 😵 😵

danculka24
15. mar 2012

@lucyfuk77 ja som ho na to pripravila že sa nebudem vediet ovladat, co sa tyka bolesti ja som velka haklivka ☹ takže vie do čoho ide a šak nakoniec pozna čo ma doma 😀

mirkave
15. mar 2012

@aamanda prosim ta a kde v tehu knizke najdem tie obvody ? rada by som si to zadala na tej stranke,ale neviem to najst v knizke ☹ bud som slepa alebo nevidim 😅

lucyfuk77
15. mar 2012

ozaj kočky, už máte pobalenú tašku do pôrodnice ?? 😨

danculka24
15. mar 2012

@lucyfuk77 pobalenu tašku ??? saak ja nemam ani pokupene veci pre seba este a ani kozmetiku pre malu srandistka 😀

lucyfuk77
15. mar 2012

@danculka24 xi xi xi, ja už veci pre seba mám, len je problém s krpcom 😵 pre neho okrem jedného balenia plienok nič nemám ...
Inak v baby bonuse od DM je super cena na plienky a vlhké utierky, tak keď pôjdem autom, tak kúpim (v rukách sa mi to nechce vláčiť). Oblečko pre krpca už mám, inak som sa rozhodla, že druhorodený pôjde z pôrodnice v tom istom ako prvorodený ... bude to cooool 😵 😵

fide
15. mar 2012

@danculka24 Ani ja nemam vychystanu tašku ...a ked tak rozmyslam podla tooho co mi povie dr. v utorok na poradni sa aj zariadim ...teda ci uz zacnem nakupovat a zhrnat hygienicke potreby, alebo to este pocka....ak by som rodila sc tak to ma cas 🙂

cimage
15. mar 2012

@lucyfuk77 Este nemam ale dnes som citala,ze je na case sa pobalit. Ja mam vsetko kupene, oprane, lento vyzehlim a dam na jedno miesto odkial sa to len zoberie ked bude treba

danculka24
15. mar 2012

@lucyfuk77 jeejjj 😀, no buduci tyzden sa chystam na nakupy do zdrav. potrieb a lekarne veru, aku kozmetiku kupujes pre maleho ? ten baby bonus sa da teraz 2 mesiace pred porodom vybavit a to este nie som, pojdem sa zaregistrovat zaciatkom aprila, inak v metre som kupila plienky 1/ 78 kusov za 13,50 Eur tiež fajn cena len som zobrala len jedny ☹

lucyfuk77
15. mar 2012

@cimage mňa teraz napadlo, že ostatné kočky majú termín koncom mája . my máme na začiatku 😵 😵

danculka24
15. mar 2012

@fide noo tak uvidime ako budeme rodit ale ja radsej pokupim už buduci tyžden, radsej mat toho viac ako by nieco chybalo 😀

adamspac
15. mar 2012

...baby co blbnete 🙂 ake veci? Ja som rodila na Antolskej v Ba... Tam boli k disp.erarne kosele co bolo super lebo som sa prezliekala z roznych dovodov aj 4x denne 🙂 A aj malemu davali erarne vecicky 🙂 resp.sukrom.vecicky boli zakazane co je pochopitelne 🙂 ...takze ziadne stresy 🙂

lucyfuk77
15. mar 2012

@danculka24 pri Majkovi som používala kozmetiku Penaten (majú v BIPA), bola som moc moc spokojná a cenovo tiež paráda (syn mal suchú pokožku a vyrážky - také vriedky). Teraz sa chystám tiež na Penaten a ešte aj Johson´s (tiež nájdeš dobré zľavy v baby bonuse) 😵

lucyfuk77
15. mar 2012