Pôrod v máji 2012
Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂
@mirkave No ver tomu ze ju to nahnevalo...ale nebolo vidno tvare tekze ju nemuseli spoznat.Pytala som sa na to suseda co robi v jojke ci mozu nieco take urobit tak mi pisal ze musi tam byt ze archivne zabery.Ale aj keby to nemocncia napadla tak by neobstala lebo nevidno tam do tvare.
Kocky ktore idete rodit na Antolsku, tak posledna predporodna priprava pred majom je 16.aprila v pondelok! Byva to len raz za mesiac,inak je to vycapene na kazdej gynda-ambulancii. Takze, vidime sa 😉 😀
@lilianka1199 mata by sa pokial viem v tehotenstve velmi nemala, pozor na bylinky, nie vsetky sa mozu..sice aj ja som cajikovala dost s matou...
No baby tak sme po kontrole doma,vsetko je v poriadku, len vahu neviem.Doktorka bola zhrozena z polohy ktoru zaujal nas maly.....je hore hlavou.....cize nozicky ma dole.....a som sa pytala tak to tepanie ktore som citila ze to si kopkal s nozickami.No tak asi umyjem este jedno okno aby sa prekotil do inej polohy......mozno to zaberie.
mno ja som sa akurat dneska pustila do prania vybavicky postupne na vecickach ktore mi dala kamoska a narazila som na jeden problem.niektore vecicky maju flaky take zlte 😖 , a skusala som na to vanisch, dala som ho aj do prania a flaky drzia 😠 .neviete poradit s cim by to slo dole?vecicky su prevazne farebne tak savo som ani neskusala lebo aj to mi radili ale tak to mi vytaha farbu.dakujem za rady 🙂
@svetlusska aj ja som mala take zlte flaky na vecickach, asi preto ze stali v krabici 4 roky. Ja som to dala prat na 95st. samozrejme len co sa dalo. ostatne na 60-tke, a vyslo to. pouzivam lovelu. alebo vyskusaj pred pranim lanza mydlo to je na take flaky super....
ahojte kocky neviete kde by som zohnala malinik( caj) ktory sa zacina pit od 36tt?Chcela som ho kupit v lekarni no predavacka na mna pozerala jak keby som spadla z visne,ze co po nej chcem ☹
@kisasonka83 Je to čaj z listov ostružiny malinovej, takto by to už mali vedieť v každej lekárni, bežne je dostupný.
@lucyfuk77 jemine dakovala za info
@janusha33 vahu si mozes pozriet tunak ak zadas obvod hlavicky a bruska
http://www.baby2see.com/medical/charts.html
mne to vysla ta ista ako povedal dr a skusala som setky3 razy co som bola na sone a sedi to🙂
@lucyfuk77 dik za info o predporodnej priprave na Antolskej, a nevies ako sa tam prihlasuje? lebo ja zatial stale chodim k mojej lekarke, tak som ani nevedela o tychto terminoch. do poradne na antolsku zacnem chodit az po velkej noci 🙂
@amiruska jej diky moc 🙂 opytam sa na to
@dzankamizu nemam tusenie, ale nejak zaciatkom aprila uz budem musiet chodit do poradne na Antolsku, tak sa popytam, co k tomu treba. Inak ta pani, co to ma na starosti, tak tej sa neda dovolat... Vobec :(
@adlani myslim ,že molimed,ale to je vela značiek,len aby boli sietovane,lebo su aj take jednorazove papierove,tie sa ako vložky zahadzuju.Existuje ešte namiesto klystira Yal,to je vyborne,vyklystirujete sa aj sama,ale to nie je nevyhnutne,ale taka pomoc,stoji to okolo 5e a ked sa to nepoužije,zide sa to aj doma.To za potrepe na penu a len tu penu si vytlačite do konečnika,namiesto 1l vody,čo sa dava pri klystire.A nezabudnite na čaj na kojenie,ale nie granulovany,škodi,len normalny bilinkovy za 1.70e
@kisasonka83 v lekarni,to je ostružina malinova,možeš pit len čaj pre tehotne,tam maš všetko
@pokito Hej ja viem ze mi bolo divne potom ale ta sa mozno potom nas maly otoci tak ako ma byt.Lebo teraz je hore hlavou,cize keby som isla teraz rodit tak by isli najprv nozicky a tak trup a tak hlavicka co nie je prave najstastnejsia poloha.Mozno vtedy ked som umyvala okna tak sa tak prekotil tak ma napadlo ze keby som umyla zase tak by sa prekotil spat do takej polohy aku chceme.23.3.mame ist na prietoky tak uvidime co sa dozvieme
@dzankamizu najdi si na nete Ježikova Anka a zavolaj,ked sa s nou nespojiš,tak je na antolskej na rehabilitačnom oddeleni,tak tam zavolaj,alebo osobne
@lucyfuk77 a ty si sa este u nejnenahlasila ??
@danculka24 no ja asi nie, uvidim ake to bude tam na poradni, tych lekarov vobec nepoznam...
@svetlusska ja som všetky vecičky čo som dostala od niekoho najprv vyprala na 60° úplne všetky a s arielom na škvrny a na zjemnenie som dala citronelu. ( alebo sodubikarbonu) ...vtedy lepšie pušťajú škrvnky a až potom som prala v persile sensitive ... 🙂
@tiuska77 Ja som zatial vsetky biele vecicky vyprala v Batole sensitive na 60....a pekne mi vysli aj skvrnky ked boli nejakea farebne som este neprala lebo nemam tolko nazbieranych.....a zajtra budem plienky vyvarat co mi mamina dnes kupila v Polsku.Hovorila ze take vyvaranie normalne v hrnci je lepsie ako to hodit do pracky na vyvaranie......ze proste niet nad stary sposob......tak ich pekne vyvarim a tak ich supnem do pracky.
@janusha33 ved este ma cas na otacanie...to poriesime (aj ked sa to malokedy da) trosku neskor...3 tyz pred terminom staci.aj moje je ulozene priecne..a dr.vravela ze ak takto zostane,je to na sekciu,a ja som z toho taka zhrozena domov prisla.a doma ze ci mi sibe🙂)ze kolky si sekciu vybavuju,len aby zdrave bolo...tak to teda nechavam na matku prirodu 🙂

@ss225 ahoj no maš pravdu hlavne aby ste boli zdraví a par gramov hore dole už je v pohode nech sa Vam darí prajem dobru noc