icon

Pôrod v máji 2012

arieska
30. aug 2011

Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂

fide
16. mar 2012

@janja2502
@jagu81 no nechcem strasit ale mate sa coho bat ... teda myslim na sc :( neprajem to nikomu a verím že to uz nikdy nezažijem a že moj drobec pojde tentokrat na svet normalne a bez rizika ....lebo ja si chcem uzit aj leto ale hlavne svojho drobceka na rukach ....

fide
16. mar 2012

@danculka24 ideš na fotenie ????jej ...to je super ... my to budeme riešiť doma, chceli by sme s Eliškou a to je trocha naročnejšie keďže som na marodke a zladdiť to s časom kedy je mala dobra 😀 ...hotove umenie

danculka24
16. mar 2012

@fide no nakonie som sa rozhodla ze pojdem, ved ja nemam ani jednu foto ako tehu, tak nech mame aspon nejaku pamiatku, tu bola moznost aj cez vikend aj cas zvolit co je super, pani alebo slecna bola veelmi zlata ked sme to dohadovali , akurat so mnou bude mat straasenu robotu ja som strasne nefotogenicka ☹

petra1209
16. mar 2012

Takže máme to za 50 a od dnes sme oficiálne na materskej dovolenke 🙂

sisaadam
16. mar 2012

@petra1209 gratulujem🙂 . . a meter sa skracuje;)

alohim
16. mar 2012

@petra1209 super!!! ...a ja do dňa "D" 60 dní a dva týždne do MD...hurá;)

cobhan
16. mar 2012

@petra1209 blahozelam k materskej 🙂 ja idem az 14.maja a uz sa nekonecne tesim

janusha33
16. mar 2012

@lucyfuk77 Jaku tasku?Ved este je casu dost.....este sa krpec neotocil takze nic nebalim a nikam nejdem.Ja nechcem cisarsky a pokial sa maly notoci ako ma byt tak rodit nejdem som si povedala.....ale je dnes akcny aj v noci bol akcny tak mozno sa uz snazi nejak otocit.Svagrina mi odporucala ze mam chodit po styroch....tak uvidim, vyskusam a nabuduci tyzden idem na prietoky tak mozno bude vidno ci je tak ako ma byt.

janusha33
16. mar 2012

@cobhan Ja som mala ist od 1.4.ale mi to presunula na 11.4.

mirkave
16. mar 2012

@pokito
@lilianka1199
@danculka24 no ja som prehrabala skrinu a asi tam pojdem s cestovnou kabelou a nech mi fotografka poradi 😀 do telefonu vravela,ze mozem nejake peknejsie pradielko, tricka,ktore sa vyhrnu,velku satku-pareo......mozem topanky na opatku-tak uvidime 😀 risko ma mat rifle,naboso a hooooore bez 😅 ale to hned zatrhol,ze on nebude svoje pupcisko ukazovat 😨 ale do fotenia ho spracujem 😉 a co simonkou-uvidime 😵
riskovi som povedala,ze on aspon moze stiahnut brucho-to ja uz nedokazem 😀

cobhan
16. mar 2012

hlasim zavislost na krupicovej kasi 🙂

mirkave
16. mar 2012

@petra1209 🙂 supeeeeer.ja sa neviem dockat nastupu na matersku 🙄

mirkave
16. mar 2012

@danculka24 danculik moj 😀 toho sa obavam aj ja,ze ako budem vyzerat.........ale tak ak by som nebola nejak schopna na fotkach,tak budem prezentovat len tie fotky,kde bude krasne brusko a je vybavene 😉

pokito
16. mar 2012

@cobhan to ja uz mam davno, ani sa nesnazim vyliecit 😉 kasicku lubim mnam

esstela
16. mar 2012

@jagu81 ale tu pišeme o bezproblemovom tehotenstve a nie,ked su tažkosti a preventivne sa nedava nič,len nejest draždive,kava nie je dobra na močove cesty a hlavne hygiena po stolici a nezabudaj pit čaj pre tehotne,3šalky denne

cimage
16. mar 2012

@mirkave My sme fotili zhruba pred mesiacom. Drahemu som to oznamila na valentina a dala mu sadu ziletiek nech sa pripravi. Ale on to hned zavrhol, ze vyzliekat sa nebude. Ked sme fotili, tak ja som uz bola v spodaroch a fotografka povedala,nech si da dole koselu, ze to je viac intimne. Skoro sa prepadol, ale ja som sa smiala este cestou domov 😀 😀 😀 som zvedava na fotky, o tyzden v piatok ideme pre ne, lebo bola na dovolenke.

cobhan
16. mar 2012

@cimage baby normalne mi robite chutky, ze aj ja nahovorim draheho na nejake umelecke fotky 🙂 aj ked ja som ta, co ma sko s fotenim problem. On je na to zvyknuty a veru len v rifliach by vyzeral uzasne 😀

lucyfuk77
16. mar 2012

@cobhan ja na zmrzline !!! 😵 😵

cobhan
16. mar 2012

@lucyfuk77 ale hej, na zmrzline som zavisla uz od 4ho mesiaca 🙂 konkretne Cornetto 😀

lucyfuk77
16. mar 2012

@cobhan ja som hlavný požierač Magnumu double chocolate, vienety capucino a Carte O´ Dore Mascarpone 😵 😵

cobhan
16. mar 2012

@lucyfuk77 ja mam zmrzlinovac...uz som robila jogurtovu a jahodovu...a teraz mam pocit, ze je nacase skusit citronovu 😀

adikasala
16. mar 2012

kocky zmrzlinu aj ja musim mat.....nedaj boze ist okolo stanku zo zmrzlinou,aj ked vonku pistalo ---20 zmrzlinu som bastila taky fukot 😀

lucyfuk77
16. mar 2012

@adikasala u mňa sa to prejavilo týmto teplom ... pri prvom - rodila som v auguste, som chodila celé leto na 10 kopčekov zmrzlín tak 3 -4 x do týždňa 😵 😵

cimage
16. mar 2012

@cobhan Ja som velmi chcela,lebo mne sa moje fotky nepacia. Tazko si vyberiem nejaku normalnu a fotograf povie ako sa natocit, osvieti to poriadne a je to sranda. Potom malemu ukazem, ze aka som bola pekna ked bol este v brusku 😝 😀

adikasala
16. mar 2012

@lucyfuk77 ty brdo ze 10 kopcekov 🙂 no ja od zaciatku uz od septembra az do teraz stale na zmrzke,,uz som ju prestala aj kupovat do mrazaka doma lebo som aj na rizikou cukrovky tak sa snazim ovladat,tak si ju dozicim iba ked sa ide von 🙂

cimage
16. mar 2012

Baby ja uz nemam ani nejake extra chutky,ja jem vsetko doradu. Aj dnes mi moj hovori, ze este ani nedojem a uz snivam o tom co budem jest neskor 😀. Uz aj zavislost na hruskach a smotane ma presla 😒

lucyfuk77
16. mar 2012

@adikasala ani ja nemôžem kvôli cukrovke 😒 😒 😒 😒 😒 😒

jagu81
17. mar 2012

@cobhan tak k tejto závislosti sa hlásim aj ja 😝 a ešte puding, najlepší je vanilkový s malinami, mňamky 😀

jagu81
17. mar 2012

@mirkave ani ja som najprv hnedý nechcela, ale tento som videla aj naživo a odvtedy o ňom snívam. A keďže stále nemáme potvrdené pohlavie nášho zlatíčka, hnedá ako neutral vyhovuje 🙂 Čim viac kočíkov sme po obchodoch pozerali, tým viac som chcela ballilu, tak dúfam, že budeme spokojní ...

cobhan
17. mar 2012

@cimage no ved to, ze ja si tiez myslim, ze na kazdej fotke vyzeram hrozne. Uz som si trosku zvykla, lebo drahy rad foti, takze tych fotiek mam viac, ale stale to nie je uplne ono 🙂.