icon

Pôrod v máji 2012

arieska
30. aug 2011

Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂

petka296
21. mar 2012

@katkamiki neviem ako to presne popisat, taka bodava paliva bolest, krc.

pokito
21. mar 2012

@petka296 Chcela som odpovedat a stlacila som paci sa mi to... aj mne sa to obcas stane, taky elektrizujuci krc...

kisasonka83
21. mar 2012

baby pisete tu stale o nejakych priwtokoch ze Vam robia,co to je?mne nic take doktor nerobi a ani nic nespominal som asi nejako mimo ☹

kisasonka83
21. mar 2012

@janinkad tak mna so synom poslal normalne od 35tt do nemocnice,ale teraz akosi nie tak prave mi je to divne a syna som mala o 3tydne skor ako bol stanoveny termin.Chcem sa tam prave dohodnut na epiduralku a viem ze su potreba nejake vysetrenia pred vykonom a prave sa bojim ze to nestihnem a budem znova rodit bez epiduralky☹ a predstava tej bolesti druhykrat behom jedneho roka je desna a nechcem na nu ani mysliet☹(((( a co su prosim ta tie prietoky?

petka296
21. mar 2012

@pokito v pohode. Presne elektrizujuci krc. Manzel ked ma videl tak sa zhrozil chudacik. Je to normalne?

pokito
21. mar 2012

@petka296 no neviem, ale babatko sa hybe, takze je ok. Opytam sa v poradni

petka296
21. mar 2012

@pokito mne to preslo, mala sa zacala hybat, kopkat, tak ma ukludnila. Skus sa spytat, aj ja sa spytam, no poradnu mam az 3.4.

cimage
21. mar 2012

@nena13 ja som sa nejak do vsetkeho rychlo pustila, nakupila, oprala, vyzehlila, ale stale som sa nepobalila 😒 . To si dam ako predsavzatie do dalsieho tyzdna. Vsetko je doma, len vsetko je vsade. Nieco v kupelni, nieco v spalni, nieco v satni. Teraz ma napadlo, ze si musim tasku oprat.

alohim
21. mar 2012

@sisaadam musi byt odstup aspon 2 hodiny, pise to aj v pribalovom letaku zeleza aj magnezia, inak reaguju a vznikaju zluceniny, ktore nemaju ucinok.

lilianka1199
21. mar 2012

@kisasonka83 no,dúfam že nenapíšem hlúposť : je to vyšetrenie, ktorým zisťujú, či k bábetku ide cez púpočnú šnúru všetko čo potrebuje. sú tam určité hodnoty a takisto rozmedzie, v akom by sa mali pohybovať... 🙂,je to klasika ultrazvuk,ja na to idem teraz v piatok.Robia to tak od 30 týždňa....

lilianka1199
21. mar 2012

@petka296 no Petka a nemas tych predporodnych poslickov??? hmmm?? 😉 telo sa mozno pripravuje,aby si vedela co ta caka .....

lilianka1199
21. mar 2012

@petka296 prave som sa docitala,ze to je tak 2-3 tyzdne pred porodom,tak to je este skoro 🙂

jagu81
22. mar 2012

Tak po včerajšom sone som vysmiata, zlatíčko je OK, dokonca dole hlavičkou, tak verím že v tejto polohe už vydrží ... a máme potvrdené dievčatko, bábika tešíme sa 😉

janinkad
22. mar 2012

@kisasonka83 a ty myslis ze je potrebná epidurálka pri 3 dietati?uz hadam ani nie... 😉

kisasonka83
22. mar 2012

@janinkad ja som obe deti rodila bez akejkolvek analgezii,a mala som neskutocne bolesti v krizi a popravde uz nemam chut to znova zazit a uz vobec nie 2xdo roka ☹ak je moznost epiduralky tak ju chcem vyuzit,no ale uvidime ako dopadnem 🙂

leonna
22. mar 2012

Dnes mi lekar ukoncil PNku a oficialne nastupujem na matersku 🙂 Fuha ze uz len 6 tyzdnov.... :D

majovka8
22. mar 2012

Ahoj aj ja som mala povodne termin v maji ale uz pojdem v aprili nejak koncom boze uz mam strach lebo viem do coho leziem.A bude to sekcia 😖 zasa

cobhan
22. mar 2012

@leonna Gratulujem k materskej 🙂

cobhan
22. mar 2012

Holky, kolko nas tu este chodi do roboty? 😀

leonna
22. mar 2012

@majovka8 Tak to u mna je to po prve 🙂 Zatial si to nejak ani neuvedomujem...Malinka je pekne otocena, tak dufam, ze sekcia mi nehrozi....No uvidime ci vydrzime aj my do maja. Zatial vraj termin plati 🙂

leonna
22. mar 2012

@cobhan dakujem 🙂

majovka8
22. mar 2012

@leonna no a inak od vcera som aj ja na materskej po Pn-ke tiez 😎 takej PN no....stres v praci tak som prdelkovala dva mesiace doma pre istotu.A tiez cakame dievcatko uz sa neviem dockat.teda nevieme dockat 😀

erika439
22. mar 2012

@cobhan ja este pracujem, ale uz len do konca mesiaca, kedze aj tak som uz mohla byt doma

leonna
22. mar 2012

@majovka8 ja som bola tri tyzdne PN, kedze som cestovala do prace 75 km a to uz bolo na mna dost 🙂 a veru rychlo som si zvykla 🙂

pokito
22. mar 2012

Kocky ked som od zaciatku PN kedy ma dokina da na matersku po 32 alebo 34. tt? Nebude problem ked ma da az v 34-tom? Riesila ste niektora nieco take s doktorom?

petka296
22. mar 2012

@lilianka1199 uvidim ako to bude dnes. spala som az do 12-tej- az sa hanbim, ale telo si asi potrebovalo oddychnut.

majovka8
22. mar 2012

@pokito to sa dohodnes s doktorom mna sa pytal kedy chcem ist. 🙂

pokito
22. mar 2012

@majovka8 OK dakujem

katkamiki
22. mar 2012

@cobhan Ja chodim este do roboty 🙂

prinzesz
22. mar 2012

@cobhan ja tiez este chodim do roboty, ja koncim az 13.4. ale uz sa tesim.. aj bojim zaroven, lebo vlastne budem mat cas premyslat a hovorit si ze uz len posledny mesiac a budeme 3 a vlastne sa nam zmeni zivot! och.. tesim sa ale mam aj obrovsky strach..