icon

Pôrod v máji 2012

arieska
30. aug 2011

Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂

majovka8
22. mar 2012

@petka296 len si pohajaj potom mozno uz nebudes ja som nespala 6 rokov hihi ale nechcem ta strasit 😀 teraz ked uz mam syna velkeho zacne sa zasa kolotoc.

tiuska77
22. mar 2012

@cobhan aj ja ešte pracujem..končím pred veľkou nocou, ale dnes už katastrofa vydržať bola 😒

cobhan
22. mar 2012

@prinzesz ja sa uz na matersku neskutocne tesim. Budem si uzivat volno s drobcom a zistovat, ze to nie je taka sranda ako som si na zaciatku myslela. A hlavne nebudem musiet riesit ziadne pracovne zalezitosti 🙂

cobhan
22. mar 2012

@tiuska77 no ved aj ja si hovorim, ze ako to este vydzim. Dnes sa ma sef (zase) pytal, ze kedy idem na matersku a potom sa zamyslel a hovori, ze dako skoro. Tak to musime do tvojej materskej este stihnut par veci - neviem co presne, po dvoch auditoch som radsej prestala pocuvat 😀

malinke55
22. mar 2012

@cobhan pekny vecer, ja este pracujem, aj ked mam pohodovu nenarocnu robotku na par hodin, prave dnes som zacala intenzivne zvazovat, ze pomaly skoncim,na niektore ukony uz nie som súca 🙂

tiuska77
22. mar 2012

@cobhan ja doteraz v pohode nemala som žiaden problém, dnes ani stať ani sedieť..poobede som sa na to vykašlala a šla domov. 🙂 ..tiež ma ešte žmykaju riadne 😠

cobhan
22. mar 2012

@malinke55 ahoj, tiez mam v podstate pohodovu robotu...uz teraz, ked ludia s ktorymi som v kontakte vedia, ze som tehotna a ze pojdem na matersku, tak sa chovaju normalne. Ono k tomu asi aj pomohlo, ked som jednej nemeckej kolegyni do telefonu dost razne a dorazne vysvetlila, nech po mne nevrieska, ze som tehotna a toto fakt nepotrebujem 😀. Az som sa potom bala, co na to sef, ale ten ma este pochvalil...vraj bolo nacase, aby to tej starej potvore niekto vysvetlil 😝
Ale co sa pohybu tyka, tak to mam rychlost slimaka a dnes som uz zvazovala, ze si do roboty pribalim aj fitloptu. Po dvojhodinovom maratone hore-dole po schodoch som nevedela ako sa mam na stolicke poskladat, aby ma nic nebolelo 😒

cobhan
22. mar 2012

@tiuska77 ja pomaly zacinam citit, ze sedenie mi nerobi moc dobre. A su dni, ked som v robote uplne nepouzitelna..ako tento tyzden. V pondelok bol bank holiday (nastastie), v utorok som ledva stala na nohach po prebdenej noci, vcera a dnes sa moje nachladnutie prejavilo v plnej parade, tak som len cakala, kedy vypadnem domov do postele. Este zajtra a huraaa viiikend 😀

linlin
22. mar 2012

@cobhan ahoj, mna zajtra čaká posledný den v práci 🙂

cobhan
22. mar 2012

@linlin Gratulujem...zacina sa dovolenkaaa 🙂

cobhan
22. mar 2012

Holky poradte...dnes mam strasne chute, ale totalne brutalne. Poobede som dosla domov s tym, ze by som vymenila kralovstvo za kriedu...a teraz vecer mam neprekonatelnu chut na acylpyrin. Netusite ako ich prekabatit?

lilianka1199
22. mar 2012

zienky, uprimne obdivujem tie, co este chodite do prace......................

alohim
22. mar 2012

...tak super je vonku, sa mi uz nechce do prace...hoci mam tiez pohodovu pracu, ak ma deticky nezlostia;) este 6 dni vydrzat, z toho jeden den mame Den ucitelov, teda neucime a ide sa na MD 🙂 velmi sa tesim. Dnes som si urobila radost a sla ku kadernicke. Uz sice nemam vlasy po pas ale hlavne, ze nie su znicene a boli sme vyzdvihnut kocik...je krasny a super. Prajem vam krasny jarny zvysok tyzdna 😉

malinke55
22. mar 2012

@cobhan vidis, este ze si mi tu loptu pripomenula, uz aj si ju idem nafukat aspon doma, trosku uvolnit chrbat a panvu 🙂

mirkave
22. mar 2012

babulky omluvam sa,vcera som nebola na socialke.matersku mi vypise az v den nastupu- 29.3. a v ten den tam pojdem.
vcera mi bolo strasidelne zle 😢 cely den mi tvrdlo brusko a citila som sa divne.spat som sla sice asi o 22:00 ale moc som nenaspala ☹ na wecku som presedela celu noc ☹ myslela som,ze sa preondiam na druhy svet 😖 a aby toho nebolo malo,tak ma chytil strasidelny krc do lytka,ze mi az slzy tiekli od bolesti ..........
inac na poradni pohodicka-drobcek je hlavickou dole,srdiecko bije jak zvon, a vaha je nejak okolo 1500g 😀
dnes som si dohodla fotenie- 3.4. o 17tej ideme na to 😅

janusha33
23. mar 2012

@katkamiki Na bruchu?To sa ti ako da?Ta ja len ked lezim na boku a sa trosku navalim na brucho ze mam vacsiu oporu na bruchu ako na boku tak mam vycitky ci netlacim maleho a on aj tak zacne po chvilke kopat ze sa mu to nepaci....

janusha33
23. mar 2012

A dnes nas cakaju prietoky.Som zvedava ako dopadnem ale sa modlim aby si ma z nejakeho dovodu nenechali rovno v nemocnici.A aby mi nebolo malo sa mi urobil herpes v nose 😠 .keby na ustach sa to rychlo zahoji......a ani neviem ci si na to mozem dat ten kremik co mam alebo nie.A dnes som vstala s neskutocnou bolestou bedier a mam normalne ze svalovku na bedrach.Asi z pretacania sa v posteli.Vcera ma nasi taaaak vytocili......kurnik cele doobedu som stala pri hrncoch,mama po nocnej si sla lahnut....cele doobedu som varila,ved mojou rychlostou slimaka sa ani inac nedalo a oni ani nejedli....som jedla ja s muzom a mama uz treti den je urazena pre neviem co,oco prisiel poobede ten tiez nejedol tak mi to nedodalo......tak som si povedala ze mozem kaslat a viacej im nevarim.....ked uvarim tak sebe a muzovi nieco rychle a oni nech si robia co chcu.Waaa ma to tak vytocilo....a este oco mal nejake mudre kecy na mojho muza.......pricom by si mal uvedomit ze je na PN a nie na dovolenke ze mu bude robit jak otrok....a on si vecer potom chrbat neciti....Tak uz sa aj muz nastval a zacina zvazovat ze tu neostaneme byvat lebo on toto nemusi....

jagu81
23. mar 2012

@pokito Asi je to na tvojej dohode s lekárom. Ja som síce PN len posledný mesiac, ale nástup na MD mi určil normálne v 34t., ani nespomínal, že by bolo treba skôr.

katkamiki
23. mar 2012

@janusha33 Prepac, myslela som na chrbte 🙂 Jasne, ze na bruchu nelezim :D

janinkad
23. mar 2012

@janusha33 mne na herpesy alebo horucke na ustach velmi pomaha ten hojivý zazrak z Oriflame(to ruzové vajicko),to urcite mozu aj tehotné.davam to aj malemu ked ma nadchu a pod nosom take cervené,pravda az ked zaspi🙂lebo on neznasa ziadne kremy,hned utiera a do rana je prec.herpes vsak trva dlhsie zahojit

pupavenka
23. mar 2012

@cobhan ahojky, no tak ja s tymto tiez bojujem, krieda a omietky, naj pochutka na svete :D ale zdá sa mi že sa to zlepšilo po tom, ako mi dr. predpísal železo... neviem ale či si to nenahováram

cobhan
23. mar 2012

@pupavenka ja som to vcera vyriesila celaskonom v tabletke 🙂 a dnes mam tiez jeden pri sebe, keby ma nahodou prepadla chut 😀

tiuska77
23. mar 2012

@cobhan ved aj ja mam to horšie zo sedením , ale sú dobré dni ako dnes a horši bol len ten včera 🙂 , ešte tých paru dní vydržím a už budem len doma si chystať veci, niečo pošijem 🙂

erika439
23. mar 2012

@pokito určite by som šla na matersku az od 34 tt, dovtedy marodka, ze mas potom 2 tyzdne dlhšie, lebo materska je 34 tyzdnov.

lucyfuk77
23. mar 2012

celý deň periem, umývam, upratujem ... a, že dovolenka 😵 😵 😵

cobhan
23. mar 2012

Konecne mam podpisanu matersku - od 14.maja do 9.novembra 2012 😀

janusha33
23. mar 2012

@pupavenka Joj baby nekriedujte lebo pri pomysleni na vonu cerstvej omietku sa mi na nu zacinaju zbiehat slinky....

janusha33
23. mar 2012

@lucyfuk77 No ja som to uz asi dorobila....musim vraj oddychovat a sa setrit......takze nastava asi obdobie obrovskej nudy.....este ze je uz teplucko a mozem sa nudit vonku na slniecku

janusha33
23. mar 2012

@janinkad Hej to mam aj lenze to zabera dost pomaly.A co mam kremik Thermalherpes tak s tym je to za dva dni prec....ta najhorsia faza herpesu teda....ale neviem ci ho teraz vobec mozem takze tiez si davam iba hojivy zazrak.

janusha33
23. mar 2012

No a sme po prietokoch doma......nas drobec sa este neotocil takze to zatial vyzera na cisarsky z coho mam uz teraz obavy a snazim sa ich zahnat tym ze sa snazim aj v tomto najst nieco dobre......len sa mi zatial nedari.Zatial mame vahu 2310g.......ale sa mam klasika setrit a davat pozor na stravu lebo placenta je nejak viac vyzreta ako by mala v tomto case byt.Takze sa idem nudit na slniecko nakolko mam vsetko zakazane....