Pôrod v máji 2012
Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂
@linduska86 fuha, tak s týmto ti neporadim, ale ak si kuknes webku SP, tak je tam cislo poradenskej sluzby zavolaj tam a určite ti poradia čo máš robiť.
@danculka24 presne tak, súhlasím s tebou, policajti aj s ich pokutou mi môžu byť ukradnutí, len aby sa nedajbože niečo nestalo mojej bambulke 😉
@danculka24 , no vidis je to chore a nezodpovedne a predsa sa to deje,,,,tebe to mozno pride od veci a vela ludi to berie ako samozrejmost, lebo autom idu z nemocnice domov a potom uz autom nechodia vobec
🙂 🙂 🙂 lebo auto ani nemaju,,, 😀 😀 😀 ,co sa nam moze zdat chore a nebezpecne pre dieta,,pre druhe zeny moze byt uplne v pohode 🙂 ,,ja vajicko mam a je mi uplne jedno ci ho druhe matky maju alebo nie,,,co ma do toho,,ked nechcu nech nemaju.......... ja sa staram hlavne o seba a bez vajicka si to neviem predstavit -----ale to je moja smola lebo ostatne si to predstavit vedia a vajicko ich vobec nezaujima 🙂 kazdy sme predsa iny
@mirkave , vies co je isofix? asi nie,,,lebo potom by si nepisala ze poznas vela ludi co maju drahu sedacku a volne polozenu, a lieta im v aute,,,,,to je kravina a je to nemozne,,isofix je taka sedacka co je pripevnena do konstrukcie auta,,,takze nemoze lietat lebo je to sucast auta 🙂 🙂 🙂 🙂 ani sa napohne, 😀 😀 😀 😀 ,,pasy su mi na nic,,,,vobec ich nepotrebujem,,,prave preto mam isofix aby som nemusela riesit pasy v aute...a preto som ochotna zaplatit nad 300 € 🙂 a nic bezpecnejsie ako isofix momentalne neexistuje 🙂
@jagu81 ja ani netusim ako je nasa otocena, posledny utz som mala 18.januara a najblizsiu kontrolu mam az 4.aprila...tak sa hadam dozvieme nejake novinky. Dnes sme boli trosku v meste a po troch hodinach som zase ako zbity pes. Ale kupila som si tehotensku/dojciacu mikinu s kapucnou, tak som rada
@jagu81
@cobhan takto aspoň únava stojí za to 🙂 ja sa tiež rýchlo unavím - navarím obed, potom oddych, dnes tu bolo nádherné počasie - slniečko, teplúčko, tak sme boli s havkáčmi na prechádzke, a domov som šla už ako kačica, zas oddych ... a tak to musím striedať celý deň, potom je pohoda. To nič pre našu bambulku všetko 😉 Ja som tiež mala také dlhé rozpätie medzi sono, ale o to väčšia radosť, keď mi Dr.. povedal, že je to dievčatko (veru až v 32t.) a je už dole hlavičkou. Inak má už 1750-1800g, takže aj verím, že už začína byť v brušku tesno a možno aj preto tak kope keď ležím.
@jagu81 my sme havkaca nechali doma, lebo sme sli na nakupy 🙂. Ale uz zacinam citit, ze to prestava byt sranda 😀. Sama som zvedava, co povie lekar, lebo naposledy som bola na kontrole zaciatkom februara a to bolo vsetko v poriadku. Len som sa nedozvedela nic o malej, len ze je vsetko v norme, tak o tie dva tyzdne si budem pytat aj nejake blizsie info, nech viem. 😝
jasné treba, ja sa tiež furt vypytujem, našťstie Dr. má trpezlivosť😉 Akého máte psíka? My máme dvoch zlatých retrieverov a v takomto počasí ich nezobrať k vode, to by bol strašný trest. Oni vodu zbožňujú, takže sa krásne vykúpali a ja som si pomaličky odfučala popri nich 😝 máš pravdu prestáva to byť sranda, ale však to už máme za pár, to vydržíme 😀
@alicia28 aha a nemohla by som poprosit foto?ako vlastne vyzera to vajicko?zatial este skusim pozhanat od nejakych znamych ak sa nepodari tak prejdem na plan B 🙂
@mirkave tak ako to by som urcite neriskovala zeby som sla z porodnice bez vajicka s malym len tak v rukach pri dnesnych somaroch co jazdia po cestach...keby sa nieco stalo tak si to vycitam do konca zivota
kočky, ja som tu len tak na blink, ak náhodou je niektorá z okolia KNM a potrebovala by nie nový kočík aj keď v stave ako nový, tak nech kukne moje inzertné foto, predávam DORJAN SPORT LINE 3
ahojte babenky...ak mozem pridavam sa k vam...tiez mam termin na maj a cakam dvojičky 🙂
@1kwietocek1 ahoj 🙂 jeeejo dvojicky,ako si sa citila,ked ti to doki oznamil? moj manzel strasne tuzil po dvojickach, aj teraz ma podpichuje,ze hned po narodeni nasho krpceka urobime dalsie,a ze potom budu skoro ako dvojicky 😀
velky obdiv, musi byt krasne mat tam dve deticky,ale asi aj namahave ze?
@lunnka ahoj ano pracovala som na skrateny uvazok, tak neviem ci sa to rata aj to..je to hrozne s tymi vybavovackami.nechcem sa nikoho dotknut..ale rynave ciganky z lunika 9 dostanu vsetko..
@alicia28 Ona ale pisala ze vela znamych maju drahu sedacku a lieta im po aute a nie ze maju autosedacku isofix......nie kazda draha je taka.....niektore drahe su bezpecne a nie su isofix ale je na rodicoch ci dobre zabezpecia tu autosedacku v aute.....lebo som uz videla aj nieco take ze casto potrebovali prekladat sedacku z auta do auta a nechcelo sa im ju stale poriadne a sprvane upevnovat.
@linduska86 Nie len oni.....vsetky dostanu vsetko a zadarmo....a o ich detiskach v skole ani nehovorim.....obedy skoro zadarmo,pomocky zadarmo.....ja uz som povedala muzovi ze aj nas maly bude chodit rinavy a smradlavy a mozno tiez dostane vsetko zadarmo.A my samozrejme prestaneme robit a budeme sediet doma.Len skoda ze ja to nejak asi nedokazem.
@1kwietocek1 Jeeeeej aj ja chcem dvojicky......jedna vsetkyna mi raz poevdala ze budem mat 3 deti ale iba dva porody.A manzel je z dvojiciek,tak druhe mozno budu dvojicky......a ked nie tak i tak dobre.ale ked je prve jedno tak druhe by stacilo tiez jedno.Keby boli prve dvojicky tak by to bola parada.Lebo na dnesnu dobu asi stacia dve deti,som povodne chcela tri ale zase za aku cenu by to bolo.A ked budu iba dve tak ich budem vediet zabezpecit,len s tromi uz to bude horsie a ja neviem rozmyslat ako poniektory spoluobcania ze sa kotia jak potkany.
@jagu81 Hehe my mame taky mixik,je hrozne hunaty a vesely a je to este stena v podstate a minuly tyzden som uz neodolala a nakolko je uz vonku teplo a on je velmi hunaty a dlhosrsty tak som ho supla v pracovni do vody,poriadne vykupala a prislo na rad strihanie......nie som v tom nejaky odbornik takze to nie je ziadna slava ale ked som ho dostrihala a vysusila a pustila....no to ste mali vidiet.....jakeby donho 220 udrelo.....tolko mal zrazu energie.....a taky je teraz zlaty,vyzera ako nejaky bradac.Ale dnes ho asi dostriham lebo som si potom vsimla ze na niektorych miestach som to nejak odflakla....aj labky mu musim viac obstrihat lebo ako beha po zahrade tak vsetko sa mu tam chyta.....
@janusha33 , isofix upevnis do sekundy,, skor si myslim ze srat sa s pasmi hore dole a prekladat sedacku z auta do auta je daleko narocnejsie a hlavne to ani poriadne v aute nedrzi, cestovala som s takou co isofix nema a ked viac zabrzdim tak sedacka leti aj s pasom do strany,,to je dobre od veci si myslim, mne sa to nepaci taku by som nechcela, tiez prekladam z auta do auta a je to sekundova zalezitost a hlavne bezpecne pre dieta, ale kazdy si kupi co mu vyhovuje, ja sa hadat nejdem, mne je jedno kto co ma, spravim si co vyhovuje mne