icon

Pôrod v máji 2012

arieska
30. aug 2011

Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂

ss225
9. apr 2012

@1982zuzka ta moja sa zvykne ukludnit ked ja chodim 🙂 takze ked je uz velmi velmi aktivna idem sa prejst a obidve sme spokojnejsie 😅 ..len ja stal ehovorim, ze som na moju bambulku tak dlho cakala, ze ja milujem aj to co mi nie je prijemne, aj to si svojim sposobom ,,uzivam,, 🙂

janusha33
9. apr 2012

@1982zuzka No ja si tiez myslim ze som asi dalsia na rade v tomto fore ktora skonci na porodnej sale.

1982zuzka
9. apr 2012

@ss225 aj u mna to zabera ale dnes mám hrozné pichanie v podbrušku takže ledva prejdem na wc :(

janinkad
9. apr 2012

@janusha33 jani,tak take to hlienové cudo ako pises mavam aj ja,a uz riadne dlho,viac chodim,alebo sa zohynam tak hned to nejak zo mna"vyleti",aj som uz mala strach ci sa mi neskracuje krcok,aj som pred velkou nocou za doktorkou zabehla ,ale je to cire,nesvrbí,nepali,tak ze to moze byt,väcsie mnozstvo hlienu,ktore s atvori,aj mi vysvetlovala preco,len to uz neviem zopakovat.lebo krcok sa mi neskratil.ale zobrala mi vyter.len som zabudla v stredu zavolat na vysledok...🙂neva,v stredu mam poradnu tak uvidime.

svetlusska
9. apr 2012

fuuuf neviem ci mi drobec tlaci na zaludok alebo co ale je mi tak zle ako na zaciatku breke :(stava sa to aj vam?

janusha33
9. apr 2012

@janinkad Ja som to mala dnes prvykrat a to som dnes ani nic nerobila.Tiez mam v stredu poradnu tak uvidim co mi povie doktorka.

janusha33
9. apr 2012

@svetlusska Obcas je aj mne tak na grc.....v sobotu mi tak bolo ze som myslela ze sa fakt dogrcam ale to mohlo byt aj zmenou tlaku.Som si lahla a potom som si urobila taku slabucku nescu tak mi to preslo.

babush
9. apr 2012

@svetlusska no mne vcera bolo tiez velmi zle. Boli sme na navsteve a ochutnala som jednu lyzicku takeho uz na pohlad divneho salatu, a vecer som myslela, ze uz zacinam rodit, tak mi tvrdlo brucho v kombinacii s kontrakciami a potom ma riadne ehm..prehnalo. Teda nastastie iba to..ale aspon som si precvicila dychanie 🙂

Ozaj a kto to uz vsetko porodil? Ja som to nejako nestihla zachytit, ci co 😀

mirkave
9. apr 2012

ahojjte dievcence 😀
zo mna je taky velky "lenivec",ze uz ani na net nechodim 😖
dakedy si to tu musim vsetko precitat a dohnat zameskane.
inac som ok.len mam nejake problemy s nastupom na matersku ☹ ked sa vsetko vyriesi,tak popisem viacej.........
drzte sa,lubkam vas vsetky 😉 😀

janusha33
9. apr 2012

@mirkave Jaj ani nehovor o problemoch s nastupom na matersku,mne ma vypisat papiere v stredu na poradni tak dufam ze to stihnem este poriesit nez porodim.Lebo cim dalej tym viac mam taky vnutorny pocit ze to uz bdeu coskoro.Keby som sa nahodou dlho neozyvala tak som v porodnici 😀

michalienka25
9. apr 2012

Tak to, čo som pojedla dnes asi len tak lahko "nepredycham"...piate cez desiate, sladke cez slane...co to pomaha na palenie zahy? 🙂. Dnes pomoc od manzela nebude, nakolko spi vedla v izbe "spolocensky unaveny" 😀

cimage
9. apr 2012

Caute baby, tak ja este ziadne priznaky bliziaceho sa porodu nemam 😕 . Som zvedava kedy sa mimisovi bude chciet na svet.

janja2502
9. apr 2012

ani ja este nic a to som si myslela, ze porodim v 26tt. Ale som rada, ze sme to takto potiahli. Mne len tvrdne brucho, ale to uz od siesteho mesiaca, tak to ani nepovazujem za priznak porodu.

eri28
9. apr 2012

@michalienka25 mne na zahu pomaha pohar mlieka zabral hned

michalienka25
9. apr 2012

@eri28 dakujem.
joj, mne brusko tiez tvrdne kazdu chvilku, ale ja uzivam magnezium. mam pocit akoby som mala dostat menzes a boli ma cely spodok a ku vsetkemu som mala vcera akusi bodečku bledej krvi na nohavickach... mam pocit, ze cochvilka to pride, musim sa uz fakt pobalit do tej nemocnice. som taky lajdak, este nemam ani vsetko pokupene, nehovoriac o tom, ze este nemam poprate vecicky pre babatko...zajtra sa do toho pustim.

janusha33
10. apr 2012

@michalienka25 Mne zabera Fatra alebo pukance na palenie zahy ale som si nakupila fatru an sviatky ze nech mam doma pre istotu a mna uz zaha vobec nepali.....a tiez som pojedla take veci ze pred dvoma tyzdna by ma potom zarucene palila.Neviem ci sa moj drobec neposunul nizsie do panvy a mi tak netlaci uz na zaludok lebo sa mi nejak aj lahsie hybe.

janusha33
10. apr 2012

@janja2502 No ja dufam ze to este nejak potiahneme.....brucho mi zacina sem-tam tvrdnut, pocitim take napnutie v strede,okolo pupka,ale po chvilke to povoli......na akoby menstruacne bolesti v podbrusku som si uz zvykla,tie uz neriesim,ale ma potesilo ze ma prestali boliet krize a mi to uz nevyraza do bedra.......len neviem ci sa drobcek neposunul nizsie do panvy lebo vecne pri kazdom pohybe citim svoje mocove ustroje......len dufam ze je otoceny spravne dole hlavkou lebo keby nie tak hned mu zatrhnem prichod na svet.Uvidime zajtra.....joj uz nech je zajtra.....ja sa uz neviem dockat ci sa dozviem dobru sprav ze sa otocil spravne a vsetko je ok a to potiahneme aspon do konca aprila alebo sa dozviem zlu spravu ze si mozem nachystat veci a idem na cisarsky.Ja nechceeeeem cisarsky...

janusha33
10. apr 2012

Baby otazocka.....kolko baleni plienok kupujete?Nechcem zase zbytocne vela kupit a ani neviem ake vlastne kupit....lebo su aj aj pre 2-5 kg a su pre 3-6 kg......asi skor tie druhe ze?Len neviem kolko baleni......tak do porodnice mi bdue treba zhruba myslim ze 40 ci ako sa berie.

janinkad
10. apr 2012

@janusha33 tak este som plienky nekupovala,ale urcite kupim 3-6kg,a asi kupim nejake 3-4 balenia,(a ved lahko dokupime)a ved o chvilu uz budeme kupovat midi co su 4-6kg.a su to aj väcsie balenia,tie mini sa vôbec neoplatia,drahe su..a v porodnici ozaj to 1,5 bal.minies.

janusha33
10. apr 2012

@janinkad No ja som nasla 90 kusove baleni na vahu 3-6 kg.....spolu s postovnym za 14,70.http://www.najlacnejsieplienky.com/najlacnej... .Lenze som pozerala aj v muzovej robote kedze rozvaza tovar pre jednu firmu a tam maju pampersy 108 kusove balenie za 17,90/Tak teraz neviem.....ja som z tych plienok totalny somar.Neviem ktore su dobre a ktore su o nicom.

linduska86
10. apr 2012

@janusha33 no ja uz mam tiez take bolesti slabe v podbrusku a v jednom kuse mi treba na wc, aj v noci chodim 2x, som z toho unavena.lebo kolena ma bolia tak ze neviem poriadne ani chodit na to wc. a som cela taka najeka..ale fakt sa citim akoby som mala dostat kramy..:(
a to este nic nemam prip.do porodnice.lebo este nam treba robit okna.plastove ktore su vo vyrobe a moj drahy si mysli ze ja porodim presne v den terminu..sranda..ako si chlapi myslia..ze je to take a take..ja som tiez lenivec..a totalny..nic sa mi nechce. 😝

linduska86
10. apr 2012

@janusha33 ja mam kupene z tesca 94ks za 7.00 € nejake gaga premium care..a podla mna je to uplne jedno do coho kaka a pisa.. lebo kamoska mi vravela ze ona pouzivala pampersky..a ze vysusovali..takze je to len o znacke..to mas ako z vlozkami..aj tak ich vyhodis do kosa..takze je to jedno..niekedy boli len platkove plienky..a sme tu a nic so svojimi ritkami nemame 🙂))

janja2502
10. apr 2012

no mne sa vobec nezda, ze by som mala minut v porodnici jeden a pol balenia. Ja beriem zatial 20 ks a keby bolo malo, manzel donesie. Vacsinou sa nam tak pocitalo, ze na den nejakých 5 kusov.

mimi
10. apr 2012

Dakujem krasne za gratulacie. Samozrejme nic nestiham, ked sa zaklimatizujeme, tak sa castejsie ukazem. Drzte sa, hlavne nech sa vam narodia zdrave babetka 🙂

svetlusska
10. apr 2012

tak dnes som bola na poradni, som v 34 tyz. a drobcek ma peknych 2336 g 🙂 uz je pekne otoceny dole hlavkou 🙂 tak uz len par tyzdnov 🙂

svetlusska
10. apr 2012

@janusha33 ja by som urcite kupila tie vacsie od 3-6 kg, moja sesterka mi sice kupila v dm drogerii plienky ale tie su midi od 4-9 kg tusim...ale tak si kupim pre istotu aj tie od 3-6 aby malemu neboli velke tie co mam

cobhan
10. apr 2012

ahojte holky...my mame balenie plienok Newborn, neviem ake kg su tam napisane. Tusim je ich tam 20 alebo kolko..teda menej, lebo ich mame od kamosky a ta z balenia pouzila jednu alebo dve.

Inak dnes je den ako vysity...vobec sa mi nechcelo do roboty a ked som sa vratila zo psom z prechadzky, tak som si vsimla, ze zadna pneu je vypustena. Esteze pre mna dosla sefova manzelka a doniesla ma do roboty..a to sa tyzden este len zacina..grr

leonna
10. apr 2012

my sme tiez kupili newborny, su od 2-5 kg. Do porodnice idealne...pochybujem, ze sa mi narodi viac ako 5 kg baby 🙂

oxiba
10. apr 2012

@1982zuzka ahoj, moj spunt je stale ako z divych vajec, ako ho ukludnit? Tak to netusim, ked to zistis daj vediet 🙂 ten moj ma skoro 3,5 kg a to mam necely mesiac do terminu... Kazdy jeho divsi pohyb boli az skulim, kolega si so mna robil srandu, ze vsak ty mu to vsetko vratis, ked bude vonku... 😉

tinci
10. apr 2012

...len asi netreba kupovat zase privelke mnozstvo plienok na zaciatok, moze byt ze drobcovi nezapasuju a potom nebudete vediet co s nimi, nasa napriklad nemala rada znacku Huggies, boli pre nu prilis drsne,nech som ich ako opatrne dala, vzdy som nasla zacervenane miesta kde boli plienky stiahnute 😒 Tiez som kupovala velkost 3-6 kg a do porodnice beriem tiez tak zo 20 ks, ak bude treba tak mi dalsie prinesu..
Inak ste sa bavili ohladom ukoncenia brania magnezia, mne ho dnes doktor predpisal lebo malej nalieha hlavicka na krcok a moze sposobit predcasne otvaranie, tak aby sme vydrzali aspon do 38 TT musim ho brat, sice len jednu tabletku ale aspon sa nezacnem otvarat...