Pôrod v máji 2012
Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂
@naty1987 ja som tiež mala tzaký vnutorný pocit že čakám bábo a kolegyna mi to neverila ale po krátkom čase ma kolegyne presvedčili nech si urobím test bo som sa zmenila na tvári. Ja som sa strašne bála lebo pár som ich už mala za sebou ale len s jednou / ...nakoniec som sa zlomila a hneď na wc v robote som si ho urobila a neverila som vlastným očiam // tam boli, nevedela som či sa smiať či plakať 🙂 a vy ste plánovali bábo, či sa podarilo?
@mandy29 my sme babo chceli skoro2,5 roka raz sa nam aj podarilo ale v 5tt som potratila a bolo to na den presne minuli rok tak som sa teraz bala testovat ze co ak tam nic nebude a len ms meska ale tiez ma kamoska vyprovokovala urobit si test ze vraj mam vecsie brusko taky spicek tak som ho teda spravila a boli // tam 😀 normalne som sa cela triasla lebo ten digi som nechcela robit ze co ak s toho nic nebude skoda testu a penazi ale spravim ho 😀
len sa teraz bojim aby sa nedialo to co minuly rok ale myslim ze 5tt budem mat uspesne za sebou len nech mi to dr.potvrdi a budem jasat od stastia a potom to aj rodine poviem 🙂
jeej dalsie nove tehulky🙂 super ako sa rozrastame🙂 tak ja beriem .femibion 800 a pocula som ze je najlepsi a obsahuje aj kyselinu listovu ..ale ked sa opytate v lekarni tak vam poradia
@naty1987 my sme sa tiez snazili velmi dlho ,,okolo 4 rokov a podarilo sa nam tiez minuly rok ale v 10tt som potratila teraz 4 sept.bude presne rok,takze drzme si palceky🙂))))zatial som bola iba na krv a bola pozitivna ,,ale neviem sa dockat sona🙂 uz chcem vediet ze je tam 🙂))))a nie mimomaternicove alebo tak..
Juuj, babule, nestrašte tu s tými potratmi. Už mi to pripadá tak, že ak som nepotratila doteraz, ešte ma to čaká 😒
nie nie nie uz to necaka niktoru z nas,ale tak vies kto tym presiel ,tak sa teraz boji...a mas pravdu uz sa o tom radsej nebavme...
ozaj, pozerali ste si cinsky kalendar, ze ake pohlavie babetka bude? Mne to pri prvom sedelo.
@frukoleyla kedy si mala naposledy kramy,kolko si cakala po meskani ms,kym si si spravila testik?
Ahojte 🙂 už aj my sme v klube 2. máj by mal byť náš deň 🙂
Dobre ranko babulky 🙂
mne sa zase neda spat ☹
@lenkalela paani tak to je doba ale tak ked si mala pozit.krv tak na sone mimco urco bude 🙂 drzim silno palceky
ja sa na to tak strasne tesiiiim 🙂
vcera som si robila digitalny test a vyslo mi 3+ takze som v 5-6 tyzdni juchuuuu 🙂 som rada hned ma to upokojilo este to sono cez tyzden a budem najstastnejsi clovek na svete 😀
baby a pravda nehovorte o potratoch je to smutne ale ani jednu z nas to necaka!!!budu same krasne a zdrave miminka 🙂
@manamani1 DC znamena den cyklu klasicky cyklus trva 28 dni cize 28DC vecsina zien ma menstruaciu ale ja som testovala 39Dc takze mi ms meskala 11 dni ale ja mavam nepravidelnu ms takze som to pripisovala tomu a ovulaciu netusim kedy bola ale podla vypoctov na 13-14DC
dobre ranko tehulky kde ste vsetky???
Ahojte tak aj ja by som sa rada pridala medzi stastne mamicky🙂Aj my cakame miminko v maji🙂
krasny den babulky ,ako sa dnes mate???
Dobre predpoludnie maminky ako sa citite?
@manamani1 poslednu ms som mala 29.7. prvy test som si robila 27.8 🙂 a vysiel pozitivny, pre istotu som si robila este jeden 4 dni na to a ten je tiez pozitivny 🙂
Ahojte, ja som dnes ako spomalený film 😒 Aj chcem ísť rýchlejšie, ale nejde to. Ledva sa suniem a funím. A brucho stále pobolieva.
Pekny dnik, tiez mate pocit, akoby na Vas nieco liezlo? Bolia vsetky kosti, svaly, klby... A ta strasnaaa unava..

@mandy29 no ako prve som mala straaasne bolave prsia to bolo a je strasne teraz az tak velmi nebolia ale staci zly pohyb a je zle a to som vedela ze bud pride coskoro ms alebo som v tom ale nechcela som skoro testovat tak som vyckavala a potom mi zacal nechutit salam take tie suche co su prestali mi chutit cigarety a dym mi trocha smrdel a strasne mi chuti mlieko ale to kupovane lebo to cerstve capovane mi obcas smrdi ako kysle 😀
a proste som to vedela ze som tehotna taky ten vnutorny pocit mi to stale vravel 😀