Pôrod v máji 2012
Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂
@jarabica123 Ahoj, ja mam termin na ten isty den akoty 🙂 Mna doktor nepozeral od decembra, len som bola na sone na 2 min ma pozrel zmeral len 2hodnoty a nic ine nepovedal. Poradnu mam 17.4. tak ho uz chcem donutit aby ma mrkol. On vzdy len nieco napise do teh.knizky a ked mu poviem co ma boli-minule som malakrce a on ma zas nepozrel iba mi povedal, ze to je bezne. Aj u nas v MT je problem s kvalitnym doktorom.
@petka296 avivaz ani ja, inak odkedy periem s gelmi nedavam uz avivaz ani pre nas.. vloziek beriem 2x20 myslim ze v jednom baleni je 20 (co som kupila v zdravot.potrebach), podloziek tak 5, ostatne mi donesie mm lebo uz mam napratane obe tasky 🙂 a pre istotu beriem par vloziek aj s kridelkami, always co pouzivam..keby zeby cisarom som skoncila
@cherry1981 Ved to, hovorim, ze ved do vtedy aj porodim 😀 U nas je to fakt cista katastrofa s lekarmi, pokial niekoho nepoznas alebo nezaplatis, tak na teba kazdy kasle. aj teba tak vsetko tlaci ako mna??uz ani neobsedim neoblezim. hruza so mnou🙂
@jarabica123 Aj ja som povedala, ze dovtedy asi aj porodim , ku koncu ked by mala byt mamicka viac sledovana tak nieje to je katastrofa 😠 😠 😀 Aj mna uz vsetko tlaci ale celkom sa citim fajn az nato, ze sa hned zadycham a staci prejst par m a uz fucim ako lokomotiva cikat chodim snad 20 krat denne a aj v noci 😀
@petka296 To je des, nemam na tych lekarov slov. To sme mohli byt aj doma a ani do poradne sme nemuseli chodit🙂 a rodit tiez mozme doma 😀 Dufam, ze ked to na mna pride bude tam aspon nejaky normalny doktor, ktory bude vediet co robi. Auto nemame, cize niekde inde rodit nepojdem, pretoze by to bolo komplikovane, tak sa len spolieham na toho tam hore 😉 a co cakas??my dievcatko, uz by som ju chcela vidiet🙂
ja si inak myslim ze zas nie je dobre keby nam pri kazdej kontrole robili sono, tiez to asi nie je dobre stale ho presvecovat...aj ked aj ja uz tuzim vediet ci sme narastli a pribrali- teda ja urcite, ale ci aj babo 😀
a mate aj vy krvacanie z nosa? ja skoro kazdy den a uz dlhsiu dobu..nic valne, neleje sa len mam v nose krv, obcas vytecie von mala kvapka, ale fakt uz vyse mesiaca ak nie viac.. tak nejak sa s tym pred dr.nechvalim ze asi je to normalne ked sme viac prekrvene..neviem, co myslite?
@jarabica123 Ved to. Aj my cakame dievcatko 🙂
@petka296 Prosim Ta a Grochal v MT nema svoju ambulanciu? Ja som u neho bola na morfologicke sono a bola som nadmieru spokojna len neviem ci ma aj svoju ambulanciu pre pacientky a tehulky
@lunnka Hej to mam aj ja, a k tomu krvacam este aj z dasien, a s tym som ja problemy nikdy nemala, snad to prejde, teraz je vraj vsetko tak prekrvene, ze to preto. Aspon tak mi povedala moja dr.
@cherry1981 Ahoj, Grochala ma len 3D sono,on neordinuje. Tiez som unho bola, je to profik na sono. Keby ordinoval, tak som tam 🙂 Ak ma zas moj gynekolog nevysetri tak sa zas objednam u Grochalu, ale moj by to malrobit nornalne a nie ze ja sa musim objednavat sama u inych a platit zakazdym 30€ 😠
@petka296 aha lebo ja by som aj dochadzala ten kusok do MT, ja som bola u neho v 31 tt a je to uzasny clovek myslis, ze sa tam clovek moze objednat hockedy na sono? Ja som uz u neho platila 68 euro isiel s cenami hore, neviem kedy si bola u neho ale nelutujem a uzasny ludsky pristup
@petka296 tak to mna zas zospodu pozera, lebo mam rozne koky infekcie stale a skrateny krcok.takze to mas fakt divneho lekara a nepytala si sa ho teda? ja by som sa ozvala...
@jarabica123 ano aj z dasien obcas..mam malo zeleza, zeby to bolo tym? beriem tabletky dvakrat denne, ale aj tak
@jarabica123 mna lekarka davala posledny dva mesiace na kontrolu tak kazde tri tyzdne,ale tiez mi skoro nic nepovedala,len ak sa mi nieco nebude pozdavat,mam ist rovno do nemocnice....je tazke najst lekara co sa ti bude venovat a vsetko ti povie 😒 .....
@cherry1981 bola som v 22tt, ale robil mi len sono bez CD a vzali sme si jednu foto farebnu za 7€. Vy ste mali asi aj CD, vsak? Preto ta cena a objednat sa mozes hocikedy.
@petka296 Nie ja som bola na morfologickom sone,v 31tt ja som mala iba jednu fotku, ale od marca siel hore s cenami ma na stranke cennik
@lunnka Ved som sa aj ozvala, ale on ma vzdy niecim odpalkuje. 16.4.idem na sono k inemu co robi take 2min vysetrenia-to ma ten moj k nemu objednava a 17.4. k mojmu ma vyter krcka maternice tak ho rovno poziadam o miery a tak. Keby mi robil vysetrenia tak ako mal, tak ho neziadam o to aby ma pozrel.
@lunnka Aj ja mam malo zeleza, a tiez uzivam lieky, no co, nic ine nam nezostava, len to dobojovat a potom uz bude zase tak ako pred tym, len s tym, ze uz nas bude o jedneho viac🙂 Hovorim, ze tieto posledne mesiace su najhorsie, vsetko ma tlaci, picha, uz nech su tie nase deturence vonku a nech nas dlho pri porode netrapia 😉
@petka296 Inak clovek este aby sa dozadoval vysetreni na ktore ma narok strasne, ale moj mi urobi vzdy sono, len keby ma objednal castejsie ako raz za mesiac aj prietoky mi vzdy spravil ale musela som ho poziadat a zaplatit si za to, ale to mi nevadi aspon mi to spravil
@cherry1981 ja som bola v januari, mozes mi dat link na jeho stranku,lebo na tejco mamja neviem najst cennik.
@cherry1981 ved to, ze clovek musi ziadat to na co manarok. Ja som tiez v tom decembri musela platitked mapozeral ten moj.
@petka296 http://www.femicare.org/ a uplne dole je aj cennik
@cherry1981 dakujem,idem si to pozriet,no najprv musim nainstalovat program 🙂
@petka296 Nieje zac 🙂
@stvura Ahoj,kde si objednala ten malinikovy caj? je to pod nazvom ostruzina malinova?? lebo hladam na nete,ale pri tej ostruzine malinovej,nieje napisane,ze je dobra na predporodnu pripravu 🙂 ...tak teraz neviem...

@jarabica123 poradne by uz mali byvat kazde 2 tyzdne ale sono aj mne robil naposledy na konci
30tt, odvtedy len pozrie srdiecko, vahu ani miery neviem..od 36tt potom na monitor kazdy tyzden