icon

Pôrod v máji 2012

arieska
30. aug 2011

Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂

janja2502
13. apr 2012

ja som tiez od mala nikdy nemala meniny. Ale ako decku mi to vadilo, tak sme potom nasli v inom kalendari moje meno a tak sme oslavovali. Teraz uz tiez z oslavy menin nerobime ziadne halo. 😉

jarabica123
13. apr 2012

@janinkad Jeej dakujem si zlata, tak tam v pondelok behnem, takze ty uz jeden porod mas za sebou, ja este nie, toto je nase prve, aj sa troska bojim, ale jednoducho viem, ze to musim zvladnut. Ine nam zenam nezostava🙂 Ja si vlastne este tu Kosecku pamatam od Silesa, ale myslim, ze som tam bola u nej len raz, ked tam on nebol, mohla som chodit uz k nej keby som vedela. Ale nevadi, clovek sa uci na vlastnych chybach🙂Este raz ti velmi pekne dakujem , si ozaj zlata.

janusha33
13. apr 2012

No my tiez mame aj dievcensky variant lebo ja uz davno viem ze keby bolo dievcatko tak by bola Adelka,muzovi sa to velmi nepaci lebo ten nema rad Adelu Banasovu....a hned ze Banasova ale som mu vysvetlila ze ona nema nic s tym ze sa mi paci to meno.Takze ked raz bude dievcatko bude Adelka aj keby neviem co bolo.No a chlapcek bude Risko.....uz to aj mam aj oco akceptuju, minule oco jedol slaninu a som prisla do kuchyne a on hned ze Riso si neda slaninu? 😀

janusha33
13. apr 2012

@lunnka a nemusis googlit staci ti pozriet na obal tehotenskej knizky.Aspon ja mam teda z jednej strany dievcenske mena a z druhej chlapcenske.Len neviem ci mas taky isty obal 😒

lunnka
13. apr 2012

my mame pre dievca stelka, chlapca som vzdy chcela adama, k priezvisku by sa hodil aj filip, ale mne sa to moc nepaci (ospravedlnujem sa ked niekto filipka ma 🙂 lebo pri vyslovovani mi pride ze plujem 🙂 🙂 🙂 aj max sa mi paci-ale tak na 90%, mm by bol za maximiliana co mne pride strasne dlhe a take divne, to skor maxim..alex je fajn, len nie alexander-sano a klasika peter.. uffff robota 😎

lunnka
13. apr 2012

@janusha33 nie nemam taku 🙂 mam ruzovu s babatkom navrchu

janusha33
13. apr 2012

@lunnka Spoluziacka ma Alexa.....Alexandra by som nedala ani ja,Filipa ma svagrina takze toho nie......povodne sme mali ze bude po tatovi ale ze bude Pavol,manzel je Pavel.Lenze sme to zavrhli lebo to uz by bolo fakt ich vela v rodine lebo svokor ej Pavel,moj oco je Pavel, moj muz je Pavel, moj brat je Pavol, moj krstny so synom su Pavlovia.......takze to uz by bolo vela......tak sme presli ze Michal,co bude nas kmotor....a z Miska sa stal Risko a ostalo to na Riskovi.

cobhan
13. apr 2012

@janusha33
@lunnka MM chcel tiez meno po nom, ale to som zatrhla, lebo o dvoch Edov doma nestojim. Tak sme sa dohodli na keltskej verzii Eduarda/Edmunda a sice Eamonn 🙂

lunnka
13. apr 2012

@janusha33 risko je pekne, tak na pavla mate riadne mecheche 😵 a alex je v kalendari? nie je tam len alexej?

oxiba
13. apr 2012

@danculka24 @lucyfuk77 @pokito taak baby dnes som konecne absolvovala poradnu v nemocnici, doktorka je velmi mila, ale zas ma nepotesila, zase mi bolo povedane tak ako pri prvom synatorovi, ze ista sanca tu je ze sa malemu podari vyjst prirodzene hoc bude mat nad 4kg, ze tu maju i zeny s mojou konstrukciou a tiez uzkou panvou, co porodili dietko nad 4 kg, no pre istotu mam absolvovat vsetky predoperacne vysetrenia, keby zas maly nepresiel... Ale ked vyslovene chcem SC branit mi nebudu a ze ma uplne chapu, ze si este raz nechcem odbavit oba porody v 1 😒

lunnka
13. apr 2012

@cobhan to je zaujimave, ako sa cita? emon?

oxiba
13. apr 2012

Ozaj uz mam tu vodu v spreji k porodu, maju ju v DM ku - Balea wasserspray aqua a stoji cca 1,5 eura, v lekarni mali len micelarne vody za cca 10 eur, tiez maju v dm i spray do nosa z morskou vodou 1,59 eur...

lunnka
13. apr 2012

@oxiba to je naco? na tvar?

janusha33
13. apr 2012

@lunnka No mechceche je uz skor pretoze otcov brat je Ladislav,sused je Ladislav,druhy sused je Peter a bratov svokor je Ladislav.Brat nepije vobec a ten zije aj tak v Nemecku ale jeho mladsi syn sa narodil an Jana.Takze ten koniec juna je husty.....to uz som si zvykla a to neriesim ze je to akoby nardny sviatok takze ani necakam ze pride oco alebo moj muz domov triezvy.

janusha33
13. apr 2012

Ozaj predoperacne robi obvodny lekar?Ci kto to vlastne robi?

oxiba
13. apr 2012

@lunnka hej na tvar na osviezenie, i na pery ked nemozes pit kvoli predpokladanej SC

cobhan
13. apr 2012

@lunnka ejmon, ejmen alebo ejmn 🙂 ako kde 😝

lunnka
13. apr 2012

@oxiba ja som poslala muza do lekarne po nejaku vodu v spreji ale ze nanho cudne pozerali co vlastne chce.. u nas sa nesmie vobec pit..takze v DMke je?

lunnka
13. apr 2012

@janusha33 ja som myslela ze to robia v nemocke..

suzan1111
13. apr 2012

@lunnka ee.je aj alex kalendari..aj my planujeme Alexka..meniny ma na alexeja 9.januara ale je tam uvedene Alexej,alex..hoci v minulorocnom som to tak nevidela..no v novom uz hej🙂

lunnka
13. apr 2012

@suzan1111 jej pozeram ze mas akurat alex alebo peter, tak tie by mohli byt 🙂

lunnka
13. apr 2012

prave som sa zamestnavala fotenim google auta co nas akurat mapovalo, lebo v sme chcu vediet kade chodia, ale nemam snuru na stiahnutie fotky z mob do pc, tak nic.. budem na balkone na google map- ak ma nevymazu 😀

lucyfuk77
13. apr 2012

To s tym postenim som nevedela a samozrejme, ze ako pri vsetkom o com pisu podavaju vsade len polovicate informacie a polopravdy... Dikes sa info 😉

janinkad
13. apr 2012

@jarabica123 tak potom daj vediet ako si dopadla.....

pokito
13. apr 2012

@oxiba A ku ktorej si isla dokine? Ja som sa pytala nasej a ona mi odporucila dr. Bertoldovu...

janusha33
13. apr 2012

@lunnka ved to neviem.....nic nevadi opytam sa jak pojdem v utorok na poradnu do nemocnice.

lunnka
13. apr 2012

@janusha33 ked som isla na kyret na predoperacnom mi merali ekg, vyplnala som dotaznik..uz len kvoli ekg myslim ze take obvodak nerobi

cimage
13. apr 2012

@lunnka Ja mam mamu Evu a vzdy jej gratulujeme pred obedom a vecer mame vianoce. Meniny nie su podstatny sviatok. Nas je uz kopec v rodine, nikto uz nie je single, tak sa rozne sviatky oslavuju naraz. To by sa nedalo zvladnut vsetko zvlast. Hlavne april a september su natrieskane.

janusha33
13. apr 2012

@lunnka Ta moja obvodacka ma aj ekg lebo mi uz robili davnejsie ked som este nebola tehu v ramci myslim preventivnej prehliadky.

cimage
13. apr 2012

Dnes sme boli na kontrole a maly je otoceny ako ma byt 🙂 , tlak, moc ok. Netusim ako sme na tom s otvaranim, lebo v UK nas nekontroluju dole. Dalsi termin kontroly 27.4. a to uz mozeme byt aj po porode.