icon

Pôrod v máji 2012

arieska
30. aug 2011

Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂

keira
14. apr 2012

@stvura s tou Doveou ma to tiez zaujima ;)

lilianka1199
14. apr 2012

@tinci neviem ci bude pri porode,zalezi ako bude v praci 😒 ....

janusha33
14. apr 2012

@lilianka1199 Juuuuj nic sa neboj,to prejde,aj ja som sa tak bala a teraz sa uz pomalicky zmierujem aj s cisarskym,aj ked poctivo stvornozkujem aby sa malinky otocil.Ale my to zvladneme ved sme zeny a preto sme zeny aby sme to zvladli.Keby sme to nemali zvladnut tak sme muzi 😀 😀

janusha33
14. apr 2012

@lilianka1199 Moj pri porode nebude lebo nema rad krv a boji sa takze by mi asi ani napomocny velmi nebol ale pokial nebude cisarsky tak bude sestra.A mamina tam bude urcite aj ked to nejaka pomoc nebude lebo ta bude vo vacsom strese a strachu ako ja.A ja ako sa poznam bude hrat hrdinku a sa mozno aj budem smiat lebo aj tym zahanam stres a strach.

stvura
Odpoveď bola odstránená
tiuska77
14. apr 2012

ahojte 😉 , všetky už píšete, že zachviľu chcete rodiť a až vtedy mi dochádza že sa to ozaj už blíži 😕 , ja by som radšej potiahla čo najdlhšie ešte ma čaká skúškové 😒 , čo by som si mohla užívať materskú musím sa drviť 😒, ale aspoň jedno potešenie naša nemocnica sa dohodla s dôverou takže na týždeň mi urobia tie pásy, fakt smutne sú tie veci okolo poisťovien...tak sa držte baby 😉

janusha33
14. apr 2012

@stvura No mne hrozi cisarsky takze budem mat jazvu na bruchu......tak snad budu dobre a ked nie tak poviem muzovi nech kupi obycajne.Pokial mas v rodine take umrtie tak jasne ze to by som aj ja riesila monitor ale my to chvalabohu nemame takze som ho neriesila.Pokial mi odsavacku nebude treba nevadi,ale pokial by mi ju trebalo tak ju budem mat nachystanu.

lunnka
14. apr 2012
tiuska77
14. apr 2012

@lunnka ale to je iba vtedy ak su obaja rodičia poisteny či stači len ak je matka?

lunnka
14. apr 2012

@tiuska77 my sme obaja, hacik v tom cakam aj ja..alebo zeby ak tam poistime aj babo?

tiuska77
14. apr 2012

@lunnka ved to určite keď budu mať niečo dať, tak tam budu nejaké podmienky 🙂

1982zuzka
14. apr 2012

@alohim no z každého typu oblečenia mam tak po cca 10ks, napr. dupačky krátky rukáv dlhé nohy 10ks 56, 10ks 62, 10ks 68, detto bundičky, svetriky, košielky, trička atd... no plná skrina! plienky klasické 30ks, v smere zavinovačka som bola normálna a kupila som len jednu 🙂 deky mám dve. Celkovo mám oblečenia tolko že prvý rok fakt nemusíme nič kupovať. no čisty blazon som.

1982zuzka
14. apr 2012

@danculka24 akú maš poistovnu? lebo v unione kym ti ho dajú, bude mať malé dva mesiace :( ja pozičiavam odtialto www.chrapanie.sk

janusha33
14. apr 2012

@lunnka Asi ano.Neskumala som to este.

janusha33
14. apr 2012

No prisla dalsia varka veciciek od brata.A uz aj chodak nam prisiel.....to asi keby chcel Risko od narodenia behat 😀 Ale super zide sa,nemusime kupovat.Takze od pondelka mozem zase prat aby som to vsetko rychlo stihla.

lilly15
14. apr 2012

@pokito áno to som počula aj ja a preto si stále hovorím, že mám čas 🙂 ...termín až o mesiac ale fakt mám pocit že to bude o čosi skôr 🙂

lilly15
14. apr 2012

@tinci áno aj ja som to počula a dokonca som aj dnes ráno mala podobný výtok. K doktorovi idem stredu, myslíš že to stačí ?

tinci
14. apr 2012

@lilianka1199 hmmm to je skoda ja som si ho velmi pochvalovala - aspon som sa necitila v tom neprijemnom prostredi sama, ja s mojim ratam nech bude ako bude dobehne za mnou, resp. ak este budeme mat niekoho dalsieho na strazenie malej ale to sa hadam nejako podari, babky a dedkovia to istia...
Robotu nastastie nema daleko a zastupit ho bude musiet kolega aj tak bude musiet min. 4 dni zostat doma pri Pajke...

tinci
14. apr 2012

@lilly15 to vie posudit len gynekolog, ja osobne by som mu v pondelok iba zavolala a opisala o co ide a ako sa citim, ale uz by som aj pristala keby sa narodilo skor, tento mesiac ide velmi pomaly a male asi uz vie preco a kedy sa ma pytat von... A ak to bol iba plany poplach tak aspon uz budes viac menej pripravena na porod, nie?

danculka24
14. apr 2012

@1982zuzka Union, to fakt trva 2 mesiace ? no v pondelok tam idem hned volat ak ano tak si to rovno možu nechat a kupim, to nebudem urcite cakat ☹

danculka24
14. apr 2012

@1982zuzka vdaka za link, ta cena je super za to zapožičanie, takže by som to aj takto mohla poriešit

1982zuzka
14. apr 2012

@danculka24 hej lebo žiadosť dávaš až po narodení dieťaťa

danculka24
14. apr 2012

@1982zuzka ale potom nerozumiem tomu lebo ho požičiavaju na pol roka a rataju presne od datumu narodenia 6 mesiacov, idem kuk tu stranku

janusha33
14. apr 2012

Joj ja uz chcem asi porodit.Dnes je maly nejaky tazky ci co.Alebo sa mi zda to brusko nejake neforemne alebo co,sa neviem ani zohnut ani nic a nosim ho pred sebou jakeby som 25kg vrece zemiakov niesla.Alebo to bude tym pocasim?Ale uz asi chcem porodit.....teraz keby mi dakto povedal ze pod porodit ta asi vstavam a idem.Fakt sa ten april neskutocne vlecie.

1982zuzka
14. apr 2012

@danculka24 ja som sa na to pýtala v poistovni a tak ma informovali, že ked sa dieťa narodí, od toho dna sa posudzuje žiadosť a kým sa to vybaví tak prejdú aj dva mesiace

danculka24
14. apr 2012

@1982zuzka skusim tam zaciatkom tyzdna zavolat popripade zbehnut

1982zuzka
14. apr 2012

@danculka24 no ja som tiež bola v tom, že to pôjde rýchlo, pred pôrodom vybavím zmluvu u lekára, poistenie a kým prídem z porodnice budeme to mať doma - tetuška mi však povedala, že to všetko až po pôrode - ale vieš ako to je, sto krát zavoláš na ich hotline, sto krát navštíviš ich pobočku a zakaždým iná info

cobhan
14. apr 2012

dnes by som si mala na celo asi napisat ''Pozor hryziem''. Tehotenske hormony vyhravaju na plnej ciare...

lilly15
14. apr 2012

@tinci Jaj ani nehovor, ja som pripravená ísť rodiť aj hneď teraz ! Už som úplne nemožná, iba fučím 😒