Pôrod v máji 2012
Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂
@tinci neviem ci bude pri porode,zalezi ako bude v praci 😒 ....
@lilianka1199 Juuuuj nic sa neboj,to prejde,aj ja som sa tak bala a teraz sa uz pomalicky zmierujem aj s cisarskym,aj ked poctivo stvornozkujem aby sa malinky otocil.Ale my to zvladneme ved sme zeny a preto sme zeny aby sme to zvladli.Keby sme to nemali zvladnut tak sme muzi 😀 😀
@lilianka1199 Moj pri porode nebude lebo nema rad krv a boji sa takze by mi asi ani napomocny velmi nebol ale pokial nebude cisarsky tak bude sestra.A mamina tam bude urcite aj ked to nejaka pomoc nebude lebo ta bude vo vacsom strese a strachu ako ja.A ja ako sa poznam bude hrat hrdinku a sa mozno aj budem smiat lebo aj tym zahanam stres a strach.
ahojte 😉 , všetky už píšete, že zachviľu chcete rodiť a až vtedy mi dochádza že sa to ozaj už blíži 😕 , ja by som radšej potiahla čo najdlhšie ešte ma čaká skúškové 😒 , čo by som si mohla užívať materskú musím sa drviť 😒, ale aspoň jedno potešenie naša nemocnica sa dohodla s dôverou takže na týždeň mi urobia tie pásy, fakt smutne sú tie veci okolo poisťovien...tak sa držte baby 😉
@stvura No mne hrozi cisarsky takze budem mat jazvu na bruchu......tak snad budu dobre a ked nie tak poviem muzovi nech kupi obycajne.Pokial mas v rodine take umrtie tak jasne ze to by som aj ja riesila monitor ale my to chvalabohu nemame takze som ho neriesila.Pokial mi odsavacku nebude treba nevadi,ale pokial by mi ju trebalo tak ju budem mat nachystanu.
@janusha33 ahoj toto by sme mali dostat? http://www.dovera.sk/poistenec/tema-len-pre-vas...
@alohim no z každého typu oblečenia mam tak po cca 10ks, napr. dupačky krátky rukáv dlhé nohy 10ks 56, 10ks 62, 10ks 68, detto bundičky, svetriky, košielky, trička atd... no plná skrina! plienky klasické 30ks, v smere zavinovačka som bola normálna a kupila som len jednu 🙂 deky mám dve. Celkovo mám oblečenia tolko že prvý rok fakt nemusíme nič kupovať. no čisty blazon som.
@danculka24 akú maš poistovnu? lebo v unione kym ti ho dajú, bude mať malé dva mesiace :( ja pozičiavam odtialto www.chrapanie.sk
No prisla dalsia varka veciciek od brata.A uz aj chodak nam prisiel.....to asi keby chcel Risko od narodenia behat 😀 Ale super zide sa,nemusime kupovat.Takze od pondelka mozem zase prat aby som to vsetko rychlo stihla.
@lilianka1199 hmmm to je skoda ja som si ho velmi pochvalovala - aspon som sa necitila v tom neprijemnom prostredi sama, ja s mojim ratam nech bude ako bude dobehne za mnou, resp. ak este budeme mat niekoho dalsieho na strazenie malej ale to sa hadam nejako podari, babky a dedkovia to istia...
Robotu nastastie nema daleko a zastupit ho bude musiet kolega aj tak bude musiet min. 4 dni zostat doma pri Pajke...
@lilly15 to vie posudit len gynekolog, ja osobne by som mu v pondelok iba zavolala a opisala o co ide a ako sa citim, ale uz by som aj pristala keby sa narodilo skor, tento mesiac ide velmi pomaly a male asi uz vie preco a kedy sa ma pytat von... A ak to bol iba plany poplach tak aspon uz budes viac menej pripravena na porod, nie?
@1982zuzka Union, to fakt trva 2 mesiace ? no v pondelok tam idem hned volat ak ano tak si to rovno možu nechat a kupim, to nebudem urcite cakat ☹
@1982zuzka vdaka za link, ta cena je super za to zapožičanie, takže by som to aj takto mohla poriešit
@danculka24 hej lebo žiadosť dávaš až po narodení dieťaťa
@1982zuzka ale potom nerozumiem tomu lebo ho požičiavaju na pol roka a rataju presne od datumu narodenia 6 mesiacov, idem kuk tu stranku
Joj ja uz chcem asi porodit.Dnes je maly nejaky tazky ci co.Alebo sa mi zda to brusko nejake neforemne alebo co,sa neviem ani zohnut ani nic a nosim ho pred sebou jakeby som 25kg vrece zemiakov niesla.Alebo to bude tym pocasim?Ale uz asi chcem porodit.....teraz keby mi dakto povedal ze pod porodit ta asi vstavam a idem.Fakt sa ten april neskutocne vlecie.
@danculka24 ja som sa na to pýtala v poistovni a tak ma informovali, že ked sa dieťa narodí, od toho dna sa posudzuje žiadosť a kým sa to vybaví tak prejdú aj dva mesiace
@1982zuzka skusim tam zaciatkom tyzdna zavolat popripade zbehnut
@danculka24 no ja som tiež bola v tom, že to pôjde rýchlo, pred pôrodom vybavím zmluvu u lekára, poistenie a kým prídem z porodnice budeme to mať doma - tetuška mi však povedala, že to všetko až po pôrode - ale vieš ako to je, sto krát zavoláš na ich hotline, sto krát navštíviš ich pobočku a zakaždým iná info
dnes by som si mala na celo asi napisat ''Pozor hryziem''. Tehotenske hormony vyhravaju na plnej ciare...

@stvura s tou Doveou ma to tiez zaujima ;)