Pôrod v máji 2012
Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂
ahojte, my mame prvu poradnu za sebou a doktorka mi kazala, aby som pouzivala olejcek na telo, ziadnu parfemovanu kozmetiku. Ja som nakupila vsetko od sebamedu vcetne utierok a to mi hned zatrhla. Vraj mam pouzivat cistu vodu popripade utierky od Bioderma.
@lucia1983 a ja zas 5 utierok na prdelku nivea, a nivea vzorku vyživne mlieko a umyvaci gel a krem proti zapareninam
myslim ze sebamed bude tiez ok, nie je to parfemovane ci ano? vela kamosiek pouziva a spokojnost, sto lekarok sto nazorov 😉
@mimi urcite bude vsetko v poriadku neboj !!!!!
@danculka24 nuz uvidis, co bude tvojej bambulke lepsie vyhovovat, mojmu krpcovi viac vyhovovali huggiesky, na pampersky bol alergicky, tak som kupila opat huggies, co sa tyka olejcekovania po kupani, bud budes pridavat do kupela par kvapiek olivoveho oleja (poradila nam to dr.) alebo budes miminko olejcekovat po kupani, ja mam super skusenosti s kozmetikou hipp ( doteraz Petika kremujem hippom) urcite nekupuj olej od johnsonu - je to mineralny olej, cize z ropy..
@stvura viem na co sa pouziva, ale dakujem za pripomenutie aj tak...pouzivam len pocas obodbia ked je vysusena pokozka. A ked bola Leus malicke babo a mala vyusenu pokozticku, ako to zvyknu babatka mavat. Zabralo len toto, nic ine..takze ja odporucam v tychto pripadoch 😉 Na kazdodenne kremikovanie mame Niveu alebo Sebamed, na striedacku
Baby ja z toho mojho spunta v brusku asi zmysim, tak ma kopcuje, brucho mi lieta sem i tam, pod kozou to vyzera, ze mam pinpongove lopticky, taak mi pretlaca paticky, az miv krizoch striela... Auuu..
@danculka24 odvar z repika posobi upokojujuco a tiez lieci rozne kozne ochorenia. Babatka maju z toho krasnu a vonavucku cajikovu pokozku. Ved skus prestudovat nieco: napr. http://primar.sme.sk/c/4116698/kupanie-babatka....
@oxiba aj moja tak skace, ale ja sa s toho tesim, zatial ma to neboli, iba ked sa tlaci na rebro 😀
Kocky a co si myslite o kozmetike Nivea baby? Ja mam totiz niveu rada ale neviem ci je aj ta pre babatko dobra. Nakupila som telove mliecko, mydielko, olejcek aj take volaco na kupkanie, dufam ze to bude ok...
Co sa tyka tej DM-ky tak ja som dostala len obalku s brozurkami a zlavovou knizkou. Ziadne vzorky. Nechapem, ze niektora dostne a ina nie... Akoze ja ich nepotrebujem k zivotu, ale na druhej strane potesia... 😉
@babush vdaka studujem dnes, len som chcela aj nazory a skusenosti priamo od maminiek
@danculka24 ja mam pampers do porodnice, huggies uz na doma. Moj syn mal s pamperskami velke problemy, tak sme pouzivali huggies, potom sme preslina tesco plienky, ktore boli super a aj za super cenu. Takze teraz budeme chvilku pouzivat huggies a potom prejdeme na tesco. Kozmetiku som pouzivala Penaten, teraz budem striedat Penaten a Johson & Johson. Mozno ked bude starsi a nebude mat problemy, tak vyskusame kozmetiku DM.
@pokito oni to nedaju stale ten balicek,lebo ich nemaju dost,pracuje mi tam kamka a ta mi kazala pockat,lebo tiez nemali,tak som cakala skoro dva tyzdne,aj ked tam skoro nic nebolo,len nejake vzorky, kefka a zlavova knizka...podla mna,ked nemaju balicek tak daju len kuponovu knizku....
@pokito nijak 😀 ☹ ale tak snad uz coskoro...a teda uz od dnes uz jen 2..jeste to nepreskocilo 😀....a ja doufam, ze nebudem prenaset..fakt jsem rada ze jsem ve finale, milovala jsem dobu tehotenstvi, ale od 30tt uz to je nekonecne, uz jsem mela take satvy, ze mala je uz schopna zivota sama, tak ze uz muz evylezt ven...jsem rada, ze jsme ve zdravi ve finisi, jen byu z vazne mohla vylezt 🙂

@danculka24 ja budem urcite kupat v repiku, ten sa nam velmi osvedcil pri Lei. A neskor ked bude potreba tak budem natierat Excipial Lipolotio - kupovane v lekarni za par euro. Pouziva sa to pri ekzemoch, takze viem, ze to malej neublizi. Len to moze stipat v ockach, ked neopatrne natriem tvaricku, ale uz si davam pozor 😀