Pôrod v máji 2012
Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂
@lucyfuk77 ☹ a tak hadam ked mas v piatok poradnu niečo s Tebou už porieši nie ?
@danculka24 tak potom medzi nami sedela iba jedna kocka, s nou si prehodila nejaku veticku, sedeli sme pri oknach....
😀 Jeej tak ja uz viem.....
@danculka24 rano idem na monitor o 8 na 5 posch.na rizikove, potom s vysledkami na poradnu, povedal, ze podla toho sa rozhodne, ci tam hned ostanem alebo co...
@pokito jeemine to fakt ?? ma picne, ja som kukala po kočkach čo tam boli ale nemala som šajnu, škoda škoda ☹ ak ma nahodou uvidiš tam musiš do mna kopnut inak to nevidim 😀
@lucyfuk77 takže v piatok sa rozhodne.......
@danculka24 jj, ak sa neumudri a nepojde von sam...
Bude rodit niekto na Antolskej v Bratislave? Dakujem za info. 🙂
@pokito @danculka24 no co koceny ake mate pocity z prednasky? Idete na epidural, ci? 😉
Ja mam zajtra poobede termin u internistu, vobec netusim co to bude obnasat..
@bazulda aale hej je nas tu viac 😀
@oxiba pocit žiadny nič nove som sa nedozvedela, neviem ani sama ci si ho dat, ale tak uvidime asi priamo ked to pride asi podla bolesti sa budem rozhodovat, zatial co citam tak viac som proti, ale ako hovorim uvidim ako budem tu bolest znasat
@oxiba ja akurat tu teraz spekulujem s taskou a balenim, co vsetko priamo k porodu zbalit aach jo
@danculka24 mne maly uz sondoval, co mam v kufri a na co mi to je 🙂
Balis i pribor a salku?
Uz ma ty moji poslickovia nebavia, najradsej by som si dala ruzovu tabletku, no ta sa nesmie 😒
Nech uz sa to moje body rozhodne, ci ide na to, alebo nech da pokoj... 😉
Hbgctl.ngtfruiloiuhgyrtv
Len pre info toto je Petkova sprava majovkam 🙂🙂🙂
@oxiba saak robil kontrolu 😀 vidiš asi si zabalim aj pribor a salku, noo moja maš za par tak sa niet čudovat, no som ja ale zvedava ako dopadneme vsetky v piatok na poradniach
@oxiba jej zlatyy, že mu dakujeme 😀
@danculka24 to som i ja zvedava.., dnes muzik zaniesol zmluvu k dr. Tak ma ma aspon kto odrodit.. Mamca ma uz pohotovost, berie si dovolenku na bud. Tyz i svekrusa caka na povel,kedy dorazit z vychodu, tak co vytiahneme kristalove gule a ideme vestit, kedy nasi mrnusi prijdu na svet? 😉
nasa dnesna poradna dopadla celkom v pohode..tri hodiny som cakala kym na mna prisiel rad a nakoniec som bola u doktorky asi 2minuty...krcok mam spotrebovany,ale ze urcite budem prenasat, kedze sme zadockom...ja uz mam stresy aj niekde chodit..tak uvidime ako to dopadne...ak do stredy neporodim vypise mi papiere do nemocnice...
inak janica nam asi rodi..ked tu nic nepise a mala kontrakcie...kazdopadne drzim palce kazdej z vas..

@danculka24 kontrakcie mavam uz 3 tyzdne, ale vzdy sa zastavia... Ani lekar nechape.