Pôrod v máji 2012
Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂
@lilianka1199 gratulujeme a prajeme vsetko dobre 😵
@danculka24 tie caje su: ostruzina malinova, chuti super a alchemilka zltozelena, to je fuj ☹
@lilianka1199 jéééj ....gratulujem! ...držte sa veľa mliečka a hlavne zdravička pre oboch 🙂
@lilianka1199 Gratulujem k malemu 🙂 Prajem vela zdravicka 🙂 A ako porod? Bolelo moc? 🙂
@lilianka1199 gratulujem, vela zdravia obom, skore zotavenie 🙂
@lilianka1199 Gratulujem k chlapciatku, dali ste mu krasne meno 🙂
@lilianka1199 gratulujem a prajem hlavne veľa zdravíčka
@lilianka1199 gratulujem...hodne hodne zdravicka... 🙂
ako sa nam to tu postupne vytriedi ............. 🙂 coskoro budeme mat doma babetka uz vsetky 🙂 uz sa neviem dockat kedy to budem mat aj ja za sebou, aspon ze nie su take tepla a da sa ako tak žiť s tym velkym bruchom, ja som pribrala za celu tehu len 10 kg a neviem si predstavit ako to prezivaju take tucnejsie mamicky ,,tieto posledne dni ........to je veru najtazsie vydrzat ...uff ...nech je uz JUN
@alicia28 sa hovori ze ked mas nizsiu pociatocnu vahu, viac priberies.. ja som mala pred otehotnenim zdrav. problemy a dost som schudla, takze sa ani necudujem ze to teraz "dobieham" ale na druhej strane aj mi nejak chutiii 🙂 mavam riadne prepadovky hladu- malo sa hybem, ked idem von hned ma boli brusko, tak len doma sedim, citam a jem 😠
Babenky neviete čo je s @janusha33? Už asi porodila Riška, že?
ahojte, tak a uz aj my to mame za sebou. Mame maleho Filipka s mierami 3500 a 51cm. Uz sme doma z porodnice, ale nemala som cas sem nakuknut. Urcite uz je tu vela babatiek.
@lilianka1199 gratulujem :-*
dakujeme 😉
@milacik0106 nevieme,ale asi ma už svoj pokladik v naruci 🙂 musíme počkať až sa sama neozve
Tak mne asi práve odišla tá hlienová zátka, takže čakám čo príde 🙂
@lilianka1199 Gratulujem, veľa veľa zdravíčka !!!
@janja2502 gratulujem a prajem hlavne veľa zdravíčka obom 🙂
@lilianka1199 jeejj tak srdečne gratulujem
@lucyfuk77 hej viem že je to odhadovana velkost a preto ma napadlo čo ak bude este vacsiaaaa ???? 😀 my sme boli cele tehu o 5 dni dopredu
@danculka24 my sme boli celé tehu o 2 tyzdne vacsi, a teraz na posledy uz len o 1 tyzden. Pred 10-timi dnami sme mali 2800 g. Myslim ze sa to spomalilo.
Ale je pravda, ze sa snazim normalne (menej ako predtym) papat, aj ked chut je velka...
Predsa len mam uz + 24 kg ☹

@lilianka1199 gratulujeeeem!Halvne nech ste zdravucki a nech maly pekne papa!
@lucyfuk77 ty si este stale cela? Uz akosi prenasas, vsak?
Ja uz pomaly ucim malu na prsnik, raz si vytiahne a raz nie, tak pomalicky bojujeme.