icon

Pôrod v máji 2012

arieska
30. aug 2011

Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂

danculka24
5. máj 2012

@pokito fakt ? no som zvedava na tu vahu babatiek teda 😀, mohli by sa kočky este dohodnut na rovnakom case že pojdu von 😀, ja ked vidim moje nohy by som až plakala veru vcera som davala studene sprchy vykladala hore nohy a nič, a este horsie ta hnusna bolest v podbrusku, co sa tyka jedla ja som teraz v pohode, nejak som sa unormalnila len jedna vyniímka ked som vonku a zbadam zmrzku nik ma nezastaviiiii

pokito
5. máj 2012

@danculka24 Aj ja puchnem, nohy mam jak velbloud 😀
To by bolo super, keby sa vypytali naraz, aj izbu by sme mohli mat spolocnu...
No to by musela byt veeeelka nahoda 😉

jagu81
5. máj 2012

@lilianka1199 tak to môžeme iba závidieť, samozrejme že v dobrom 🙂 želám veľa zdravíčka obom a tebe rýchle zotavenie, aby si si mohla drobčeka užívať naplno 🙂

jagu81
5. máj 2012

@janja2502 super sa to tu rozbieha, gratulácia aj vám a želáme všetko len to naj 😉

kwatka
5. máj 2012

jeeej všetkým novým maminkám a babetkám prajem všetko len to najlepšie,veľa zdravíčka,veľa mliečka a skoré zotavenie

alohim
5. máj 2012

@lilianka1199 supeeeer! 🙂 Prajem obom vela radosti, zdravicka, pohody, malemu Leovi vela mliecka 😉 Troska zavidim, ze mas po...ja som dnes mala "syndrom hniezdenia" a drhla byt, umyla aj zvysne okna stale nic 😕

alohim
5. máj 2012

@janja2502 gratulujem;)

alohim
5. máj 2012

@mirkave podla ma ma tvoj Tobi vahu OK, este troska priberie.... 🙂 nas ma odhadom 3,6kg...preto uz chcem, aby bol vonku, lebo do terminu este 10dni a hrozi ze bude valibuk.

cobhan
5. máj 2012

ahojte baby...dnes rano sa nam sekciou narodila dcerka Mia ( 1936g). Podla poslednych sprav sa ma dobre, je stabilizovana a zajtra rano by sme mali ist za nou. Dufam, ze uvidim viac ako oko a nos 🙂 ktore som stihla, ked mi ju po porode ukazali 😀

zlobinka
5. máj 2012

@janja2502 gratulujem..

zlobinka
5. máj 2012

@cobhan gratulujem...hodne hodne hodne zdravicka prajem...nech sa mate len a len dobre...

lunnka
5. máj 2012

@cobhan uuzasne gratulujem, no dnes sa vrece roztrhlo 😀 nech ste zdravucke prajem!!!

cimage
5. máj 2012

Gratulujem maminkam k babatkam, prajem vsetko najlepsie a vela zdravicka.
Nejak sa to rozbehlo s majovciatkami 😉

cobhan
5. máj 2012

@zlobinka
@lunnka
@cimage

Dakujeme strasne moc., Ked bude nieco nove, tak sa ozvem...zatial to vyzera dobre, tak dufam, ze nic nenajdu a ze sa mylili.

alohim
5. máj 2012

@cobhan Gratulujem...držím palčeky, nech je malá zdrvučk a rastie do krásy 🙂

cobhan
5. máj 2012

@alohim Dakujeme 🙂

mimi
5. máj 2012

@cobhan jej dalsie babo na svete, gratulujeeeeem! Hlavne nech pekne papate!!

mimi
5. máj 2012

@janja2502 pripajam sa a gratulujem! Sa to tu uz rozbieha 🙂

cobhan
5. máj 2012

@mimi Zajtra ju ideme pozriet do nemocnice, tak ju skusim nakrmit. Teraz cakam na sestricku, aby mi ukazala ako si odstredit mlieko do flasticky uz dnes, aby zajtra volaco urcite islo..

kisasonka83
5. máj 2012

@cobhan velka gratulacia a nech ste zdrave 🙂

bazulda
5. máj 2012

@lilianka1199gratulijem aky rychly porod na prve babo. Ja tu od rana stresujem odisla mi zadka tak sa sledujem a cakam co bude dalej. ☹

zlobinka
5. máj 2012

baby odisla vam zatka..ak hej ako to vypadalo...neviem ci mi nahodou neodisla....

pokito
5. máj 2012

@alohim gratulujem a velmi velmi velmi drzim palceky nech rychlo priberie a hlavne nech je vsetko v najlepsom poriadku. Myslim na Vas kazdy den, Miuske posielam vela sili a boztekov......
😉

bazulda
5. máj 2012

@zlobinka zatka je hlienovity vytok so zmesou krvi (tmavsia krv ako ked konci menstruacia), mne tiez rano trosku vytiekla tak cakam, nebolo toho naraz tak vela ako som to mala pri 3 dcerke.

oxiba
5. máj 2012

@cobhan gratulujem 🙂 rychlo sa zotav; malej Mii zelam veeela stastia a dravosti, nech vam rychlo priberie a nech sa z nej mate len radost..

katkamiki
5. máj 2012

Boze baby, ako sa to tu rozbehlo s tymi porodmi, aj ja to uz chcem mat za sebou... Kazdej gratulujem a prajem vela zdravicka!!!! :-*

michalienka25
5. máj 2012

@cobhan aj ja sa pripájam ku gratulácii a zelám vám obom hlavne veľa zdravicka, nech ste obe co najskor fit.

michalienka25
5. máj 2012

No, ja som dnes prisla z nemocnice, lebo si ma tam nechali na pozorovanie kvoli vyslekom pasov. nieco sa im tam nezdalo, ale tak dufam, ze je vsetko v poriadku. No ale ak si ma tam budu nechavat co tyzden, tak to ma fakt nebude bavit. Sice v sprave mam uvedene, ze som otvorena uz na jeden prst a prijimaci doktor mi povedal, ze to vidi tak maximalne na tyzden 🙂.
Ale vidim, ze tu sa to uz rozbehlo, tak gratulujem vsetkym mamickam, nech su coskoro v pohodicke a babatka nech posluchaju...

cobhan
5. máj 2012

@oxiba prave som sa pytala na vysledky, vraj niekto z nemocnice nevolal, co je vzdy dobry znak 🙂. Ja som sa uz presla po chodbe, aj ked so zatatymi zubami, ale zvladla som to. Len ked sa ma pytala, ci dat von kateter, tak jej hovorim, ze radsej nie...toto vyzera na jedinu noc, ked by som sa mohla aspon ako tak vyspat 😀

cobhan
5. máj 2012

@michalienka25 dakujeme...pracujeme na tom. Ja som konecne dostala najest 🙂 a skusam normalne fungovat a mala je teraz odkazana sama na seba, ale pokial je naozaj po rodicoch, tak to zvladne bez problemov.