Pôrod v máji 2012
Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂
@dedena No ja by som mamu nezobrala... neviem, mne to pride dost intimna vec a najintimnejsi vztah mam asi s partnerom,.... MOju mamu milujem, ale k porodu by som ju asi nezobrala.. Ja neviem ani, ci muza zoberiem, uz len koli tomu, ze je strachoprd a boji sa lekarov a nechcem, aby mal traumu do konca zivota... Tak sa neviem rozhodnut, ci nepojdem sama rodit.. :(
@katkamiki no veď toto...moj muž sice traumu nema, aj by so mnou chcel isť a velmi, ale boji sa toho že keď budem trpieť že mi nema ako pomocť...preto som ešte rozmyšlala nad mamou, lebo sama určite byť nechcem. Moj nazor totiž je ten, že žena by nemala byť sama ak nemusi pri takejto veci. Zober si že toto bude jeden z najťažšich momentov v tvojom živote a ty by si ho mala traviť medzi cudzimi luďmi, ktory k tebe možu byť aj neprijemni a podraždeni...to je čisto moja mienka o tom tak neviem či si zoberieš moje slova k srdcu alebo nie 🙂))
@katkamiki ..ja mam podobny názor na tu maminu..tiež ju mam najradšej na svete ale k pôrodu isto nie...môj tam pôjde, aj som mu povedala hlavne na to, aby som si mala nakom vybijať nerv 😀 ..počkaj nakoniec nemam strach a môže byť, že to bude ozaj brutalne 😒 .. len ozaj asi to pozitívne myslenie pomôže... zvladneme určite veď sme žienky....len ja mam ešte ten problem, že môj nieje ani doma je na liečení...takže čaka na môj telefon, že rodim a veľmi dufam, že to vôbec stihne 😝
baby a odkial ste? 🙂
@dedena Ja chapem, ze je super, ked tam ma zena niekoho pri sebe, velmi rada by som tam mala mojho muzika, ale ked on je taky sralo, poviem to uplne hnusne teraz, ked som sa oholila medzi nohami, trosku mi isla krv, co som sa porezala a isli sme sexovat, tak sprepacenim sa mu ani nepostavil, ked videl to malo krvi.. 😀 preto sa bojim, ze ked uvidi porod a tam to bude urcite brutal, tak si zasexujeme najskor o 5 rokov 😀 neviem, mozno ho podcenujem, ale viem, ze sa boji po prve lekarov, tak mu tam nebude moc prijemne a po druhe ked uvidi tie jatky tak tiez ho to nepotesi 🙂 tie veci predtym , ako je predychavanie, cvicenie na fitlopte a este sprcha sa dava na zmiernenie bolesti, to bude so mnou, ale do samotnej porodnej saly neviem este, rozhodne sa az tam...
@katkamiki 😀 😀 no pekne 😀 tak to potom mate dobre premyslene, do porodnej saly len ak bude naozaj velmi chcieť! :D
Moj je v tomto až nechutny trošku, minule keď mi po sexe trošku začala zvnutra tiecť krv, (iba mi odišla hlienova zatka), tak sa mi silou mocou chcel pozreť dnu že či to nič nieje a nahaňal ma po izbe ako taky blazon, keď som už nevladala pred nim utekať lebo mi nestačil dych kvoli zachvatu smiech ma hodil na postel, roztiahol nohy a študoval čo sa to vlastne deje :D takže nebojim sa, že mu bude vadiť krv po celej sale alebo take niečo 🙄 ja som strachoprd asi ako tvoj mužík, pri pohlade na krv omdlievam tak som zvedava ako zvladnem prvy pohlad na svojho ešte krvaveho synčeka, či sa mi nespravi zle 😀 ale verim tomu že nie 🙂

Baby, nebojite sa toho porodu? ja sa uz dost bojim, ale jasne, ze sa aj tesim na maleho, ale ked si predstavim, co to vsetko bude, bozeee :( Idem rodit normalne, teda nemalo by sa nic menit... Na jednej strane by som to chcela mat uz za sebou, ale na druhej strane sa toho bojim..