icon

Pôrod v máji 2012

arieska
30. aug 2011

Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂

danculka24
18. máj 2012

@pokito jaajjjj, nič ☹ neotvarame sa, neponahlame sa

pokito
18. máj 2012

@danculka24 ja mam pocit, ze sa to nikam nepohlo....
Dockame sa?
10 dni je pre mna ako vecnost, a ked budem prenasat tak ma trafi slak 😒

danculka24
18. máj 2012

@pokito to som mu dnes povedala aj ja ze prenasat nechcem, tak povedal ze vypocet je aj tak odhadom, do 5 juna ziadna panika ☹,

pokito
18. máj 2012

@danculka24 no pekne
Ja by som suhlasila s pondelkom, to bude uz aj po hokeji, dojdem na poradnu a uz si ma tam nechaju ze rodiiime...
Taketo ja mam scenare 😀

danculka24
18. máj 2012

@pokito 😀 no možno to tak bude čo ty vieš, ja sa spolieham že buduci tyžden sa malinkej zachce, v pondelok idem na 106 tak ked ma uvidis ma kopni 😀 srandujem

pokito
18. máj 2012

@danculka24 106 to je moja dokina, nie?
To fakt tam ides?

danculka24
18. máj 2012

@pokito niee na predoperacne, ty mas dokinu na 108 nie ? aspon tak sa mi mari že oxi spominala že chodite na 108

pokito
18. máj 2012

@danculka24 aha, ano je to vedla...
tak tam chod skoro rano, lebo tam byva dost ludi.
Ja tam budem uz cca o 7:30, bola som tak aj minule a bola som prva 😀 a urcite tam v pondelok bude kopec tehuliek............................
A co pojdes na SC?

pokito
18. máj 2012

@verca007 aha, uz mi to doplo 😀 😀 😀 😀

danculka24
18. máj 2012

@pokito hej dnes som tam nabehla ze sa idem objednat a tetus ma zrusila ze mam dojst skoro rano, tak tam pojdem medzi 7 a pol 8, som zvedava kolko tam budem cakat, u mna nie je vyluceny cs, ale samozrejme odporučaju spinal, a mam z toho dost obavy, tak som povedala že vyskusam radsej prirodzene, ale už ani sama neviem stale rozmyslam ako sa rozhodnut

mirkave
18. máj 2012

vsetkym cerstvym maminam blahozelam 😀
a nam cakatelkam? boze,kedy to uz budeme mat za sebou 😀

pokito
18. máj 2012

@danculka24 urcite spinal, je krajsie vidiet svoje dietatko hned po narodeni, nez keď ti ju potom prinesu az na izbu...
A to koli velkosti? Ja mam tiez obavy ze tu moju nevytlacim cez tu moju panvu (28,29,31,17) 😕 a uz teraz v pondelok mala 3300g...

pokito
18. máj 2012

@mirkave ahoj Miruska, ze, povedz KEDY????

danculka24
18. máj 2012

@pokito ak by som bola za spinal som ho mohla mat dnes naplanovany, no ja sa ho bojim jak certa, byt pri vedomi... ja som hysterka 😀, tak som radsej povedala ze vyskusam prirodzene, jasne ak sa nieco skomplikuje a budem musiet ist inak nenavyberam si, predsa urcuje lekar

lucyfuk77
18. máj 2012

@danculka24
@pokito ahojte kocky, tak ako to s vasimi pokladikmi vyzera? Kedy rodite? Potrebujete nejake info ohladom porodnice? 😉

pokito
18. máj 2012

@lucyfuk77 povedz nam vsetko...😉

ss225
18. máj 2012

baby nejake tajne zbrane na bolave prsia? dnes s ami expresne rychlo naliali, vcera osm nemala este nic, malicka si pocucka z jedneho a spi dalsie dve hodky tak som zacala s odsavackou, robim si masaze, dala som si kapustove listy, nejake napady este ako sa z toho dostat?som az predychavala dnes riadne tu bolest, este mam taku svalovku po pordoe ze si citim kazducky sval a teraz k tomu aj prsia, chodim ako ...nejake napady pliiiis....mala sa dobre prisava, bradavky su ok tie nebolia a taha paradne len to ze je malinka a mliecka je prilis....

katkamiki
19. máj 2012

Dnes mam termin porodu... A nic... :( Malemu sa vobec nechce, ani naznak... Uvidime, dokedy budeme cakat 🙂

janusha33
19. máj 2012

@janinkad Jeeeej gratulujem,tak len nech vela papa aby vela cikala a kakala aby ta zltacka bola rychlo v plienkach a mohli ste ist domov.

janusha33
19. máj 2012

@ss225 No tak toto som podobne mala ale uz to preslo lebo som zacala pit menej tekutin a tym sa robilo menej mliecka a nakoniec som maleho musela krmit z oboch na jedno krmenie lebo jeden mu nestacil.a teraz sme spat tam kde sme boli,ze taha o dusu a staci mu uz iba jeden a druhy rozmasirujem hrudky a odsajem troska aby sa uvolnilo napatie.....POd teplou sprchou si skusala troska odstriekat?ani nie odsat ale odstriekat....vytlacit ....lebo aj odsavackou sa moze stimulovat troska tvorba...

ivyk
19. máj 2012

@katkamiki ahoj, ja mam zajtra termin, a tiez sa malemu nechce. Ani neverim, ze raz vyjde von!! 🙂

jarabica123
19. máj 2012

@danculka24 aj ja sa neuveritelne bojim spinalu, este viac ako samotneho porodu🙂 budem rodit pravdepodobne prirodzene, ale keby nahodou, tak viem, ze tu u nas v nemocke davaju skoro kazdej spinal, a ja ked si predstavim, ze mi budu pichat do chrbta a rezat zaziva, tak uz odpadam pri tej predstave🙂)radsej normalne nech rodime a nech sa uz be nase deturence co najskor pytaju na svet

kikusa8
19. máj 2012

@ss225 ja si "doodsavam" do prazdna vzdy po kojeni ak su este plne, asi nic ine nepomoze...Ak sa mi velmi naleju, tak aj medzi kojeniami, ale len trochu. V nemocnici nam odporucali krmit len z jedneho a druhe odsat aby sa babo dostalo k zadnemu mlieku. Ta bolest a napatie je strasne, vsak 😒 Mna bolia aj bradavky strasne, ale musim vydrzat 🙂

verca007
19. máj 2012

@katkamiki vitaj v klube

katkamiki
19. máj 2012

@ivyk Jej, zajtra je super datum, to som chcela rodit 🙂 Ale ani to asi nepride 🙂

fide
19. máj 2012

@bublinka76 no na chvílu zacala zaberať kava so škoricou. ta noc vyzerala na výjazd ale nakoniec sa to ukludnilo.. bol to blbý čas na porod kedže manzel nebol doma 🙂 a uz tolko do toho utorka dockam aspon zmyjem dlazky dnes je uz kocik kompletne vychystany a piseme zoznam na nakup na krstiny🙂.... moj manzelik ma problemy s ladvinami tak sa mu snazim co to pomoct, aby toho nemal tolko ked bude sam ...v podstate on by mal tiez lezat v nemocnici (operacia ladvinoveho kamena) tak hadam to neprepiskneme utlmuje to iba tabletkami....myslim ze keby si zacala intenzivne pracovat na tom ze chces rodit ze to zabere..... 😎

fide
19. máj 2012

@alohim dakujem za povzbudenie ... uz teraz to beriem tak ze hadam to nebude aaz take zle ako pri Eli ze vtedy som mala aj ine problemy a bolesti ....teraz po sekcii planujeme dost vela veci a ciest tak hadam sa rychlo zotavim...

janusha33
19. máj 2012

@jarabica123 Juj vies co ja som sa tiez toho velmi bala,som mala troska fobiu ze co ked mi zle pichne a ochrniem.....ale to bola len akoby vcelicka len som mu dala troska zabrat lebo som sa bala uvolnit a som bola napata,ale potom som to nejak zvladla a potom som uz len citila ako sa mi take teplo rozlieva po nohach.A potom som uz cely cas kecala s tym aristom a sa smiala....a doktori mi vyberali maleho....ako citila som ze nieco robia lebo troska som pocitila aj taky tlak ci co ked ho vyberali ale inac ziadna bolest nic.Zvladnes to v pohode a hned po vysetreni mi doniesli maleho ukazat to som bola este na sale lebo ma zasivali a potom ked ma previezli na izbu tak asi po hodinke mi ho mama doniesla a hned sme ho aj prilozili a pekne sa prisal.Potom to bolo bolestive ked uz vychadzala injekcia ale tlacili do mna infuzie a ked nieco tak som si pytala od bolesti ,ked sa maternice stahuje a zarovne vychadza spinal to bolo take bolestive ze som predychavala ale to uz som potom zvladla.

fide
19. máj 2012

@kikusa8 super ze ti mal kto v nemocnici poradit lebo ja ako prvorodicka som vobec netusila ze bolesti v chrbte a tvrde prsia znamenaju ze doslo mliecko az ked ta bolest bola brutalna som sa sama snazila robit vsetko preto aby sa spustilo ... nakoniec som mala mlieka brutalne vela a tiez som to tk robila ze jedno som vykojila a druhe som odsala a naopak ...a samoska mezitym som vela pila....tak verim ze aj teraz budem mat dost pre maleho aspon do 9 mes.

janusha33
19. máj 2012

@kikusa8 Bradavky boleli aj mna na zaciatku ,som mala aj chrasticky ale bepanthen pomohol....a teraz boli bradavka len na zaciatku ked sa maly prisaje a potom uz neboli,po chvilke to prejde....ale ked su velmi napate a su aj velmi citlive tak vtedy su aj take bolave......a bradavky su hypercitlive...