icon

Pôrod v máji 2012

arieska
30. aug 2011

Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂

danculka24
19. máj 2012

@pokito jee to fakt ???

alohim
19. máj 2012

@kisasonka83 no mne asi nezaberá - prešlo cca 12 hodín. Akurát častejšie tvrdne bruško, no bez bolestí. Tak ja sa poberám spať, zajtra kontrola;) možno si to malý predsa sám rozmyslí

@ivyk ahoj Ivka, takže stredu monitor, ja dúfam, že dovtedy budeme už dávno vonku;) ja sa chcem sa vyhnúť pánovi B. 🙂 už si asi o ňom tiež dosť počula

alohim
19. máj 2012

@pokito jak ti faaaaaajne;) aj ja chcem! drzim palce

alohim
19. máj 2012

@ivyk a coze az v stredu ides? nemali by ti robit monitor v den porodu? alebo aspon v pondelok?

mirkave
19. máj 2012

@1982zuzka aj ja chcem dnes po hokeji 😀
@pokito no bodaj by si letela 😀 aj ja chcem dnes alebo zajtra nejak rano.chcela by som maleho byka 🙂 mne tvrdlo brusko parkrat pravidelne za sebou dnes ale potom zas nic ☹ .a to mame simonku na varovke u nasich,ze co ak by nahodou......

petka296
19. máj 2012

Baby staci aby mala mala v postielke len matrac, plachtu a hniezdo? Nechcem jej tam davat aj perinu a vankus- to sa mi zda byt skoro. Ved bude v perinke, ci?

ivyk
19. máj 2012

@alohim no aj mne sa zdalo, ze by mali v den porodu, resp v pondelok, ale moj porodnik ma sluzbu v stredu, tak ma objednal na stredu, ak sa to nerozbehne samo..

ivyk
19. máj 2012

@alohim ano pocula som o nom, o panovi B...ze vraj je "iny" 🙂 budem drzat palce, urcite to date do vtedy, a dufam, ze aj ja, ze sa tam predsa stretneme🙂

ivyk
19. máj 2012

@petka296 ja si myslim, ze staci to co pises a netreba ziaden paplon, aspon na zaciatok nie, ked bude v perinke. Perina ani vankus sa neodporucaju takto skoro davat.

petka296
19. máj 2012

@ivyk ved to, ze vankus sa odporuca az od 1roka a naco perinu ked bude po1. v perinke a po 2 bude leto a teplo? Pre istotu som sa spytala, lebo tu vidim fotky postielok a v nich vsetko mozne nahadzane aj s hrackami a plysakmi- to sa tiez nesmie- lebo sa mozu deti zadusit. Vdaka 🙂

danculka24
19. máj 2012

@petka296 jasnee uplne stačii

ivyk
19. máj 2012

@petka296 jasne, v pohode🙂 ja mam nachystanu tiez len perinku, keby bolo chladnejsie, tak das viac vrstiev oblecka a bude mu teplejsie🙂

petka296
19. máj 2012

@ivyk presne tak 🙂 a mam kupeny aj spaci vak ked bude vacsia 🙂

petka296
19. máj 2012

@danculka24 vdaka 🙂

danculka24
19. máj 2012

@petka296 najprv perinka, potom spaci vak planujem aj ja 😀

verca007
19. máj 2012

@alohim ze zajtra rano si ta tam nechaju? tak to ja chcem ze v noci to pride a rano uz bude "drobec" na svete a budeme len smsky posielat a vaaaaaalat sa v posteli.
A este viem, ze ma strasne rad sladkosti...takze od dnes ziadne sladkosti 🙂 nech si pride von zobrat....deti to dlho s trucovanim nevydrzia :D :D :D :D za chvilku sa vyplazi von

lucyfuk77
19. máj 2012

@danculka24 krpci su uplne super. Tej velky chodi do skolky a uz o 2 tyzdne ide do skoly v prirode. Ten maly je ako anjelik s rozkami 😉 jeden den je super,druhy sa jedujeme. Mame bolesti bruska, tak uz sme zacali s cvikmi a davame si feniklovy caj. Dnes sme boli trosku dlhsie vonku - na gessayke a pekne v kociku spinkal, doma vecer sa mu nechcelo a zaspal az o 22 ☹

pupavenka
19. máj 2012

ahojte kocky, moze byt hlienova zatka takej tvarohovej konzistencie a bielej farby? ziadna krv tam nebola... alebo len dalsi vytok? ja sa tak sledujem, ze mi z toho už asi začína šibkať :D

pokito
19. máj 2012

No falosny poplach ☹ asi pred pol hodkou ma to preslo...a tak som sa tesila...
Snad som sa aspon trosku otvorila, keď uz nic iné...
Idem spat 🙄 dobruu

kwatka
20. máj 2012

ahojte
ani ja ešte nič,dnes mame s manželom 11rokov čo sme sa zoznámili,tak dnes by to aj šlo ale drobnej sa asi moc nechce,no uvidíme do večera. Včera som bola 2x na dlhej prechádzke možno sa to už konečne pohne.

@pupavenka myslím,že tvarohová konzistencia je nejaký výtok.Ja som mala pri prvom hlien.zátku iba ako hlien s tmavou krvou žiadne hrudky. Tak neviem,možno niekto iný poradí lepšie

svetlusska
20. máj 2012

babenky otazocka,...dnes rano mi zrejme odisla hlienova zatka (take cosi hnede mazlave) a teraz som si vsimla nedavno ked som bola na wc ze tam bolo aj troska krvi, a teraz tiez troska spinim, asi tak nejak ako ked sa mi koncia kramy, je to v poriadku alebo nie., a tiez mam dost ostre bolesti podbruska, ktore mi potom vystreluju az kdesi do chrbta...ale to len tak raz za hodku pol hodky cca...dakujem veeelmi krasne za odpoved nakolko som prvorodicka a mam v tom troska ako to povedat hokej... 🙂

katkamiki
20. máj 2012

@svetlusska na tvojom mieste by som stymto uz isla do porodnice. Krv nie je dobre ked ide, radsej chod... nic nestratis 🙂

veronicka25
20. máj 2012

ahojte baby,
dufam, ze sa vsetky drzite, aj maminky s babatkami aj este tehulky 🙂
chcela som sa spytat, tie ktore ste zaregistr. narodene dieta v dm babybonuse a dostali ste knizku s kuponmi, su tam kupony na plienky huggies? a na babylove vlhcene utierky? dakujem.

veronicka25
20. máj 2012

@svetlusska ja mam skusenost, ze to bolo hnede ale priamo krv to nepripominalo

svetlusska
20. máj 2012

@katkamiki hmmm no neviem, ono tam ta krv bola iba tak troska, co som citala na strankach minule niekde tak pokial to neni nejak vo velkom mnozstve tak je to okej. len vsade pisu ze to odide naraz ta hlienova zadka, a mne odisla cca o 6:00 rano a doteraz spinim a ako vravim mala som tam troska krvi taky pasik...
@veronicka25 hmmm tak u mna to bolo tiez hnede, krv sa mi objavila az tak za hodinku a to len taky pasik...neze nejak vela...tak neviem...

a maly ste potom ako vam odisla hlienova zadka boliest v dolnej casti krizov, a podbrusku....normalne sa musim az vystriet vtedy a pockat kym to prejde..

lucyfuk77
20. máj 2012

@veronicka25 ano aj huggiesky aj babylove vlhke utierky dvojbalenie 😉

veronicka25
20. máj 2012

@lucyfuk77 lucy a ktore huggiesky, ci viac druhov?

@svetlusska a uz si v termine? radsej zajtra zbehni ku gyn alebo na sono, ci je vsetko ok, co som citala ohladom hlien. zatky ze moze byt aj s primesou krvi, ja so vsak mala iba taky do hneda zafarbeny vytok

pupavenka
20. máj 2012

@kwatka konzistencia sa nemeni, ziadna krv, asi to bude len ten vytok... a po nejakych kontrakciach ani chyru ani slychu... este si pockam

svetlusska
20. máj 2012

@veronicka25 jojo uz som v termine, resp.mam uz po jednom termine za 4 dni mam dalsi, tak zajtra mam poradnu tak pojdem urcite, teda ak nahodou este dneska neporodim :D...len som chcela teraz vediet ci je to vsetko okej...to som tiez nasla ze moze byt s primesou krvi ale nesmie jej byt vela...

svetlusska
20. máj 2012

@veronicka25 a este otazocka, ako sa u teba prejavovali kontrakcie?k comu by si ich asi vedela prirovnat...mne sa totiz dneska po prvy raz deje to ze mam bolesti podbursku ale nie take ze prejdu za par sekund ale musim to rozchodit a prechadza mi to az do chrbta...ja by som to prirovnala asi k tomu ako keby som mala nie priamo krce pri kramoch ale prosto take cosi....