icon

Pôrod v máji 2012

arieska
30. aug 2011

Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂

jarabica123
23. máj 2012

@katkamiki Drzime palce, nech ide vsetko rychlo, a ako ides??vyvolavat budu??

janusha33
23. máj 2012

@katkamiki Nic sa neboj,vsetko dobre dopadne a drobcek bude zdravy ako rybka....

janusha33
23. máj 2012

Baby co mate babatko este v brusku nezufajte ale uzivajte si ze este mozete jest vsetko a hlavne to vyuzite lebo potom si budete mozno musiet urcite veci odopriet.Hovorim z vlastnej skusenosti.Uz som zrusila akekolvek kakao a cokoladu a musela som sa vzdat aj ryze v mlieku a kavy pre istotu tiez.Aj ked som pila iba tu bezkofeinovu Riskovi asi nerobila dobre tak som ju zatial vylucila.A to nehovorim o tom ze sa neodvazim ani paradajku alebo uhorku.Ale co neurobim pre spokojne brusko nasho drobca.Ved postupne to v malickom zacnem zaradovat spat.

katkamiki
23. máj 2012

@jarabica123 no mala som termin v sobotu, este stale som nebola otvorena, ale zajtra bude 5 dni od terminu, tak uz ma radsej idu prijat, daju vyvolavacku, ale neviem ci zajtra, ci v piatok. Uvidime.

katkamiki
23. máj 2012

@janusha33 dakujem pekne 🙂

gugolina
23. máj 2012

@janusha33 nooo ja by som sa radsej uz vzdala toho jedla 🙂 najhorsie je to cakanie.... lebo je to uz tak blizko,predsa tak daleko, cakame to kazdym dnom hodinou a minutou ale drobci este nic :( uz nech si ho mozem aj ja pritulit 🙂 a nech to mame stastlivo za sebou... 🙂

janusha33
23. máj 2012

@gugolina Niiiic sa neboj uz to bude coskoro.A potom si budes hovorit kde su tie casy ked bol este v brusku a mohla som jest cokolvek 😀 .Ale nie jasne,ja viem ake to je....ja som sice cakala dost kratko lebo Risko sa troska ponahlal ale aj tak dobre.Aj mne sa uz dlho cakalo lebo som uz mala vsetko davno nachystane,akurat tasku do porodnice som dobalovala v den porodu rano. 😀

tiuska77
23. máj 2012

@janusha33
@gugolina no a úplne najhoršie sú tie priblblé rečí ľudí...každú chvíľu zvoniaci telefón 😠 ... asi sa už vypnem... ako keby som bola sama malo nervná z toho..no čo už musím vydržať 😒 ..to mam okna umyté ale len zvnútra xixi...

bublinka76
23. máj 2012

Baby, pripajam pre tie co maju cas citat link na stranku o dojceni, mna velmi zaujala
http://dojcenie.wordpress.com/ako-dojcit/
inak ma tam velmi zaujal aj tento clanok
http://dojcenie.wordpress.com/2010/05/11/o-dojc...

lunnka
23. máj 2012

@katkamiki drzkaj sa, zachvilku si budes drzat uzlicek.. dobre ze ides vo stvrtok, ja som isla v piatok a vyvolavali az v pondelok..ale ja som sa mala hlasit hned den po termine..mozno aj preto cakali..no vo vseobecnosti cez vikendy nevyvolavaju ked to nie je nutne 😕 potom sa ozvi 😉

janusha33
23. máj 2012

@tiuska77 Dajte s muzikom vecer sex a zajtra idete do porodnice.Nam to pomohlo.

tiuska77
23. máj 2012

@janusha33 😀 bol cez víkend doma tak sme cely vikend sexovali 😝 a ništ je ešte na tom liečení príde až v piatok...no ak by šla mala na svet skôr tak skôr... 😎

katkamiki
23. máj 2012

@lunnka dakujem velmi pekne 🙂 No povedali mi, ze mi daju vyvolavacku bud zajtra alebo najneskor v piatok rano, tak uvidime. Ja budem mat net v nemocnici, tak sa urcite ozvem 🙂 Este raz dakujem, dufam, ze to rychlo ubehne 🙂

katkamiki
23. máj 2012

@janusha33 Nam ten sex nepomaha, teraz sme kazdy druhy den sexovali a stale sa neotvaram, idem si dat cervene vino, zevraj aj to pomaha 🙂

tiuska77
23. máj 2012

@katkamiki u nas dávajú vyvolavačku až na11 deň 😒

janusha33
23. máj 2012

@tiuska77 Tak potom mala caka kym sa tatinko vrati z liecenia,aby si ho poriadne uzil.

janusha33
23. máj 2012

@katkamiki Aj tonic vraj pomaha.

petra1209
23. máj 2012

Tak sme dnes objednali takéto parádne na krst 🙂 To bude náš Matej fešák 😉

gugolina
23. máj 2012

@tiuska77 presne tak aj tí ludia a tie sproste reči "este sa vlacis"? nech sa stara kazdy do seba.... dost ze sme my v ocakavani a este tieto hlašky..... no co musime to este nejako vydrzať...

katkamiki
23. máj 2012

@janusha33 To som aj ja pocula, ale ten sa bojim, kedze nie je az tak moc zdravy :(

katkamiki
23. máj 2012

@tiuska77 Preboha, tak to neviem, ci by som uz vydrzala. Ja by som sa uz aj bala, koli plodovej vode. Uz teraz sa bojim, nie to este po 11 dnoch.. :(

tiuska77
23. máj 2012

@katkamiki no ved ja tiež......nevieš si predstaviť čo všetko doma skúšam aby šla von 😝

katkamiki
23. máj 2012

@tiuska77 no som na tom podobne 🙂 ja dufam, ze do tyzdna mi to vyvolaju... 🙂 ty uz kolko prenasas?

jagu81
24. máj 2012

@katkamiki @tiuska77 no kočky, to sme tu zostali asi už len my zúfalé čakateľky? vidím, že sme na tom rovnako. Všetci naokolo zvedaví čo nové a my stále nič. už mi z toho začína šibať. Nech je už pondelok, to sa mám hlásiť na príjem, hádam to vyriešia. Držte sa baby, už to musíme len vydržať 😉

pokito
24. máj 2012

Jeej odchadza mi hlienova zatka, taky kopec hnusneho gelu fuuuuuj
Tesiiiiiim 😀 😀 😀

stvura
Odpoveď bola odstránená
pokito
24. máj 2012

@stvura jej kiez by to bola taka rychlovka, kludne by som isla hned...
Kamoska cakala este tyzden ☹ uvidim, asi tomu pomozem nejakou prechadzkou atd.

jarabica123
24. máj 2012

@pokito Aj mne asi odisla, ale zase nebolo toho tak moc, a je to nechutne teda, to mas pravdu🙂) 😀 Tak a uz len cakat, len dufam, ze nie uz dlho🙂

bazulda
24. máj 2012

@pokito tak uz to pojde rychlo, ja som do tyzdna porodila. Trosku tomu pomohla aj doktorka 🙂

tiuska77
24. máj 2012

@katkamiki no od nedele 20.teho som mala termin :(, zajtra mam isť na kontrolu... už som mala dve noci take smiešne kontrakcie 😖 a ráno ako keby nič.. 😒