Pôrod v máji 2012
Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂
Baby co mate babatko este v brusku nezufajte ale uzivajte si ze este mozete jest vsetko a hlavne to vyuzite lebo potom si budete mozno musiet urcite veci odopriet.Hovorim z vlastnej skusenosti.Uz som zrusila akekolvek kakao a cokoladu a musela som sa vzdat aj ryze v mlieku a kavy pre istotu tiez.Aj ked som pila iba tu bezkofeinovu Riskovi asi nerobila dobre tak som ju zatial vylucila.A to nehovorim o tom ze sa neodvazim ani paradajku alebo uhorku.Ale co neurobim pre spokojne brusko nasho drobca.Ved postupne to v malickom zacnem zaradovat spat.
@jarabica123 no mala som termin v sobotu, este stale som nebola otvorena, ale zajtra bude 5 dni od terminu, tak uz ma radsej idu prijat, daju vyvolavacku, ale neviem ci zajtra, ci v piatok. Uvidime.
@gugolina Niiiic sa neboj uz to bude coskoro.A potom si budes hovorit kde su tie casy ked bol este v brusku a mohla som jest cokolvek 😀 .Ale nie jasne,ja viem ake to je....ja som sice cakala dost kratko lebo Risko sa troska ponahlal ale aj tak dobre.Aj mne sa uz dlho cakalo lebo som uz mala vsetko davno nachystane,akurat tasku do porodnice som dobalovala v den porodu rano. 😀
Baby, pripajam pre tie co maju cas citat link na stranku o dojceni, mna velmi zaujala
http://dojcenie.wordpress.com/ako-dojcit/
inak ma tam velmi zaujal aj tento clanok
http://dojcenie.wordpress.com/2010/05/11/o-dojc...
@katkamiki drzkaj sa, zachvilku si budes drzat uzlicek.. dobre ze ides vo stvrtok, ja som isla v piatok a vyvolavali az v pondelok..ale ja som sa mala hlasit hned den po termine..mozno aj preto cakali..no vo vseobecnosti cez vikendy nevyvolavaju ked to nie je nutne 😕 potom sa ozvi 😉
Jeej odchadza mi hlienova zatka, taky kopec hnusneho gelu fuuuuuj
Tesiiiiiim 😀 😀 😀
@pokito Aj mne asi odisla, ale zase nebolo toho tak moc, a je to nechutne teda, to mas pravdu🙂) 😀 Tak a uz len cakat, len dufam, ze nie uz dlho🙂

@katkamiki Drzime palce, nech ide vsetko rychlo, a ako ides??vyvolavat budu??