icon

Pôrod v máji 2012

arieska
30. aug 2011

Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂

jarabica123
25. máj 2012

@bublinka76 a co ak mi povie ze uz som na 4 prsty otvorena??to si ma tam uz musia nechat?, ci ma este pustia normalne domov??

bublinka76
25. máj 2012

@jarabica123 no otvorena na 4 prsty je uz dost, to uz by si snad citila aj normalne kontrakcie. Ale aj ked by si sa otvarala takto pomaly zo dna na den o cm, asi by ta aj tak pre istotu uz nepustili domov, ale presviedcali ta na tu vyvolavacku.
Mne budu robit Hamiltona v utorok, teda ak dovtedy neporodim normalne. Ale tiez sa bojim,ci to pomoze a rozbehne sa to. Pri prvom sa mi to po vyvolavacke zastavilo na 4 cm a to som mala kontrakcie asi 10 hodin. Potom uz museli rezat, kvoli zlym pecenovym testom. Ale malicky to nastastie zvladol bez problemov. Teraz pecen vporiadku,ale aj tak som zvedava, ako to prebehne. Strasne by som chcela normalny porod, takze vydrzim aj 10 Hamiltonov, ak to pomoze.

katkamiki
25. máj 2012

Marek je na svete 🙂 dnes, 25.5. , 17:25, 4150 g.a 55 cm. Som rada, ze to mam za sebou. Aj ked lekar tvrdi, ze porod uzasny, rychly, ale ja si to nemyslim 😀 dost som sa natrapila.

petka296
26. máj 2012

@zlobinka tak uz si uzivas princeznicku 🙂 skore zotavenie moja 🙂

petka296
26. máj 2012

@katkamiki gratulujem! Vela zdravia 🙂

suzan1111
26. máj 2012

@katkamiki gratulujeme a vela zdravicka zelam

suzan1111
26. máj 2012

baby od kedy ste zacali po vonky vozit ??mne mama hovori,ze tak od troch tyzdnov a doktorka povedal,ze kee je pekne pocasie..tak aj hned..ja uz by som s malym aj isla von ho prevetrat a popysit sa..no bojim sa,ze este nema taku imunitu..aby nieco nechytil..ked mi hudu nakukat do kocika

suzan1111
26. máj 2012

@alicia2 mne tiez porod vyvolali,mala dom uz prurodzene kontrakcie no nie v dostatocnych intervaloch a nrbola som dostatocne asi otvorena..no po podani prostaglandinu mozem povedat,ze tie kontrakcie boli ovela silnejsie,bolestivejsie a islo ma rozdrapit..potom som o tom citala a vsade pisu,ze po podani syntetick.hormonov su kontrakcie bolestivejsie a castejsie..mne dali vyvolavacku o 7:30rano a maly sa narodil 12:46.

cobhan
26. máj 2012

Vcera sme boli s Miou prvykrat na prechadzke...skoro pol dna, lebo vonku bolo krasne teplucko. Dnes si to budeme musiet zopakovat...nacvik v trojici..Mia, ja a pes 🙂.

Holky, ako dlho su vase deti hore pocas dna a vyzaduju si pozornost (hrat sa s nimi, pustat hudbu, ukazovat nove veci a tak)?... lebo toto nase sidlo je uz na 3-6 hodinach denne..ako kedy a na novorodenca mi to pride celkom dost.

janusha33
26. máj 2012

@jarabica123 No ja ked som bola na 3 cm otvorena tak ma uz nepustili z kontroly ani domov rovno ma zacali chystat na salu.Ale zase ja som mala indikovany cisarsky len ho nestihli naplanovat.

janusha33
26. máj 2012

@cobhan Jooooj tak nas Risko je v tomto ako aprilove pocasie.Jeden den zaspi hned po kazdom krmeni a dalsie dva dni ma take polhodinkove spanky a je viac hore nez spi.Samozrejme na rukach mu je najlepsie,nepaci sa mu vtedy ani v lehatku ani v postielke len na rukach.

jarabica123
26. máj 2012

@janusha33 No mna pustili domov, a dnes na kontrole mi povedal, ze krcek je uz skoro cely spotrebovany, ze dame tabletku na vyvolanie, ale ja som povedala ze este ma malicka 5 dni cas, tak kde sa nahlit, tak povedal, ze ok, a poslal ma domov, ja chcem aby to prislo samo:( Ale malicka sa nejak neponahla🙂 Necitim nic, sem tam nejaka bolest, pichnutie, ale to je vsetko, teraz mi kazal prsit v utorok a ze uz ma tam nechaju, bojim uz bojim veru🙂

janusha33
26. máj 2012

@suzan1111 No Risko spi vonku v kociku asi od tyzdna a na prechadzke sme este neboli.U nas je to take ze az po krstinach by sa malo ist.Ze do krstin by sa velmi nemalo.Ale ja osobne si myslim ze to je blud lebo krstiny budeme mat az v juli a teraz co s nim ani na poradnu nepojdem ci co.......takze podla mna mozes pokojne ist s nim von.Ved ked neico ma chytit tak to chyti ci budu cumiet do kocika alebo nie.Ved bude dychat vzduch co je vonku a co sa niekto pozrie do kocika to ho nestihne nakazit.A nech prichadza do styku so vselicim len tak si vytvori imunitu.Ja som povedala ze Risko sa bude hrat aj v hline aj v piesku tak ako sme sa aj my hrali a nic nam nebolo.Prehnana cistota je viac na skodu ako na osoh.

petra1209
26. máj 2012

@katkamiki páni tak to je riadny valibuk 🙂 gratulujeme veľa veľa zdravíčka 😉

petra1209
26. máj 2012

@suzan1111 my kočíkujem vo veľkom dvakrát do dňa od tretieho dňa a malý spí vonku ako drievko 🙂

tiuska77
26. máj 2012

@katkamiki jééééj gratulujem....tak už to máš hlavne za sebou.... tých pätiek tam mate nejako veľa magické číslo xixi...držte sa ... uživaj si 🙂

mirkave
26. máj 2012

@alicia28 drzim palce a tesim sa s tebou 😀

mirkave
26. máj 2012

@alicia28 ako ta tak citam,tak s tym prenasanim s tebou suhlasim.ked neporodim cez vikend,tak budem argumentovat asi tiez,ze malinky je uz dost velky chlapik a prenasanie je zatazujuce.....tiez sa obavam toho,ze kedy to na mna pride a tak.simonka bola prenasana 11 dni a to bolo na nervy.a teraz ma tiez uz pomalicky slaktrafa....uvidim ako obstojim v pondelok

danculka24
26. máj 2012

@katkamiki gratulujeemmm

kwatka
26. máj 2012

@katkamiki jej ďalšia nová mamička-gratulujem
ja tu asi ostanem ako posledná grácia ☹

danculka24
26. máj 2012

@kwatka neboojj este som tu ja 😀

kwatka
26. máj 2012

@danculka24 my mame rovnaký termín-paráda
ale vážne-mňa nič ale nič nebolí,sem tam stvrdne bruško a to je všetko. Tak z toho pôrod isto tak skoro nebude, asi znásilnim manžela a uvidíme,možno sa dačo pohne

danculka24
26. máj 2012

@kwatka ani u mna sa nic nedeje, ani naznak že mam rodit 😠

jarabica123
26. máj 2012

@kwatka Aj ja som tu este🙂) uz to nejak musime vydrzat 🙂

danculka24
26. máj 2012

@jarabica123 noo ale ty už asi nebudeš dlho 😉

aadulik2110
26. máj 2012

aj ja už prenášam 5 dní... v pondelok mám sľúbenú vyvolávačku... ale dozvedela som sa, že štandard je v 1. deň hospitalizácia a 2. deň sa začne vyvolávať pôrod.... zošalieť idem z toho

biba17
26. máj 2012

@suzan1111 my sme prišli v stredu domov a dnes sme boli prvy krát vonku. Doktorka nám síce hovorila, aby sme sli prvy krat asi na 20min. ale malá tak spinkala, ze sme boli skoro 3 hod. 🙂

jarabica123
26. máj 2012

@danculka24 ja ti neviem, ked ja nemam ziadne piznaky, ani brusko mi netvrdne, nic, tak neviem dokedy to potrva🙂

aadulik2110
26. máj 2012

@jarabica123 ja mám ten istý problém.... a to už 5 dní prenášam

jarabica123
26. máj 2012

@aadulik2110 to je najhorsie to cakanie, mne chcu tiez vyvolat v utorok ak sa to nepohne, sice este neprenasam, ale radsej by som prirodzene, asi aj ty co?? ale aspon tu uz budeme mat nase ratolesti🙂