icon

Pôrod v máji 2012

arieska
30. aug 2011

Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂

janinkad
29. jún 2012

@janinkad alebo skus s masazami ocneho kutika ci sa to nezlepsi,Pamycon by som bez predpisu asi nedavala do oci.Ked Davidkovi prepchavali slzny kanalik,co mal asi 2 tyzdne potom mi dali nejake ocne antibiotika.

milacik0106
29. jún 2012

@janusha33 a odsávačku soplíkov máš ktorú? mi tú obyčajnú čo ťaháš mu ty soplíky .. tá na vysávač mi naháňa strach pri takom drobcovi

leonna
29. jún 2012

@tiuska77 Ideme do Chorvatska - Podgora. My uz budeme mat 3 mesiace akurat, ked budeme odchadzat. Potom dam vediet ako sme to zvladli 🙂

janusha33
29. jún 2012

@janinkad nemam nasi si ho zobrali na dovolenku ale mam Ocu flash

janusha33
29. jún 2012

@milacik0106 tie manualne mam aj balonikovu aj tu druhu a su o nicom.tu na vysavac mam baby wac2 a nedam na nu dopustit.teraz nam velmi pomohla,to ju ani nestrkas do nosa ako tamtie,len k otvoru.

janusha33
29. jún 2012

@janusha33 Asi to zabera lebo mu stale cistim to ocko lebo mu vyteka take zlte a aj kapriky ma vela a som mu dala dve kvpaky do ocka a mam pocit ze troska mu to odpuchlo.Akurat som muzovi hovorila ze ho musim prestat tak sledovat ci uz odpuchlo a tak lebo ked teraz tak stresujem tak co bude ked bude mat kiahne.Len on stale s ruckou rypne do ocka.Mozno si aj ruckou tam nieco zaniesol.To ze si strka rucky do pusy a je tym vysypany troska okolo ust uz som prehryzla ze jednoducho to tak je a pokial si bude roztahovat slinky okolo pusy tak to inac ani nebude.To mi aj pediater povedal ked som sa ho pytala ked bol Risko taky vysypany....tak hovoril ze to nic ze to zmizne a este si bude pchat rucky do pusy a roztahovat slinky ze s tym nic neurobim

svetlusska
29. jún 2012

@janusha33 ja som nastriekala materske mlieko a pomohlo....uz nema kaprave ocko

lilianka1199
29. jún 2012

@janusha33 mne tiez pomohlo materske mliecko na ocko,mal cele polepene a po dvoch dnoch vsetko ok,aj lekarka povedala,ze to staci...

petra1209
30. jún 2012

Náš Matej sa dnes v noci tak hlasno smial, že sme s tatikom vstali na rovné nohy, čo sa deje a on si spokojne odfukoval a rehotal sa na plné ústa 🙂 🙂 🙂

petra1209
30. jún 2012

a po 7 týždňovej poradni vážime 6130g 😉

janusha33
30. jún 2012

@svetlusska No to som najprv skusila aj ja ale sa mi zdalo ze to je este horsie a tak som mu dala kvapky.Ale v noci ked som mu uz nemohla dat kvapky lebo uz dostal povolenu davku tak som tiez striekla mliecko a teraz ma uz to ocko troska lepsie.Uz odpuchlo troska,v noci ho mal velmi zle.Aj ho viac otvara,vecer ho poriadne ani neotvoril.No snad to dnes prejde.

janusha33
30. jún 2012

@petra1209 Sa mu muselo neico krasne snivat

katkamiki
30. jún 2012

Baby, ako vas tu niektore citam, tak vam aj zavidim, ako sa dobre vyspite. Ten moj certik vstava kazde dve hodiny v noci. O 9 ideme spat , kazde dve hodky sa prebudi, nakojim a spime. A od takej pol 5 sa zacina pucit a vydavat tie svoje strasne zvuky zo spanku a ja si uz moc nepospim a o tej pol 6 6 je uz hore. Takze ja si teda v noci moc neoddychnem a cez den mi tiez moc nepospi, max pol hodku 🙂

katkamiki
30. jún 2012

@petra1209 no vy ste krasne pribrali. Kolko ste pribrali od narodenia?

janusha33
30. jún 2012

No a uz sa mi zda ze sa mu chyta aj druhe ocko.......joj ked on si stale babre s ruckami okolo oci.....

janusha33
30. jún 2012

@katkamiki No Risko tiez od piatej ked sa zobudi ma problem zaspat.....vtedy si ho uz beriem k sebe do postele a pri prsniku este zaspi a pospi do siestej az siedmej

zlobinka
30. jún 2012

@janusha33 a nekazali vam kvapkat do oboch? my ked sme mali zapalene,tak sme kvapkali do oboch

katkamiki
30. jún 2012

@janusha33 tak to mas super, aspon dlhsie pospi 🙂 ja som vystavena uz, aspon keby tie zvuky nerobil, by som si pospala lepsie, ale ja sa na kazdy jeho zvuk zobudim. neda sa to nepocut. :(

svetlusska
30. jún 2012

@katkamiki nie si sama moj tiez tak spinkal, teraz akosi vstava uz iba kazde 3 hod tusim acez den mi spi len ked chodim s kocikom po meste a hybeme sa akonahle stojime je hore, dom spi malokedy. takze uz som z toho hotova 😠

katkamiki
30. jún 2012

@svetlusska a kolko ma tvoj? mne povedali, zeby sa to mohlo upravit po tych 3 mesiacoch, presne v kociku mi spi, ale ked zastanem, koniec, zacne revat a uz ho neutisim a bezim hned domov 🙂

petra1209
30. jún 2012

@katkamiki od narodenia 2070g 😉

katkamiki
30. jún 2012

@petra1209 tak to riadne ti pribral 🙂 a kojis ci UM?

kwatka
30. jún 2012

ahojte

@katkamiki mne sa simonka tiež začne ráno pučiť aj o pol štvrtej,tak s ňou odídem do obývačky aby sa manžel ajsynček vyspali. ale ona sa pučí a stoná a pritom spinká. Napr.dnes sa začala pučiť až o pol šiestej a vykakala sa o pol deviatej-takže 3hoďky stony ako ja pri pôrode a môžem pri nej spaať? Som už povedala mm,že aspoň raz za čas by ju mohol zobrať do obývačky on,aby som sa ja vyspala. Asi tak urobím dnes,teda zajtra ráno,lebo mam boľavé hrdlo a začína mi nádcha-troška viac spánku by mi bodlo.

katkamiki
30. jún 2012

@kwatka no presne toto mame aj my. ja tiez odchadzam do obyvacky 🙂 nas aj ked sa vykaka, vyprdka, tak o pol hodku tlaci zase 🙂 neviem, asi ma toho vela v sebe 🙂 skore uzdravenie prajem 🙂

janusha33
30. jún 2012

@zlobinka Mne to nikto nekazal bo mi to ani nikto nepredpisal.Len viem ze mi ich mama doniesla a kedze sme ich teraz aj potrebovali tak som ich pouzila a nakolko mal problem len s jednym ockom tak som len do jedneho kvapkala a teraz ked som videla ze uz sa zacina chytat aj druhe tak som rychlo kvapla aj tam a nechytilo sa a v podstate uz su obe ocka v poriadku.Este troska je zakaprene to jedno ale len malinko

svetlusska
30. jún 2012

@katkamiki moj maly ma 5 tyzdnov, tak ako moj ked sme vonku ked sa aj preberie ale to len tak sa zacne mrvit a to uz vidim tak sa zacnem hybat a spi dalej...tak aspon to....ale tak chodime dve hodiny po meste co je dost unavujuce :( tak dufam ze sa to upravi lebo neviem si predstavit v tych horucavach s nim chodit po vonku...ale dneska ma normalne prekvapkal, som s nim bola rano na prechadzke bo som videla ze to spat nebude, pochodila dve hodiny a prisla som domov nakojila, prebalila dala do postele kus posermoval ruckami a zaspinkal a spal dve hodky a teraz zas zaspava, manzel mu dal dudu tak hadam este pospi. sice dobrovolne nasilu, ale tak ked som mu dala cicu tak uz bol prepany a vygrcal vsetko...tak dudka zabrala, sice plakal lebo nechcel ale tak na rukach ho zas ucit nemozeme. no a ked vstane tak potom pojdeme vonku, ale tak aspon som si aj ja troska pospala...fuuuf...ale tak takychto dni je malooooo 😢 🙄

svetlusska
30. jún 2012

@katkamiki a si neskusala ked ho das doma do kocika a ukolises ci ti nebude spat?mozno neni taky vybity jak moj ze len v kociku a len vonku ked sa s nim chodi. ja sice byvam v dome a mame aj velky dvor ale ked on mi nechce spinkat ked sa s nim nehybe ani na dvore :(

svetlusska
30. jún 2012

jeeej sa dneska normalne vytesujem.moj maly mi dneska po dlheeeej dlheeej dobe spinka doma (lebo inac len v kociku a ked sa s nim hybe a chodi)...to je jake super ked nemusim chodit dve hodiny po meste 🙂

katkamiki
30. jún 2012

@svetlusska tak to si na tom super, moj mi cez den doma este nikdy nespal 2 hodiny, max asi hodku, aj to som oslavovala 🙂 doma som skusala kocik, ale to nepomaha, musi byt aj na cerstvom vzduchu. no mame to tazke 🙂 ale moj je uz bohuzial zvyknuty na ruky :( jedine tak zaspi, nedokaze zaspat ked ho polozim len tak do postielky.

petra1209
30. jún 2012

@katkamiki už sme na UM lebo malý je poriadný papkáč a nestíhala som vyhovieť jeho množstvu 🙂