Pôrod v máji 2012
Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂
@katkamiki aha tak moj ako tiez zaspinka na rukach po kojeni a ja ho potom prelozim, alebo ma tesne predtym ako zaspi, tak mu dam dudu a spinka...ja oslavujem dneska maly mi doma spal 2x2 hodiny, som sa normalne divila :D
@alohim juuu ale jak spokojne vyzera :D
@michalienka25 krasna je..
No dnes musim pochvalit svojho muzika,kym ja som varila obed cele dopoludnie sa hral s malym a pomedzito behal vonku lebo menil otcovi blatnik.Maly troska podriemkal ale v tej horucave sa mu nejak nedalo spat.a teraz sa poriadne napapkal a konecne zaspal.Mohol by chvilku pospat nech si aj ja oddychnem.
No dnes bude zase noc.....horuco jak v pekle a ani okno si nemozme otvorit.Rano som otvorila v izbe na vetracku a uz sa nam ocko zhorsilo.Uz nech skoncia tie horucavy 😖
no ale máme krásne tie naše detičky.
@janusha33 to je teda riadny valibuk, moja žabka by pri ňom vyzerala fakt len taky hrášok 🙂
@katkamiki jeeej, aky krasny usmev!mne sa to tiez este nepodarilo zachitit, ale ako hovoris, rano o siestej ich "hodi" najviac, ale to sa mi fakt este nechce vytahovat fotak, som rada, ze vytiahnem cicik 😀
@stvura no tiez je to taky drobnacik, ale to nevadi, oni dorastu 🙂
@zlobinka zda sa mi to na tej fotecke, alebo naozaj mate po tvaricke tiez "potnicky"?ak mate, riesis to nejako?lebo moja ma a dost vela, a neviem, co s tym...
@alohim Si pisala ze tiez budete mat krstiny teraz v nedelu?Ako to budes riesit v tej horucave s oblecenim?ja mam anchystane dupacky a kosielku a perinku ale uvazujem ze to mu nemozem dat.Ved bude kvicat cely cas od horucavy lebo ked mu je horuco tak narieka a je nespokojny.Zvazujem ze tie dupacky mu vobec nedam.Najradsej by som mu do tej perinky dala iba body s kratkym rukavom.A ciapocku by som mu tiez nedela.V perinke to snad nejak prezije ale ked by mal byt este obleceny bojim sa aby sa neprhrial aj ked je v kostola troska chladnejsie ale v tychto horucavach ziadna vyhra.Musim to predebatovat so svagrinou a mamou a krstnou.
Ahojte, no krasne deturence mame 🙂
Ako zijete v tychto pekelnych horucavach? My s Lin vylezieme von skoro rano, trosku pospi v kociku a potom sa uz len doma drzime. Vo vnutri sa da vydrzat, aj ked si sem-tam odskocim do bazena sa schladit, ak mi ovsem mala dovoli. Poslednych par dni mame totiz dost narocnych. Lin vobec nechce dudu a upokoji sa len na ciciku, takze to vyzera tak, ze chodim s "kozami vonku" cely den a stale kojim. Kojim teda na poziadanie, co momentalne znamena stale uff. No a mame riadne zachvaty placu. V reali to vyzera tak, ze slecinka si pekne spinka a ked nespinka, tak reve na raty. Takze denne preplace min. 4 hodinky. Susedia uz davaju poznamky typu..Ta vasa ma ale hlasisko! ... ehm. Nuz je to narocnejsie ako pri prvej, a o dost. Ale niekedy sa aj nas krpcek smeje, tak pridavam aj ja foto.
Inak baby, co vam deti spia vylucne v kocikoch, co robite v tieto horuce dni? Kocikujete po byte? My sa nosime v satke, a potime sa obidve 😀
@michalienka25 Ja fotim iba mobilom lebo ten mam stale nejak tak po ruke
@babush No tie horucavy davaju zabrat.....ja kupem uz aj na obed aby ssa troska schladil.Ten plac poznam a robi to aj ked ma prsnik v puse tak zacne revat na raty tak ho skusim dat odgrgnut a potom sa s nim prechadzam a mu spievam alebo mu pustam ludovky,pritom hned stichne.Ten bude po dedovi lubit ludovky.
Krasne su nase majovciatka 🙂
@janusha33 No ja tiez neviem co mu obleciem, zavisi od pocasia...uvazujem ze aj bez perinky bude ak bude horucava, alebo nejake body s kratkym rukavkom, polodupacky....uvidime.
My sme dnes boli na grilovacku a maly zaspinkal zasa v babyvaku, sme sa riadne potili. Tak je houco ze aj ked place, ci papa cely je spoteny 😲
@michalienka25 hej vtedy mala potnicky,ale znama mi poradila hipermangan a super to zabera...dam 2 zrniecka do misky,zalejem horucou vodou a potom kozmetickym tamponom,ked vychladne potieram a na druhy den nema nic...len treba s nim opatrne,lebo moc vysusuje

Juchú, musím sa pochváliť, mám veľkú radosť - malý konečne večer toľko neplače 🙂 ...predsa pomohlo nosenie (dočasné riešenie = babyvak, potom príde manduca), a aj cez deň konečne viac pospinká mimo kočíka (platí finta, že hlbšie zaspí a potom ho zložím aj s babyvakom do posteľky). Taký je spokojnučký... som rada že to zabralo, lebo nie každému bábu sa v tom páči.