icon

Pôrod v máji 2012

arieska
30. aug 2011

Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂

alohim
30. jún 2012

Juchú, musím sa pochváliť, mám veľkú radosť - malý konečne večer toľko neplače 🙂 ...predsa pomohlo nosenie (dočasné riešenie = babyvak, potom príde manduca), a aj cez deň konečne viac pospinká mimo kočíka (platí finta, že hlbšie zaspí a potom ho zložím aj s babyvakom do posteľky). Taký je spokojnučký... som rada že to zabralo, lebo nie každému bábu sa v tom páči.

alohim
30. jún 2012

@katkamiki nic si toho nerob, aj my tak v noci spime kvoli kojeniu, on je hlados...budi sa kazde 2,5 hod. Ale ked kojim, on je v polospanku, da sa, zvykla som si...
a podobne ako @janusha33 si ho rano ked je uz sviezi okolo 5.30 beriem do postele, dame cici a este potiahneme do 7-8mej ;)

svetlusska
30. jún 2012

@katkamiki aha tak moj ako tiez zaspinka na rukach po kojeni a ja ho potom prelozim, alebo ma tesne predtym ako zaspi, tak mu dam dudu a spinka...ja oslavujem dneska maly mi doma spal 2x2 hodiny, som sa normalne divila :D

alohim
30. jún 2012

@petra1209 krásny valibuk 🙂 dobrí ste, my máme 5,5kg...ja dúfam, že my vydržíme a nebudú laktačné krízy lebo tiež je to riadny papkáčik, začína si cez deň pýtať častejšie ako po 3-2,5 hod., no možno je to kvôli teplu zo smädu, lebo čajík mu nedávam.

svetlusska
30. jún 2012

@alohim juuu ale jak spokojne vyzera :D

petra1209
1. júl 2012

@alohim aký je zlatunký drobenček 🙂

stvura
Odpoveď bola odstránená
zlobinka
1. júl 2012

@stvura z toho si nic nerob..my ideme mat 7 tyzdnov a mame 4300g...stale sme na materskom mliecku, pomaly priberame ale hlavne,ze priberame 🙂

zlobinka
1. júl 2012
tiuska77
1. júl 2012

@alohim krásnučky je 🙂

tiuska77
1. júl 2012

@zlobinka zlatunký aký vlasačik 🙂

tiuska77
1. júl 2012

@zlobinka ups aká 🙂) prepáč 😝

michalienka25
1. júl 2012

@stvura
@zlobinka
aj moja žabka nie je z tych najväcsich, tiez važi okolo 4300...

michalienka25
1. júl 2012
zlobinka
1. júl 2012

@michalienka25 krasna je..

stvura
Odpoveď bola odstránená
janusha33
1. júl 2012

No ked ste sa tak rozbehli s foteckami tak sa pripajam aj ja s Riskom.To je najaktualnejsia z pred cca hodinky.

janusha33
1. júl 2012

No dnes musim pochvalit svojho muzika,kym ja som varila obed cele dopoludnie sa hral s malym a pomedzito behal vonku lebo menil otcovi blatnik.Maly troska podriemkal ale v tej horucave sa mu nejak nedalo spat.a teraz sa poriadne napapkal a konecne zaspal.Mohol by chvilku pospat nech si aj ja oddychnem.

katkamiki
1. júl 2012

Aj ja teda pridavam mojho smeja, aj ked sa menej smeje ako place, ale co uz 🙂

katkamiki
1. júl 2012

@alohim no ja krmim aj cez den aj v noci po 2 hodinach, raz za noc spi 3 hodiny 🙂 je riadny hlados 🙂 ja s nim spavam v posteli, takze ho rano nemam kde prelozit 🙂 my sme spolu stale :(

janusha33
1. júl 2012

@katkamiki Aj nas sa posmejkuje ale sa mi nepodarilo este jeho usmev zachytit ale stoji za vsetko...

katkamiki
1. júl 2012

@janusha33 my uz mame zopar fotiek s usmevom, je to nadherny pozit, hlavne rano, ked vstane o pol 6 a uz nechce spat a len sa rehoce, to zabudnem aj na to, ze som unavena 🙂

janusha33
1. júl 2012

No dnes bude zase noc.....horuco jak v pekle a ani okno si nemozme otvorit.Rano som otvorila v izbe na vetracku a uz sa nam ocko zhorsilo.Uz nech skoncia tie horucavy 😖

michalienka25
1. júl 2012

no ale máme krásne tie naše detičky.
@janusha33 to je teda riadny valibuk, moja žabka by pri ňom vyzerala fakt len taky hrášok 🙂
@katkamiki jeeej, aky krasny usmev!mne sa to tiez este nepodarilo zachitit, ale ako hovoris, rano o siestej ich "hodi" najviac, ale to sa mi fakt este nechce vytahovat fotak, som rada, ze vytiahnem cicik 😀
@stvura no tiez je to taky drobnacik, ale to nevadi, oni dorastu 🙂
@zlobinka zda sa mi to na tej fotecke, alebo naozaj mate po tvaricke tiez "potnicky"?ak mate, riesis to nejako?lebo moja ma a dost vela, a neviem, co s tym...

janusha33
1. júl 2012

@alohim Si pisala ze tiez budete mat krstiny teraz v nedelu?Ako to budes riesit v tej horucave s oblecenim?ja mam anchystane dupacky a kosielku a perinku ale uvazujem ze to mu nemozem dat.Ved bude kvicat cely cas od horucavy lebo ked mu je horuco tak narieka a je nespokojny.Zvazujem ze tie dupacky mu vobec nedam.Najradsej by som mu do tej perinky dala iba body s kratkym rukavom.A ciapocku by som mu tiez nedela.V perinke to snad nejak prezije ale ked by mal byt este obleceny bojim sa aby sa neprhrial aj ked je v kostola troska chladnejsie ale v tychto horucavach ziadna vyhra.Musim to predebatovat so svagrinou a mamou a krstnou.

babush
1. júl 2012

Ahojte, no krasne deturence mame 🙂
Ako zijete v tychto pekelnych horucavach? My s Lin vylezieme von skoro rano, trosku pospi v kociku a potom sa uz len doma drzime. Vo vnutri sa da vydrzat, aj ked si sem-tam odskocim do bazena sa schladit, ak mi ovsem mala dovoli. Poslednych par dni mame totiz dost narocnych. Lin vobec nechce dudu a upokoji sa len na ciciku, takze to vyzera tak, ze chodim s "kozami vonku" cely den a stale kojim. Kojim teda na poziadanie, co momentalne znamena stale uff. No a mame riadne zachvaty placu. V reali to vyzera tak, ze slecinka si pekne spinka a ked nespinka, tak reve na raty. Takze denne preplace min. 4 hodinky. Susedia uz davaju poznamky typu..Ta vasa ma ale hlasisko! ... ehm. Nuz je to narocnejsie ako pri prvej, a o dost. Ale niekedy sa aj nas krpcek smeje, tak pridavam aj ja foto.
Inak baby, co vam deti spia vylucne v kocikoch, co robite v tieto horuce dni? Kocikujete po byte? My sa nosime v satke, a potime sa obidve 😀

janusha33
1. júl 2012

@michalienka25 Ja fotim iba mobilom lebo ten mam stale nejak tak po ruke

janusha33
1. júl 2012

@babush No tie horucavy davaju zabrat.....ja kupem uz aj na obed aby ssa troska schladil.Ten plac poznam a robi to aj ked ma prsnik v puse tak zacne revat na raty tak ho skusim dat odgrgnut a potom sa s nim prechadzam a mu spievam alebo mu pustam ludovky,pritom hned stichne.Ten bude po dedovi lubit ludovky.

alohim
1. júl 2012

Krasne su nase majovciatka 🙂

@janusha33 No ja tiez neviem co mu obleciem, zavisi od pocasia...uvazujem ze aj bez perinky bude ak bude horucava, alebo nejake body s kratkym rukavkom, polodupacky....uvidime.

My sme dnes boli na grilovacku a maly zaspinkal zasa v babyvaku, sme sa riadne potili. Tak je houco ze aj ked place, ci papa cely je spoteny 😲

zlobinka
1. júl 2012

@michalienka25 hej vtedy mala potnicky,ale znama mi poradila hipermangan a super to zabera...dam 2 zrniecka do misky,zalejem horucou vodou a potom kozmetickym tamponom,ked vychladne potieram a na druhy den nema nic...len treba s nim opatrne,lebo moc vysusuje