Pôrod v máji 2012
Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂
@leonna ano chudsia a dlha, ale modelka po mne tazko, ja mam len 164cm 😝 tatino je vyssi. kupila som velke balenie plienok 2, neviem ci som nespravila chybu, ci jej uz nebudu male.. prekakava sa, no myslela som ze aj vo vacsich by sa..uvidime.. inak vcera sme mali stresy. troska sa mi vysmykla a buchla z vysky asi 10-15cm hlavickou na zem- teda na deku, ale zadunelo poriadne- som nevedela ci bezatna pohotovost, lebo ze tam, by si nas nechali den na poorovanie, tak sme pozorovali doma ☹ vyzera ze je vsetko v poriadku
@danculka24 fu tak to mate komplikovane, potom kakate len s rurkou ci ako? drzim vam palceky nech vsetko dobre dopadne 😉
@lunnka Tak z tohoto mam ja paniku stale, ze co ak spadne z postele alebo tak.....Kamoskam tiez uz spadli a vsetko bolo ok. Jednej lekarka povedala, ze sa nemusi bat, ze to sa bezne stava a deti su odolne.....No viem si predstavit tu paniku. Tak ak nevrackala alebo nieco, tak snad je vsetko ok 🙂
@lunnka Aaale kdeze,by ju vysetrili,zistili by ci jej nieco nie je,ak by bolo mozno by jej urobili RTG a ak by tam nieco bolo tak by si vas nechali.Nam sa Risko zgulal asi ako cca 3tyzdnovy z postele na plavajucu podlahu,sla som za obvodnym ten pozrel ze ci nie je na hlavicke nieco(hrcu mal riadnu) apovedal ze ked chceme mozme ist na traumacku na rtg ale ze pokial nema ziadne priznaky tak nevie ci mu ho vobec urobia,lebo ze nechcu male deti zbytocne ozarovat.A vies ake je dnes zdravotnictvo......co najviac usetrit takze pokial to fakt nie je viditelne nutne tak hospitalizaciu zamietaju.
@janinkad A Aka je ta matusova?,my sme uz u nej boli, lebo zastupuje moju dr Kuklovu, a sa mi zdala velmi fajn
@dzankamizu
@lunnka
@janusha33 uz mi prisla materska, dakujem 🙂
@katkamiki aj mne prave dosla 🙂 takze dvihas za rucicky dvakrat pri prebalovani..hm..no uvidim co mi povie. V utorok sa snad uvidime, asi tam bude niekto medzi nami, mam CB kocik, parkujem pred dverami :D chodievas s manzelom? som zvedava kolko vazi, podla mojich vazeni cca 6kg, trocha menej
No baby tak uz mam aj ja teplotu.idem zaliezt do postele,snad to vyspim.
@jarabica123 je celkom fajn,podla mna su vsetky dobre ked ich co najmenej navstevujete🙂))
Ahojte, je tu niekto, koho deti sa narodili okolo 15. maja. Chcela by som len tak zo zvedavosti porovnat vahy 🙂 Ja mam dvojicky a mala ma 6.06 kg a maly 5.76 kg.
Dakujem baby.....mne je uz relativne dobre,paralen vecer zabral.Risko uz tiez nema teplotu len ta stolica je taka vselijaka,teraz ju ma zase az veelmi hustu od tej smecty.Asi ju prestanem davat a dam mu iba probiotika.Inac je to uz relativne dobre.Ja som pojedla nejake banany takze hnacku chvalabohu nemam,neviem ci to tie banany pomohli alebo co.Snad sa to uz rychlo upravi.
http://www.dojcenskavyziva.sk/sk-SK/Vyziva-diet... No coskoro zacina....uz sa aj zacinam tesit ze nebude uplne na mne zavisly ale mi za tymto obdobim bude asi aj troska smutno.ale nevadi.
Žienky-tie ktoré nekojíte-kedy po pôrode by mala dôjsť menštruacia-ja už som 12 týžden po a menzes nikde-tehu nemôžem byť-nič ešte nebolo🙂

@lunnka Nas len proste zaockovala. Nedavala mi na vyber. Len mi vymenovala proti comu vsetkemu to je....Nasa je tiez hrozne dlha a chuducka. Nuz budu to modelky ;)