icon

Pôrod v máji 2012

arieska
30. aug 2011

Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂

leonna
17. aug 2012

@lunnka Nas len proste zaockovala. Nedavala mi na vyber. Len mi vymenovala proti comu vsetkemu to je....Nasa je tiez hrozne dlha a chuducka. Nuz budu to modelky ;)

lunnka
17. aug 2012

@leonna ano chudsia a dlha, ale modelka po mne tazko, ja mam len 164cm 😝 tatino je vyssi. kupila som velke balenie plienok 2, neviem ci som nespravila chybu, ci jej uz nebudu male.. prekakava sa, no myslela som ze aj vo vacsich by sa..uvidime.. inak vcera sme mali stresy. troska sa mi vysmykla a buchla z vysky asi 10-15cm hlavickou na zem- teda na deku, ale zadunelo poriadne- som nevedela ci bezatna pohotovost, lebo ze tam, by si nas nechali den na poorovanie, tak sme pozorovali doma ☹ vyzera ze je vsetko v poriadku

suzan1111
17. aug 2012

@danculka24 fu tak to mate komplikovane, potom kakate len s rurkou ci ako? drzim vam palceky nech vsetko dobre dopadne 😉

leonna
17. aug 2012

@lunnka Tak z tohoto mam ja paniku stale, ze co ak spadne z postele alebo tak.....Kamoskam tiez uz spadli a vsetko bolo ok. Jednej lekarka povedala, ze sa nemusi bat, ze to sa bezne stava a deti su odolne.....No viem si predstavit tu paniku. Tak ak nevrackala alebo nieco, tak snad je vsetko ok 🙂

lunnka
17. aug 2012

@leonna spustila rev, ale bol aj cas krmenia, tak som ju dala na prsnik a sa ukludnila..vrackala ako vzdy ked dopije, potom uz nie a rehotala sa, zatial co som si spotena utierala slzy..anjelik 🙂

janusha33
17. aug 2012

@lunnka Aaale kdeze,by ju vysetrili,zistili by ci jej nieco nie je,ak by bolo mozno by jej urobili RTG a ak by tam nieco bolo tak by si vas nechali.Nam sa Risko zgulal asi ako cca 3tyzdnovy z postele na plavajucu podlahu,sla som za obvodnym ten pozrel ze ci nie je na hlavicke nieco(hrcu mal riadnu) apovedal ze ked chceme mozme ist na traumacku na rtg ale ze pokial nema ziadne priznaky tak nevie ci mu ho vobec urobia,lebo ze nechcu male deti zbytocne ozarovat.A vies ake je dnes zdravotnictvo......co najviac usetrit takze pokial to fakt nie je viditelne nutne tak hospitalizaciu zamietaju.

lunnka
17. aug 2012

@janusha33 to mam od susedky, ma skusenost u nas.. ale tak snad je vsetko OK- stalo sa to vcera o cca 17.00, bude za chvilu od vtedy 24hod

jarabica123
17. aug 2012

@janinkad A Aka je ta matusova?,my sme uz u nej boli, lebo zastupuje moju dr Kuklovu, a sa mi zdala velmi fajn

katkamiki
17. aug 2012

@dzankamizu
@lunnka
@janusha33 uz mi prisla materska, dakujem 🙂

katkamiki
17. aug 2012

@lunnka mame sa celkom fajn, mi cvicicme kazdy den, uz ju celkom aj drzi, ale zato sa neda na bok , nieto este na brusko. Uz budeme mat aj 7,5 kila podla mna ked prideme ku Mrazovej, uvidim 🙂 a vy ako? V utorok sa vidime? 🙂 Ci medzi nas asi niekoho este supla...

lunnka
17. aug 2012

@katkamiki aj mne prave dosla 🙂 takze dvihas za rucicky dvakrat pri prebalovani..hm..no uvidim co mi povie. V utorok sa snad uvidime, asi tam bude niekto medzi nami, mam CB kocik, parkujem pred dverami :D chodievas s manzelom? som zvedava kolko vazi, podla mojich vazeni cca 6kg, trocha menej

katkamiki
17. aug 2012

@lunnka ano, ale aj cez den dviham sem tam, ked ma napadne. ten pyridoxin uz zabudam davat 🙂 chodievam s muzom, my ideme vzdy s vanickou 🙂 cierno siva 🙂 ale nas sa narodil, uz mal 4150 a je chlap, to je ine ako dievcatko 🙂

lunnka
17. aug 2012

@katkamiki ja musim sama, muz este robi, s vajcom 🙂

katkamiki
17. aug 2012

@lunnka ano, s vajickom 🙂 moj si musel zobrat volno, bala som sa ist sama, ked ho budu ockovat... ja som taky bojko 🙂

lunnka
17. aug 2012

@katkamiki ked ja neviem ci budu alebo nebudu, uz nejako vydrzime 🙂

katkamiki
17. aug 2012

@lunnka jasne, ze vydrzite 🙂 Aj my by sme, ale co ked som sero 🙂

janusha33
17. aug 2012

No baby tak uz mam aj ja teplotu.idem zaliezt do postele,snad to vyspim.

katkamiki
17. aug 2012

@janusha33 Jani, skore uzdravenie obom....

janinkad
17. aug 2012

@jarabica123 je celkom fajn,podla mna su vsetky dobre ked ich co najmenej navstevujete🙂))

sophie123
17. aug 2012

Ahojte, je tu niekto, koho deti sa narodili okolo 15. maja. Chcela by som len tak zo zvedavosti porovnat vahy 🙂 Ja mam dvojicky a mala ma 6.06 kg a maly 5.76 kg.

ivik9
17. aug 2012

@sophie123 ahoj, moj maly sa narodil 13.maja a ma 5930 g ( v stredu sme boli v poradni) ....podla mna maju tvoje deticky vahu tak akurat 😉

jagu81
18. aug 2012

@janusha33 No teda Jani tak sa držte, nech ste obaja čím skôr fit 🙂

lunnka
18. aug 2012

@sophie123 ahoj moja sa narodila 14.5., presnu vahu poviem v utorok 🙂 ale 6kg este asi nema

alexv
18. aug 2012

@sophie123 17. Maj a Ninocka ma 5,2 kg a to mala 4,3 kg pri narodeni🙂 je taka akurat, schudla po porode pod 4 kg a pomalicky dobiehame, lekarka vravi, ze ok a vraj to prave ti, co so narodia uz tazsi presne takto maju.

sophie123
18. aug 2012

@ivik9 @lunnka a kolko mali porodnu vahu?
@alexv no to si ma velmi nepotesila 😀 lebo nasi mali pri porode 2.7 a 2.9 kg a uz zdvojnasobili svoju vahu, ale mozno je to tym, ze nasi su na UM 😕 ty kojis?

janusha33
18. aug 2012

Dakujem baby.....mne je uz relativne dobre,paralen vecer zabral.Risko uz tiez nema teplotu len ta stolica je taka vselijaka,teraz ju ma zase az veelmi hustu od tej smecty.Asi ju prestanem davat a dam mu iba probiotika.Inac je to uz relativne dobre.Ja som pojedla nejake banany takze hnacku chvalabohu nemam,neviem ci to tie banany pomohli alebo co.Snad sa to uz rychlo upravi.

janusha33
18. aug 2012

http://www.dojcenskavyziva.sk/sk-SK/Vyziva-diet... No coskoro zacina....uz sa aj zacinam tesit ze nebude uplne na mne zavisly ale mi za tymto obdobim bude asi aj troska smutno.ale nevadi.

nena13
18. aug 2012

Žienky-tie ktoré nekojíte-kedy po pôrode by mala dôjsť menštruacia-ja už som 12 týžden po a menzes nikde-tehu nemôžem byť-nič ešte nebolo🙂

nena13
18. aug 2012

@janusha33 Mne kazal 250 g mrkvišky uvariť do pol litra vody a rozmixovať a pil mi to až kým neprestala hnačka-zabralo to...

janusha33
18. aug 2012

@nena13 To akoze malemu?Uz mrkvu?ved nema skonceny ani 4.mesiac.Uz to nejak prechadza chvalabohu.