icon

Pôrod v máji 2012

arieska
30. aug 2011

Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂

lilina22
27. aug 2012

@katkamiki to je nadherna vaha wow. A drzim palce, nech nema maly ziadnu reakciu !

dzankamizu
27. aug 2012

Aj vase deti tak malo spia? Nas vobec nespi a ked hej tak po 15 minutach a potom je po chvile umrncany ze az. Clovek ho niekde polozi a uz mrnci, ale zaspat ani za svet. On teda sam od seba nezaspi vobec, musime ho vzdy pol hodinu uspavat a ani to neni iste. Mam pocit ze jeto stale horsie.

katkamiki
27. aug 2012

@lilina22 dakujeme pekne. Nevies, kedy moze dojst teplota? Zatial nema, od ockovania su 4 hodinky.

janja2502
27. aug 2012

@katkamiki teplota moze prist az do 48 hodin od ockovania

janusha33
27. aug 2012

@suzan1111 Ta vidis,moja sa hra na mudru a figa z toho

janusha33
27. aug 2012

@suzan1111 ja mam tiez take citlive

katkamiki
27. aug 2012

@janja2502 vidis, mne povedala doktorka, ze ak pride teplota, alebo nejake bolesti, tak do 24 hodin to zmizne... tak neviem.

dzankamizu
27. aug 2012

@katkamiki pride v noci... U nas zacala tak po 8 hodinach.

lunnka
27. aug 2012

@tiuska77 monitor pouzivam uz len ked zaspi na brusku

lunnka
27. aug 2012

@suzan1111 presnee dnes som bola a dovolenku maju, tak som isla k zastupujucemu.. ja som mala prehliadku ked som bola tehotna, vtedy nic take nevidela a teraz akoby sa vsetky zblaznili..s jednym som behala mesiac, teraz zacal trapit druhy a dalsi caka na opravu :(

svetlusska
27. aug 2012

ahoj mam otazocku neviete mi poradit nieco na zacervenane miesta pod pazuskami a pod krkom, skusam olejcekovat a svokra mi kupila aviril krem ze oni volakedy pouzivali, ale nemam pocit ze by mu to pomahalo.najhorsie je ze jeho doktorka ma dovolenku do 4 a zastupujuca je nahovno doktora.tak teraz neviem ci mam ist na kozne alebo co...sa mu tam totiz zacina robit aj take cosi ako pluzgierik ako ked sa herpes robi...

tiuska77
27. aug 2012

@svetlusska ahoj ja si myslím, že sa to robí z toho, že som zle ju utrela po kupkani v tých záhyboch..lebo aj mojej sa to sem tam zrobí alebo zaparené to bolo keď bolo veľmi teplo 😉 ...ja som to len často vetrala a natierala indulonou a za deň to zmizlo 🙂

lilianka1199
27. aug 2012

@svetlusska urcite neolejuj,olej je tazky na pokozku, moze sa to este zhorsit, olej by sa vobec nemal v lete pouzivat, ak je to zaparenina, tak radsej daj trosku sudocremu, oplachuj castejsie cistou vodou a vetraj....

lilianka1199
27. aug 2012

@dzankamizu ja mam taku fintu,ked nemoze zaspinkat, dam mu na tvar plienku, spi behom par minut, ho to ukludnuje 🙂. Ale robim to,ked uz zaspava 😉

lilianka1199
27. aug 2012

@janusha33 JAnka nepocuvaj nikoho, daj na svoj pocit 🙂,si mamina a ty to vies najlepsie. JA budem davat len mliecko do 6 mesiacov,ked su deti na UM, tak ich prikrmuju, lebo to nieje take dolezite ako tvoje mliecko,ale ked mu zacnes davat prikrm, moze sa ti stat, ze zacne odmietat tvoje mliecko, alebo skor stratis ak ho nahradis prikrmom, co sa nemusi stat, ale moze a mrkvicku bude papat stale, ale mliecko ma len teraz, ked je babo 🙂...Aj ked bananik som mu dnes dala aj ja ochutnat, ale to len trosicku, aby som vedela ci mu to bude chutit a bol zlaty ako to skusal spapat 🙂

katkamiki
28. aug 2012

@lunnka ahoj, vy idete kedy k mrazovej? my mame uz prvu noc za nami bez teploty, tak dufam, ze uz nic nepride 🙂

jagu81
28. aug 2012

@svetlusska my ked sme mali trošku zaparené okolo ritulky, tak pomohla kalciová masť, odvtedy ju dávam stále a máme pokoj. Neviem či ti pomôže, ale vyskúšať môžeš 🙂

lunnka
28. aug 2012

@katkamiki ahoj, to je super 🙂 my poobede, ale budem to chciet posunut. idu jej brat aj krv :( vzdy som cumela ako puk na zeny co sa isli pototo ked ich detom mali pichat alebo brat krv a teraz som rovnaka, uz teraz mi je jej luto..neznesiem jej plac od bolesti, aj ked je to pre dobro veci. 😒

katkamiki
28. aug 2012

@lunnka no mi hovor, maly sa tak rozreval, ked mu pichla tie injekcie, ze ma to zabolelo az pri srdci :( ale nastastie neplakal dlho. Jasne, ked idete brat krv, tak to by uz bolo vela. drzte sa 🙂

jarabica123
28. aug 2012

@dzankamizu Ahoj, ja som tu pred nedavnom pisala to iste, nasa tiez nie a nie cez den spat a tiez je potom umrncana ze des. A to ju skoro cely den uspavam, lebo sa s nou neda ani poriadne zahrat, co by spinkala, rano je ako medik, lebo je vybuvana ale cez den, a to nehovorim o tom, ze nemam vćez den cas na nic, pomaly ist ani na wc🙂) A tiez mam pocit, ze sa to zhorsuje, ale raz to prejde, aspon tym sa ukludnujem🙂)

janusha33
28. aug 2012

No baby nas drobec je podareny,predvcerom ked lezal na chrbte a som ho potiahla za rucky ze ci dvihe hlavicku,tak dvihal ritku.Zaprel sa s nozkami a dvihol ritku a este sa tak vytocil.A dnes rano som len tak skusila ze ci bude dvihat zas ritku a on mi dvihol hlavu a vytiahol sa az do sedu a usmieval sa ako slneicko.Som bola z toho hotova.A na brusku ked je tak sa neopiera o ruky,opiera sa o hrudnik a brusko a s rukami naraba okolo seba.Pred seba da ruky len vo vanicke ked sa kupe a vtedy sa o nich aj opiera lebo som ho tak skusila pustit a on sa drzal a ani hlava mu nekvacla do vody pekne bol oprety,rucky vystrete.

janusha33
28. aug 2012

@jagu81 Alebo skus tu pastu jecoris ci ako sa to vola,to v lekarni by ti mali myslim namiesat.Ja Risko len s tym natieram ritku a zabralo to aj ked mal take otlacene a cervene od plienky.

svetlusska
28. aug 2012

@tiuska77 nooo moze byt, my to mame ale odvtedy co som ho raz neokupala len pretrela vlhkou handrickou..a nevieme sa toho zbavit, ja som zatial presla na aviril a sa mi vidi ze mu to kus zmizlo no uvidim no...

svetlusska
28. aug 2012

@lilianka1199 aha no skusim hadam to nejak zaberie dakujem krasne

svetlusska
28. aug 2012

@jagu81 noo skusim teda hlavne nech mu to zmizne

michalienka25
28. aug 2012

ahojte kočky. pocujte, mna tak strasne bolia prsia...normalne citim akoby tie zlazy, v ktorych je mlieko. pocitujem to asi posledne 4 dni. ked mala "roztahuje" cicik, aby jej slo mliecko, a ked sa pusti to mliecko, tak normalne citim aj v druhom prsniku, ze sa mi spustilo, ale v tom druhom ma to az tak boli...nehcapem. a dnes v noci som mala jeden prsnik taky naliaty a tvrdy, ze az...bol ako Kristinkina hlava 😀.

lilianka1199
28. aug 2012

@michalienka25 To som mala aj ja,daj na to pozor a hlavne vecer si radsej to mliecko odsaj a daj do mraznicky,aby sa nezapalil prsnik a ked bude mliecka menej,vyberies z mraznicky, ja som tak mala, potom sa mliecko zo dna na den prestalo tolko robit a musela som vyberat z mraznicky, potom sa to stale nejako znormalizuje 🙂

michalienka25
28. aug 2012

@lilianka1199 dakujem. asi si fakt nieco odstrieknem, lebo kebyze sa mi z nicoho nic mliecko strati, neviem, co by osm dala malej pit. nemam do zasoby absolutne nic... 😒

janja2502
28. aug 2012

@janusha33 to i nas stvara take kusky. Vcera sa otocil o 180 stupnov. Tam kde mal hlavu mal odrazu nohy. Som ho sledovala ako to robi. 🙂

janusha33
28. aug 2012

@janja2502 jaj tak sa kurit aj nas......ale nepretoci sa z chrbatika na brusko alebo z bruska na chrbatik ale tak dookola aj on cestuje.V postielke to uz prestal robit,uz len obcas ale ked je na posteli tak to cestuje a kope s nozkami o dusu.Sestra mu zacala sit taku hrubsiu deku na hranie ale ju nedosila takzse ju asi dosijem ja lebo s aho bojim nechavat na posteli a ked mu dam obycajnu deku na zem tak z nej vycmulava chlpy.