Pôrod v máji 2012
Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂
@katkamiki juuuj kojenie raz za noc dufam ze aj my sa k tomu raz dopracujeme 🙂
@svetlusska nemame to pravidelne, ale sem tam to tak vyjde, aj ked ja si moc nepospim, kedze mam prsia ako silikony tvrde a hrckave :(
@katkamiki asi je to individualne, ja som dnesnu noc prvykrat nekojila 8hodin, rano som mala tvrde prsia, ale inak sa mi uz dlhsiu dobu tak nenalievaju ako predtym, skor vyzeraju ako kedysi, cudujem sa, odkial si mala vie vytiahnut tolko mliecka aby nebola hladna 🙂 jediny rozdiel je ze ten, z ktoreho amm prave kojit je napatejsi. aj bradavky su normalne ako predtym, nie take zvacsene
@lunnka mna napada vitamin C - najlepsie cisty praskovy bud v DM alebo z netu niektory z jeho nekyslych foriem. Rozmiesat vo flasi vody a popijat cely den, uskodit nemoze a pomoct by mozno mohol...ked tak kuk https://www.modrykonik.sk/forum/detske-zdravotne-problemy/vitamin-c-megaskorbicka-liecba-rady-a-skusenosti/
Alebo este ma napada, dat si spravit krvny obraz, ci nahodou nieco nechyba.
@katkamiki ja som zo zaciatku v noci odsavala ale co som blazon? Sak aj tak som dost nevyspata, este aby som si v noci natahovala budik. Akosi sa snazim na to prsia zvyknut. Ono by sa to malo zevraj ustalit, trochu sa sice bojim toho zapalu, ale ked sa to doteraz nestalo, tak asi uz to nepride.
@leeenka26 ano, ja plne kojim stale, cez den je to v pohode, niekedy kojim az po troch hodinach, inac skoro kazde dve hodiny, ale v noci, ked sa mi maly zobudi po 5-6 hodinach, tak je to hrozne. Uz hodinu predtym sa prevalujem a nemozem zaspat a cakam, kedy sa maly prebudi 🙂 No aj ja sa bojim toho zapalu, ale dufam, ze uz nepride 🙂
@lunnka no mna tie dasna bolia aj zuby citim, ale naposledy som bola u zubarky pred rokom :( Ale viem, ze ked sa tam vyberiem, zisti mi toho vela a budem musiet potom aj kazdy den tam byt :( No mne vydrzat maximalne tych 6-7 hodin spat vkuse a to som uz nemohla vydrzat a divala som sa na hodinky, kedy sa uz zobudi 🙂Ozaj , kedy idete k dokorke?
@katkamiki S tymi zubami som na tom podobne......tiez mam obcas dasna citlive a na preventivke som bola v aprili ale to som bola troska chora tak mi len zapisala ze som bola na preventivke lebo som jej povedala ze nech to tak urobi ze od poslednej preventivky sa nezmenilo nic,cize boli vsetky ok.....ale teraz uz budem mat nejaky kazik urcite,nech robim cokolvek,genetika nepusti.Zatial neboli nic ale chystam sa nech mi urobi teraz ozaj preventivku aj ked na tento rok uz ju teoreticky mam urobenu.Len u mna je ten problem ze mam zubarku v mieste pracoviska a to je od mojho bydliska cca 50 km takze mam troska problem sa tam dostat.Musim vymaknut ked budu nasi doma aby mi mama postrazila maleho a skocim autom s muzom alebo otcom lebo na autobuse by som zabila vela casu a neviem ako by to zvladol maly.
@katkamiki No ved to.....preto to zatial neriesim pokial je taky malicky ale viem ze ma to neminie,zatial nic neboli a na citlive dasna mi zabera lacalut activ aj ustnu vodu mam aj pastu a to mi ich tak stiahne ze nie su az take citlive.....zrejme zacinajuca paradontoza,preto take citlive.
Dalsi krasny jesenny den pred nami.....radiatory mame teplucke,drobec spinka vonku,trosku nababuseny ale tak nejak nam to vychadza ze dopoludnia mi pospi vonku aj 3 hodinky.Dnu ked spal sa zobudil po pol hodine.....tak nech spinka,obleceny je poriadne,tak ked mu je tak dobre.A nech si zvyka aj na chladne pocasie a nie iba na teplucko.
@svetlusska Ja používam od začiatku klasicku a som mooooc spokojna-nedráždi tak sliznicu nošteka a vysaje všetko🙂
@nena13 No....chlapec bol zdravy,vsetko v poriadku a jedneho krasneho dna zacal horuckovat,zrazu ho previezli do nemocnice a uz to islo,zapal mozgovych blan,kolaps a len cakali ci prezije alebo zomrie a potom mu museli amputovat nozky a jednu rucku a chlapec je v bdelej kome,uz je na tom teraz troska lepsie,uz sa troska aj usmeje ale ziadna slava.Oni boli aj v Modrom z neba,ich svagrina im vysnivala dajake kupanie v neviem jakej svatej vode neviem kde.Som veriaca ale v take nieco v tomto pripade neverim.Velmi im pomohla hyperbaricka komora,lenze poistovna to nechce uz preplacat.Maju to tazke.To vtedy ked sa to stalo tak sa zacalo tak viac ockovat proti pneumokokom.To sa na to pamatam.
kúpete drobcov každý deň?

Baby, este jedna otazocka 🙂 Tie ktore kojite len raz za noc, mavate este take naplnene prsia? Ja mam stale, sa v noci budim aj o hodinu skor ako maly, co uz nemam ako spat , len vystreta a to ma uz boli chrbat. Neviete dokedy sa mi budu tie prsia takto stale nalievat?Zevraj by to malo neskor prejst, ale neviem kedy 🙂