icon

Pôrod v máji 2012

arieska
30. aug 2011

Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂

lunnka
23. okt 2012

@janusha33 tak s tymi zubami ked sa prvy prereze treba uz zacat cistit (niekto aj skor, dasienka umyva po kazdom kojeni-krmeni), k zubarovi neskor
aj mne uz s hlavickou raz padla ked si ju este nedrzala a isla som ju polozit, dozadu jej odkvacla a buchla o zem..
@lilina22 ano je to tam aj ine, este som vsetko neprecitala, mam to v pdf ak chces
@lilianka1199 puzzle, dobry napad, kde to dostat v hrackarstve? koberec nechcem kupovat, budeme raz do detskej ale to este ma cas, vdaka za tip.. no ona je uz tak ziva ze neviem kde ju polozit..hovoria ze na tvrdu podlozku a tak to dopadlo.. sama som si vravela ze ked buchne z otocenia nie je to snad tak vazne, ale buchlo to dost a ked plakala asi aj bolelo..presne vsimla som si ze uz sa tak opatrnejsie otaca, bola zvyknuta na gauci, aj ked sa hodila padla na makke

lilianka1199
23. okt 2012

@lunnka ano, pozerala som to u nas v hrackarstve a je to super 😉 , niekto to dava aj namiesto celeho koberca do detskej ...😉

lunnka
23. okt 2012

@lilianka1199 nechcem asi tie cisla, co je vela kusov, ze to vypadava aneporiadok potom, skor take velke styri kusy som tu niekde videla obrazok..zajtra pojdem pozriet.. a tam ked sa prevali uz snad hlavickou nebuchne..budem potrebovat velke, jej meter krat mter nestaci

lilina22
23. okt 2012

@lunnka kuk sem http://www.penove-puzzle.sk/

je to cesky vyrobok, nie cina, dopredu upozornujem, ze nasa ked sa na nich hra, tak ich lize odusu 🙂

lunnka
23. okt 2012

@lilina22 vyborne, dakujem..lacne to nie je, tak asi tych 16mm, vy mate ake? odtialto ste tiez objednali?

lunnka
23. okt 2012

@lilianka1199 dakujem 🙂 aj to je super link

lilina22
23. okt 2012

@lunnka nakoniec mame 8mm od svokry odtialto ale len maly koberec v kuchyni a velky objednal mm inde, bo sa mu viac pacili a tie su 16mm to je uz riadna hrubka kuk http://www.skiphop.com/product/playspot.html

objednal z amazon.com

lilina22
23. okt 2012

@michalienka25 ja nedavam nic okrem MM, asi pol hodinu az hodinu po zelenine jej ponuknem cucnut a vtedy sa napije, hned po zeleninke nechce mliecko.

michalienka25
23. okt 2012

@lilianka1199 my to ideme kupit Kristínke na "ježiška" 🙂. tuná su celkom pekné http://www.baby-babatko.sk/kategoria/dekoracie-... 😉

lunnka
23. okt 2012

@lilina22 tie su fakt krasne 🙂

lilina22
23. okt 2012

Dievcata, tu sa mi zdaju velmi fajn spracovane prikrmy, vratane excelovej tabulky vhodnosti potravin, akoze jasne, ze to nie je 100% ale ako navod mne posluzilo. http://kojeni.net/prikrmy.php

katka2309
23. okt 2012

ahojte babulky...este som sice v kategorii snazilky, ale chela by som sa opytat, ci ste mali pri prvych tyzdnoch tehotenstva bolave bradavky? ...my sa snazime druhy mesiac a pred par dnami ma zacali dost neprijemne pobolievat bradavky...ako keby som ich mala oskrete 😖 ..ale nic take nehrozi....a pocit neustupuje, iba mam pocit ako ked si zalezim ruku...take mravencenie a znecitlivenie...fakt neviem co by to mohlo byt....urcite to nemam z vysadenie ATK, lebo tu som vysadila uz v minulosti a nic podobne sa mi nestalo....mali ste nieco podobne? mam aj slabe krce v podbrusku...ale testovat je este skoro, este som iba 18dc...

svetlusska
24. okt 2012

mamicky chcem sa spytat tie ktore uz mate za sebou druhe ockovanie, ako dlho ste mali teploty?a tiez sa chcem spytat mojumu malemu na jednej nozicke zacervenalo miesto po vpichu je to v poriadku?

dzankamizu
24. okt 2012

@svetlusska nas teplotoval v noci a trosku aj druhy den a miesto vpichu po pneumokokoch zacervenalo a aj stvrdlo :( mal to cervene par dni

svetlusska
24. okt 2012

@dzankamizu aha sa pytam lebo on tiez mal teploty v noci a aj teraz rano...takze okej aspon som sa trocha ukludnila 🙂 dakujem 🙂

silinka10
24. okt 2012

@katka2309 Ked tak skus nejaky testik s vysokou citlivostou, uz by sa tam mohlo nieco ukazat 🙂 drzim palcekyy 😉 potom daj vediet

zlobinka
24. okt 2012

@katka2309 mna boleli,ale kazda to ma inak...drzim palce

zlobinka
24. okt 2012

baby to puzzle je super napad ozaj...ja sa tiez chystam kupit malej,urcite to vyuzi potom aj v detskej izbe...tie princezne su uzasne,ale dost drahe to je ked len jeden kusok stoji 10..ozaj a co planujete kupit drobcekom pod stromcek?

michalienka25
24. okt 2012

@zlobinka ale nie, to cele to puzzle stoji 10 eciek. ved to by bolo neskutocne drahe!!!ja jej idem kupit to a este nejake oblecko a asi dost...co takemu drobcekovi kupit...a chcu este aj babky pokupovat a tak. 🙂

janusha33
24. okt 2012

@svetlusska Daj mu na to studeny obklad,nemal by to mat velmi cerevne,po druhom ockovani aj nam troska zacervenalo ale som mu davala chladny obklad a preslo to.Teplota zhruba tak ako pri prvej davke.

janusha33
24. okt 2012

@zlobinka My toho roku drobcekovi asi nekupime nic,este si neuvedomuje co su to Vianoce a darceky a ako poznam babky a krstnu a svagrinu tak sa vysantia a nechcem ho zadarcekovat uz od teraz,Vianoce su o inom a nie o darcekoch.Jeho bude teraz akurat tak zaujimat stromcek lebo svieti ale inac si nebude nic uvedomovat,ked bude starsi tak potom jasne ze nejake knihy a oblecko a sem tam hracku.

lunnka
24. okt 2012

@lilina22 z amazonu som este neobjednavala- vies ako to funguje? asi budem za hlupucku hihi

lilina22
24. okt 2012

@lunnka neblazni, jasne ze nebudes. Je treba si tam spravit ucet a plati sa kreditkou. Niektore vyrobky neposlu do europy, ale tie puzzle nebol problem. Az ked sa zada cislo kreditky vyrata to postovne a pripadne clo ci DPH, ktore amazon zaplati za teba kedze to ide z USA. SKusim to tam nahodit kolko to vychadza.

svetlusska
24. okt 2012

@janusha33 jjj studeny obklad som davala celu noc a vcera cely den a aj dneska davam, a uz sa mu zacervenalo aj na druhej nozke tak dufam ze to bude v poriadku, no a teplota klasika

lunnka
24. okt 2012

@lilina22 si zlata, dakujem..a kolko to ma rozmer v cm? nemas problem s tymispojmi? nevytahuju sa?

tiuska77
24. okt 2012

Baby aj tu som našla to puzzle na zem...ja som hľadala guličky na hranie 😝 http://www.penove-puzzle.sk/?vyhodne-balicky,28

lunnka
24. okt 2012

@tiuska77 ahoj ano to myslim vcera spominala lilina22..tie velke su super ale drahe..

vy mate teraz kde cez den babatka..myslim na com?

tiuska77
24. okt 2012

No u nás to je tiež zaujímave 🙂 keďže moja malinká chce byť skoro stále len na brušku tak po napapaní ju dávam do kolísky tam sa nemôže otočit xixi .. a tak stále niekde inde chvíľu na gauči..chvíľu sa s ňou hrajem na manželskej posteli... potom na hracej deke, ale tiež keď už nevládze držať hlavičku tak si ju hodí o zem 😒 tak jej dávam pod to ešte jednu deku hraciu kedže mám dve (nepodarené darčeky 😝 ) ... tak rozmýšľam, že dám návrh na vianočné darčeky rodine tie puzzle 😝

tiuska77
24. okt 2012

Baby používate niektorá alebo rozmýšľate nad používaním látkových plienočiek? Ja by som si rada nejaké kúpila, aspoň cez deň aby som ušetrila keď začne chodiť ta almužna od štátu 😝 ..je tu plno tém viem, ale skôr by som privítala vaše rady a skúsenosti.. keď to máte naštudované 🙂 Ďakujem 🙂