icon

Pôrod v máji 2012

arieska
30. aug 2011

Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂

janusha33
16. nov 2012

@michalienka25 No ja mam so sefkou dobre vztahy ale uz o tomto sme sa bavili ze pojdem pravdepodobne na druhu matersku a k nej do prace sa uz asi nevratim,ak aj pojdem na druhu matersku tak po nej dam vypoved.

tinci
16. nov 2012

..s tym spanim aj my mame problem, sesternici v Cechach doktorka odporucila nejake homeopatikum co ukludnuje pri prerezavani zubkov aj celkove ukludnuje pri zaspavani.Poprosim ju o nazov toho homeopatika, aspon nieco by mohlo zabrat lebo dnes sa mi cely den uz z unavy krutila hlava ☹

tinka9000
16. nov 2012

@janusha33 Ja som písala o ohlásení zdravotnej poisťovni, nie sociálke - že nastupuješ na rodičovský.

janusha33
16. nov 2012

@tinka9000 Jaaaaaj,to aj zdravotnej treba?Aaach jaaaaj

tinka9000
16. nov 2012

áno údajne áno, mne to oznámil zamestnávateľ, aby som na to nezabudla, takže zrejme hej🙂

jarabica123
16. nov 2012

Baby na zubky je vhodne fakt dobre homeopatikum calcarea carbonica 9CH 5guliciek rano a 5 vecer, nam to pomaha, poradila jedna homeopatka, skuste

pativla
17. nov 2012

Dievčata neviete mi poradiť dobrého gynekologa v Stropkove?

maryhrib
17. nov 2012

Ahojte! Konecne som nasla skupinu ku ktorej sa mozem s radostou pripojit! Mam Tamarku a narodila sa 11. maja (: sice je tomu uz pol roka ale KONECNE SOM VAS NASLA (:

tinci
17. nov 2012

@jarabica123 supeer dakujem nevedela som ako sa vola, ak to fakt zabera tak to idem zhanat..da sa to kupit aj v lekarni?

svetlusska
17. nov 2012

@pativla ahoj v stropkove dobry gynekolog nie je....viem ze v stropkove ordinuje dr.krul ale pocula som na neho rozne verzie....ja osobne som nad nim rozmyslala ale tak som nakoniec zvolila ineho lekara v giraltovciach..odporucila mi kamaratka....ak mas nejake otazky kludne mozme cez IP

janusha33
17. nov 2012

@jarabica123 A to sa nezadusi s tymi gulickami?Vie ich drobec spapat?

janusha33
17. nov 2012

@jarabica123 No na toto som nasla ze je to viazane na lekarsky predpis,takze si asi velmi nepomozeme... 😒 Ostava nam to len nejak asi preckat.

michalienka25
17. nov 2012

baby, moja princezna zacala jest...nasla si sposob, ako ju mam krmit ze vsetko, ale naozaj vsetko zje. predstavte si, ze ten sposob je - POLEŽIAČKY - . to je taka opica leniva 😀. ale maminka je rada, ze vsetko spapka 😎

michalienka25
17. nov 2012

Moja vyparádená buchtička 😵

jarabica123
17. nov 2012

@janusha33 No citam aj ja teraz na internete ze je to na lekarsky predpis, ale nam to predali, moja sesternica ma svagra homeopata a ten nam to poradil a nic o predpise nevravel, a normlane nam to este v lekarni objednali, tak neviem, a celu noc neprespi, kdeze, ale budila sa aj kazdu hodinu a teraz sa budi dva az tri krat za noc, a je kludnejsia, nehryze si tak rucicky, ako pred tym. A tie gulicky sa davaju zozpustit do troska vodicky a vypit bud na lyzicke alebo z flasky.

jarabica123
17. nov 2012

@michalienka25 Tak to skusim zajtra aj ja🙂)

jarabica123
17. nov 2012

@tinci Ano,nam to rano objednali a okolo druhej sme to tam uz mali

janja2502
17. nov 2012

@michalienka25 aj my papame len poleziacky. Tak sa mu fajne sklzne do pusy a vsetko spapa. Prave som ho vazila, tak uz ma 8,9 kg.

janja2502
17. nov 2012

Ja musim poklopat ohladom spanku. Sice uz nemame 3 denne spanky ale len 2. Ten prvy trva taku hodinu a pol a druhy tak dve a pol hodky. Takze ja som celkom spokojna. V noci tiez fajne, zobudi sa len raz a niekedy len rano. 😎

cobhan
17. nov 2012

@janja2502 ticho ti ten spanok zavidim. Nasa spi tak 3x denne po 10-20 minut :(

janja2502
17. nov 2012
michalienka25
17. nov 2012

@jarabica123 no skus,som zvedava,ako to dopadne ;)
@janja2502 ano?tak som rada,ze nie je len ta moja bambulka taka pohodlna.teeeda,to je vaha.Kristinka vazi len okolo 6,5 kg,ale tak zas nemusim tolko nosit 😀

michalienka25
17. nov 2012

@maryhrib no vitaj medzi nami ;).tak sa pochval svojim babom,co uz vie,co papka,ci poslucha...🙂

alijaska
18. nov 2012

@maryhrib naša Anička sa narodila v ten istý deň 🙂

maryhrib
18. nov 2012

michalienka25 dakujem (: micinka moja je dobre dieta, vpodstate v noci vzdy dobre spinkala. Je ziva, uz sa dva tyzdne plazi a oblubuje polohu naboku pri hrani (: kojim ju este stale ale aj prikrmujem asi mesiac. Nema problem cokolvek zjest takze asi bude po ockovi! kazdy den s nou je velmi zaujimavy a ja s nadsenim sledujem jej pokroky- fascinuje ma (:

janusha33
18. nov 2012

@janja2502 My tiez mame cez den zvacsa dva spanky....jeden dopoludnia a druhy popoludni.....niekedy este jeden taky kratky ku veceru ale to malokedy.No a posledne vecery bojujeme pretoze viem ze sa vie ukludnit a zaspinkat aj sam lenze on chce spat pri prsniku a na nasej posteli ale som si povedala ze nie.....takze ho pekne dame do postielky a troska poplace a ukludni sa a zaspi.Lenze v noci to je uz horsie ked sa zobudi na papanie a potom samozrejme nechec spinkat v postielke ale pri nas,tak aby nehucal a nezobudil cely dom tak ho vezmem k sebe a pospi aj do 5 rana.....lenze ja mam uz zlezany bok.Tak som oznamila dnes muzovi ze ci sa mu to bude pacit alebo nie,bude aj v noci spat v postielke....zvykne si,par noci poplace ale zvykne si.....uz nie je drobucky novorodenec aby musel spat pri nas......

janusha33
18. nov 2012

@michalienka25 Juj tak nas aj ked som mu kasu davala s flasky tak musel by vsede....teraz uz papa po sediacky aj aksu s lyzcikou.....iba caj vypije poleziacky ked sa hra.

michalienka25
18. nov 2012

@janusha33 ti vravim, ona je taka leniva, ze aj papa poleziacky. ale tak to nevadi, ja som aspon spokojna, ze papka a ked jej to tak vyhovuje 🙂. a ano, to ti schvalujem, nechaj ho v postielke. on pride na to, ze ine mu neostava ako tam spinkat...tie deticky su teraz uz vnimave, vedia sa s nami "hrat", su to taki spekulanti. takze mozno noc-dve bude tazko, ale potom si zvykne. aspon ja si myslim.

michalienka25
18. nov 2012

@jarabica123 no co kočka, ako dopadlo krmenie poleziacky 😀?

janja2502
18. nov 2012

my sme dnes trhli rekord v spani. Doobeda 2 hodinky a poobede 3,5. Takze fajn. Aj teraz je uz ulozeny a spi. Este uspat starsiu a mame veget. 😉