Pôrod v máji 2012
Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂
..s tym spanim aj my mame problem, sesternici v Cechach doktorka odporucila nejake homeopatikum co ukludnuje pri prerezavani zubkov aj celkove ukludnuje pri zaspavani.Poprosim ju o nazov toho homeopatika, aspon nieco by mohlo zabrat lebo dnes sa mi cely den uz z unavy krutila hlava ☹
áno údajne áno, mne to oznámil zamestnávateľ, aby som na to nezabudla, takže zrejme hej🙂
Baby na zubky je vhodne fakt dobre homeopatikum calcarea carbonica 9CH 5guliciek rano a 5 vecer, nam to pomaha, poradila jedna homeopatka, skuste
Dievčata neviete mi poradiť dobrého gynekologa v Stropkove?
Ahojte! Konecne som nasla skupinu ku ktorej sa mozem s radostou pripojit! Mam Tamarku a narodila sa 11. maja (: sice je tomu uz pol roka ale KONECNE SOM VAS NASLA (:
@jarabica123 supeer dakujem nevedela som ako sa vola, ak to fakt zabera tak to idem zhanat..da sa to kupit aj v lekarni?
@pativla ahoj v stropkove dobry gynekolog nie je....viem ze v stropkove ordinuje dr.krul ale pocula som na neho rozne verzie....ja osobne som nad nim rozmyslala ale tak som nakoniec zvolila ineho lekara v giraltovciach..odporucila mi kamaratka....ak mas nejake otazky kludne mozme cez IP
@jarabica123 A to sa nezadusi s tymi gulickami?Vie ich drobec spapat?
@jarabica123 No na toto som nasla ze je to viazane na lekarsky predpis,takze si asi velmi nepomozeme... 😒 Ostava nam to len nejak asi preckat.
baby, moja princezna zacala jest...nasla si sposob, ako ju mam krmit ze vsetko, ale naozaj vsetko zje. predstavte si, ze ten sposob je - POLEŽIAČKY - . to je taka opica leniva 😀. ale maminka je rada, ze vsetko spapka 😎
@janusha33 No citam aj ja teraz na internete ze je to na lekarsky predpis, ale nam to predali, moja sesternica ma svagra homeopata a ten nam to poradil a nic o predpise nevravel, a normlane nam to este v lekarni objednali, tak neviem, a celu noc neprespi, kdeze, ale budila sa aj kazdu hodinu a teraz sa budi dva az tri krat za noc, a je kludnejsia, nehryze si tak rucicky, ako pred tym. A tie gulicky sa davaju zozpustit do troska vodicky a vypit bud na lyzicke alebo z flasky.
@michalienka25 Tak to skusim zajtra aj ja🙂)
@tinci Ano,nam to rano objednali a okolo druhej sme to tam uz mali
@michalienka25 aj my papame len poleziacky. Tak sa mu fajne sklzne do pusy a vsetko spapa. Prave som ho vazila, tak uz ma 8,9 kg.
Ja musim poklopat ohladom spanku. Sice uz nemame 3 denne spanky ale len 2. Ten prvy trva taku hodinu a pol a druhy tak dve a pol hodky. Takze ja som celkom spokojna. V noci tiez fajne, zobudi sa len raz a niekedy len rano. 😎
@jarabica123 no skus,som zvedava,ako to dopadne ;)
@janja2502 ano?tak som rada,ze nie je len ta moja bambulka taka pohodlna.teeeda,to je vaha.Kristinka vazi len okolo 6,5 kg,ale tak zas nemusim tolko nosit 😀
@maryhrib no vitaj medzi nami ;).tak sa pochval svojim babom,co uz vie,co papka,ci poslucha...🙂
michalienka25 dakujem (: micinka moja je dobre dieta, vpodstate v noci vzdy dobre spinkala. Je ziva, uz sa dva tyzdne plazi a oblubuje polohu naboku pri hrani (: kojim ju este stale ale aj prikrmujem asi mesiac. Nema problem cokolvek zjest takze asi bude po ockovi! kazdy den s nou je velmi zaujimavy a ja s nadsenim sledujem jej pokroky- fascinuje ma (:
@janja2502 My tiez mame cez den zvacsa dva spanky....jeden dopoludnia a druhy popoludni.....niekedy este jeden taky kratky ku veceru ale to malokedy.No a posledne vecery bojujeme pretoze viem ze sa vie ukludnit a zaspinkat aj sam lenze on chce spat pri prsniku a na nasej posteli ale som si povedala ze nie.....takze ho pekne dame do postielky a troska poplace a ukludni sa a zaspi.Lenze v noci to je uz horsie ked sa zobudi na papanie a potom samozrejme nechec spinkat v postielke ale pri nas,tak aby nehucal a nezobudil cely dom tak ho vezmem k sebe a pospi aj do 5 rana.....lenze ja mam uz zlezany bok.Tak som oznamila dnes muzovi ze ci sa mu to bude pacit alebo nie,bude aj v noci spat v postielke....zvykne si,par noci poplace ale zvykne si.....uz nie je drobucky novorodenec aby musel spat pri nas......
@michalienka25 Juj tak nas aj ked som mu kasu davala s flasky tak musel by vsede....teraz uz papa po sediacky aj aksu s lyzcikou.....iba caj vypije poleziacky ked sa hra.
@janusha33 ti vravim, ona je taka leniva, ze aj papa poleziacky. ale tak to nevadi, ja som aspon spokojna, ze papka a ked jej to tak vyhovuje 🙂. a ano, to ti schvalujem, nechaj ho v postielke. on pride na to, ze ine mu neostava ako tam spinkat...tie deticky su teraz uz vnimave, vedia sa s nami "hrat", su to taki spekulanti. takze mozno noc-dve bude tazko, ale potom si zvykne. aspon ja si myslim.
@jarabica123 no co kočka, ako dopadlo krmenie poleziacky 😀?
my sme dnes trhli rekord v spani. Doobeda 2 hodinky a poobede 3,5. Takze fajn. Aj teraz je uz ulozeny a spi. Este uspat starsiu a mame veget. 😉

@michalienka25 No ja mam so sefkou dobre vztahy ale uz o tomto sme sa bavili ze pojdem pravdepodobne na druhu matersku a k nej do prace sa uz asi nevratim,ak aj pojdem na druhu matersku tak po nej dam vypoved.