icon

Pôrod v máji 2012

arieska
30. aug 2011

Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂

janusha33
18. dec 2012

Aaaaaaa juchuchuuuuuuu kojime dalej.......ten jeden den nam neposkodil,ani narkoza nam neposkodila....

svetlusska
18. dec 2012

no tak po dnesnej poradni mame 9600g a meriame 74 cm...ale tak konecne rastieme aj do dlzky nielen do sirky :D

tiuska77
18. dec 2012

Baby aké piškótky dávate obyčajne čí su aj nejaké špeci? 😕 🙂

domcilka
18. dec 2012

Ja dávam normálne piškóty, ale tiež Marína keks a teraz som kúpila piškóty od Sunarky a veľmi maličkému chutia. Ja mu to dávam do výživ, aby ho to viac zasýtilo.

domcilka
18. dec 2012

@svetlusska my po dnešnej poradni 8700g. kedy ste sa narodili?

svetlusska
18. dec 2012

@domcilka jeej tiec celkom slusne 21.maja...a vy?

domcilka
18. dec 2012

my 10.mája. som trošku mimo, pretože kamoška tiež porodila o týždeň neskôr a váži toľko ako vy. ale mne sa náš malý vôbec nezdá, že by bol nejaký menší alebo tak podobne, práve naopak, ale on je dosť dlhý, to asi pre to 🙂

zlobinka
18. dec 2012

@janusha33 joj ako dobre,ze uz mas potom..skore uzdravenie prajem

zlobinka
18. dec 2012

@lunnka my sme este v hlbokej,ale uz je to pomaly ltt tak pojde uz do sportiaka..ten sa mi da dat uplne do lahu,takze to problem nebude..bude v nom moct pekne spinkat...ale vanicka na zimu je lepsia no co uz...pekne nam rastu

zlobinka
18. dec 2012

nasa dnesna poradna..7440g a 70cm doky spokojny...

svetlusska
18. dec 2012

@domcilka kazde babtko je ine nas maly napr.sa este sam neposadi ani nelozi je to lenoch hrozny zvladne akurat pretocenie z bruska na chrbatik

svetlusska
18. dec 2012

@lunnka my sme v sportovej castu uz od oktobra tusim, vanicka mu uz bola kratka :D

domcilka
18. dec 2012

@svetlusska tak to ste ma potešili 🙂 my už sedíme sami, tiež ešte nelozíme, ale pretáčame sa ako kolotoč 🙂

svetlusska
18. dec 2012

@domcilka jeeej tak to ste na tom vyborne, nam vsetko trva dlhhhho aj koniky zacal normalne past ked mal asi 2 mesiace

domcilka
18. dec 2012

@svetlusska ako ste už napísali, každé babätko je iné, určite to príde každú chvílu. a zúbky už mate?

svetlusska
18. dec 2012

@domcilka zubky u nas tak skoro nebudu sice slintame vo velkom ale to uz asi 2 mesiace,pchame do ust vsetko co vidime ale zubkov niet a vy uz mate?

domcilka
18. dec 2012

hej, my uz mame, dole dva a hore tiez uz dva 🙂 to je normalne s tymi zubkami, mam kamosku, ktora ma dcerku narodenu v marci a nemaju este zaidne zubky 🙂 my sme sa nejako poponahlalai 🙂

janja2502
18. dec 2012

@domcilka aj my sme sa ponahlali, uz mame 5 zubov. A uz asi tyzden maly lozi. Tak divne sa plazi, ale dostane sa kam chce. A to som si myslela, ze vobec nebude, lebo je hrozne lenivy.

maryhrib
19. dec 2012

Ahojte damy, po dnesnej poradni mame 7620g a dlzku 75 cm (:
Zubok ziaden ale plazime sa ostosest. A to ze sa postavi ku gaucu uz ani nehovorim (:
Akurat pred tyzdnom sme mali siestu chorobu tak nas to dost vystrasilo.

lunnka
19. dec 2012

@janusha33
@svetlusska
@zlobinka ved to, nasa je co do velkosti este v hlbokom OK, len ma vystrasila ked bola celu cestu z neho viac von ako dnu..take traky by som tam potrebovala 🙂) len kvoli bezpecnosti budem asi musiet zmenit.. da sa tam zvysit na tri stupne pod hlavou, ale nepomohlo, chcela vidiet aj co je za strieskou 😀
neviem ci je dost zrela na sportovy co sa sedu tyka..

zlobinka
19. dec 2012

@lunnka a preco nie..ved ju das aj do lahu a ked bude zvedava ju posadis...len skoda,ze vanicky robia take male..na zimu je lepsia ako sportak...my sa mu urcite nevyhneme cez zimu....ja to mam horsie,lebo sportova cast je len odo mna a mam tam iba okienko,aby som ju videla... 😒

janusha33
19. dec 2012

@tiuska77 Ja davam obycajne dlhe hryzkat a okruhle do vyzivy alebo k jablcku mu zvyknem pridat kedze je dost stavnate tak aby mu tu stavu vsiakli piskoty a spapa aj toto

janusha33
19. dec 2012

@lunnka Nas je v sportovom ale je len v takom polosede ked ideme sa prejst.....keby som ho dala do uplneho sedu tak by ho tlacil fusak kedze je tak zazipsovany dost na vysoko.....na jar mu fusak enbude treba a ma tam aj traky takze ho priputam a snad nevyskoci.....ale on sa aj tak nezvykol vrtiet v kociku.Teraz ho ma vyslovene na spanie cez den vonku.

janusha33
19. dec 2012

@svetlusska Jaaaaj tak nie som sama co nemame ani jeden zubok?Uz ma zacinala chytat panika ze sme uz iba my co nemame ani jeden zubok.Ja hovorim ze bud vylezu na Vianoce,ze ich dostane akoze pod stromcek alebo mu vyjdu az na rok.

jagu81
19. dec 2012

@lunnka my mame sportovy uz od oktobra, bambula mala vtedy 4 mes. je to zvedavec daco by jej uslo? Z vanicky nevidela na svet, tak plakala 🙂

zlobinka
19. dec 2012

@janusha33 ani my nemame zubok 😉

michalienka25
19. dec 2012

@janusha33 pridavam sa do klubu bezzubcov 😀
@zlobinka

lunnka
19. dec 2012

aj moje je bezzube 😀

alohim
20. dec 2012

@janusha33 super, že to dobre dopadlo, myslela som na teba 😉

aj my sme stále bezzubí;) no malého to už dosť otravuje, má tam už dlho taký ostrý napuchnutý kopček, nie a nie sa prerezať, vkuse si tam špára rúčkou. Malý zlepšuje techniku lozenia, za pár sekúnd je už na druhom konci izby a už sa vie i na pár sekúnd posadiť z polohy na brušku.
Sme už 2 týždne v športiaku, hoc do vaničky sa ešte ltt zmestí, už sa tam zlostil.

mandarinka34
20. dec 2012

my tiez este nemame zubok ale uz soplikujeme nespime v noci a poriadne nepapame ☹ .vsetko dava do pusinku kazda hracka nas bavi maximalne 5 minut. najradsej ma snurky sacky vlhcene obrusky vysavac noviny. 🙂