Pôrod v máji 2012
Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂
Baby coskoro budeme aj my stvornozkovat.Dnes na koberci uz dvihal ritku a podsuval nozky sem tam pod ritku,len mu to nejde velmi a tak sa zlato zlosti a krici o dusu a nakoniec aj tak ide dozadu.A najlepsie ked sedi tak sa posuva po ritke dopredu.Dnes tak dosiel z koberca ku gaucu a snazil sa zachytit niecoho aby sa postavil tak sa zagvacil o moje teplaky a tahal sa hore.Tak sa rozbehol velmi poslednu dobu.a najnovisie zacal vykrikovat va va va obcas mu ubehne ze ba ba ba tak babka je vo vytrzeni.A dnes poobede zacal ne ne ne.
@alohim Ja mam tiez pocit ze sa zacina odstavovat sam....ku veceru ked mu dam prsnik tak dva -trikrat potiahne a uz sa odtiahne a sada si.Vecer pred spanim potaha dlhsie a zaspi takze mam z toho taky pocit akoby nechcel uz velmi.....aj ked s amu ckalo tak som mu dala prsnik tak par krat potiahol a sadol si a natahoval sa za cajom.
@janusha33 nas okrem mama ked je nahnevany len krici....
@lilianka1199 Ja ho ucim ze ma kricat mama a nie baba alebo vava ale nieeeeee.....lebo babka sa s nim besni ze ich pocut az na poschodie sa rehotat tak bude kricat ze baba
@janusha33 tak nas nema ani snahu nieco gagotat 🤐 🤐 🤐
@alohim no ona uz rano len tak cucne,poobede troska cucne a potom sa mi s cicikom hra - macka ho...vlastne iba v noci pije,a aj to uz len troska...tak neviem... a Tomasko je kraaasny,mas uz o zabavu postarane,co 🙂 ?
@janusha33 mojej kolegyni sa dcerka tiez len posuvala po zadocku a potom rovno na nohy...nestvornozkovala.takze naozaj je to individualne...
@lilianka1199 Neboj sa on sa rozbehne.
@lilianka1199 Jaky fesacisko.Som minule objavila nejake video z leta co som maleho tocila som sa zamyslela ze to ani nie je pravda ze bol taky malinky.A teraz uz bude o chvilku behat po dome.Pred rokom sme sa tu vytesovali z pohlavia a nevedeli sa dockat jari a teraz uz riesime stvornozkovanie.Tak to rychlo ubehlo.A pritom niekedy ani neviem aky je den.
@janusha33 mne sa zda, ze to neskutocne leti, ved sme tu prezivali spolocne zaciatky 🙂
@lilianka1199 No si pamatam ze hned ako som vedela termin porodu som hladala nejaku "svoju" skupinu a odvtedy som rada ze vas baby mam.Neraz som tu dostala fakt skvele rady ktore pomohli,podporu za co vam dakujem.
Tobi ma nove oblubene "nenene" 🙂 akoze vazne rozhovory : ideme von? Nenene. Idem cikat,nevymyslaj! Nenene. Je Tobinko ťululum? Nenene. Lubis maminku? Nenene. Ukazes mi zubky? Nenene ...... Vsetko je teraz nenene 😀 nadhera
nas si tiez rozsiril slovnik: mamamama, nenene, tata tat. Tapuska a pyta daj.
@janusha33
@lilianka1199
baby, tak neuverite, ale vcera, ked som vypla "noťas", tak som tak rozmyslala, ze este predchvilkou sme tu riesili, ze sme tehotne, tehotenske problemy - krize, opuchy, bolesti, potom pohlavie babatiek, neskor porody (brrrrr 🙂 ), a nasledne babatka - koliky, spanky, dojcenie, prve usmevy....a teraz nam to uz lozi po izbach, a za chvilku s nimi budeme pobehovat po vonku, hrat sa v piesku, rozpravat...strasne to leti...
a som zvedava, kto pride ako prvy s tym, ze babatku pribudne bratcek alebo sestricka 🙂.
@lilianka1199
@janja2502
@janusha33 krasne deturence !
@michalienka25 Hehehe my sa chystame koncom leta zacat aby to na jesen vyslo a princeznicka aby sa narodila v lete,aby bola levica.Aj ked na to v podstate nezalezi ale tak to chcem.A teraz davame objednavku na babu aby som mala koho ucit varit a piect kolace a aby mal koho starsi bracek strazit.
@michalienka25,@janusha33 tak na to som myslela aj ja, strasne to leti, nas bol ako flaska lucky, ked sa narodil 🙂
a k tomu druhemu babu, tak ja este nemam ani mrchu a sex je tiez onicom, moje telo sa z toho porodu nejako nevie dat doporiadku 😒
@janusha33 tak predstava je to velmi pekna, budem drzat palce, aby vsetko vyslo podla tvojich-vasich predstav 🙂. Ja planujem az neskor mimi, ked uz moja Kristinka bude vediet kocikovat bratceka-sestricku...
@lilianka1199 neboj, vsetko sa da do poriadku 😉
@lilianka1199 Neboj sa vsetko s apostupne poriesi.Ja mam jahodky tiez vselijake,naposledy som mala v decembri,tyzden pred konizaciou a odvtedy nic....aj ma boli brucho ale nikde nic,tak nech to uz tak vydrzi do stvrtok bo idem na kontrolu a potom uz moze....ale co je najhorsie ze odkedy nemozem sex lebo mi ho zakazali tak mam nanho chut,predtym som nejak nemala chut.....neviem ci to nebude tym ze som vysadila tabletky.Uvidim ked ich zacnem brat...do leta to nejak vydrzime a potom ich aj tak vysadim aby som sa do jesene dala dokopy a mozme ist na to.....nemam chut na dvojicky co s apo antikoncepcii moze stat.
Baby pozerate supermamu?Toto mali davat pred 8.mesiacmi ked som bola hotova z dojcenia a trapili sme sa.....a nakoniec sme do thoo prisli aj bez pomoci.Ale mam pocit ze je to celkom ok relacia......da sa tam dozvediet vela veci
To ma tu este miekto pocit, ze je na vsetko sam, ja sa snazim, aby to bolo doma poupratovane, poprane, pozehlene, hram sa s drobcom, no mam pocit, ze nic nestiham, zacinam strasne dudrat a dnes som sa uz chytila s muzom, poviem mu, postraz maleho a on ok a sprav mi veceru. Ako, on mi pomaha, pojde na nakup, poupratuje a aj vezme maleho, ale robi dvanacky a ked pride domov, je unaveny, ale to som aj ja, no on si lenosi a ja taham 24h smeny a nemam cas ani na sprchu........no potrebovala som sa vyzalovat ☹ , mam zly den 😒
@janusha33 dnes som chcela pozerat,, ale nemala som cas, robila som blbe zemiakove placky a mm ked prisiel, povedal ze nieje hladny 😠 😠 😠 😠 😠 , dnes mam na figu den.
@lilianka1199 tak niejak to je aj u nas,co uz s tymi chlapmi 😖
@lilianka1199 Neboj, voobec nie si sama, u nas je to rovnako, tiez si pripadam, ze som na vsetko sama, snazim sa upratat, navarit, ozehlit, ale neda sa to, pri mojej malej co spava minimum urcite nie🙂 Kolko krat si poviem, ze na to kaslem, ze ved upracem inokedy, no potom ked pozeram na ten neporiadok ma ide slak trafit, a pustim sa do toho, lenze malicka vyzaduje stale pozornost, tak mrnci, a ja som potom nervozna, ze ozaj nic nestiham, su dni, ked to neriesim, ale su aj take aky mas ty dnes🙂) Stale mam pocit, ze ked upracem jednu izbu, robi sa neporiadok v druhej a tak dookola🙂 Vsade same hracky, deky, kocar, plienky, kremiky, obrusky🙂 No ale to tak asi musi byt, a najlepsie je, ked to len prekladam z miesta na mieto a myslim si, ze ako som upratala🙂 Tak sa netrap, ked mas dieta, poriadok mat nikdy mat nebudes, asi to tak musi byt, to by nase deti museli len tisko lezat a nicoho sa nechytat🙂
baby, bude horsie, ak budete mat viac deti. Jedno place, druhe place, jedno sa chce hrat s hrackou, druhe tiez s tou istou, bitky, hadky medzi nimi a stale neporiadok. No ale da sa vsetko pekne stihnut, len treba mat sakra dobre nervy. 😀

@michalienka25 ako vies ze sa odstavuje?