icon

Pôrod v máji 2012

arieska
30. aug 2011

Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂

tinci
16. jan 2013

@lindauciatko no musela som ju asi pred mesiacom naucit zaspavat v postielke samu - metodou 3- 5 - 7 teraz ju tam ulozim pustim jej jednu pesnicku - uspavanku a necham ju tam - do minuty spinka bez hnevu - teda v 90 percentach, horsie je to v noci, to sa mi nie vzdy podari...

janusha33
16. jan 2013

@katkamiki No ja som prd konizaciou mala kazde dva tyzdne a trvali tyzden,neviem ci to bolo tymi besnymi bunkami ze mi ich pri vytere podrazdili alebo cim al od konizacie som este nemala,akurat ,a boli brucho a naladu mam jak besny pes...a citim sa jak casovana bomba ze coskoro vybuchnem.Dufam ze po zajtrajsom vysetreni sa mi uz spustia nech to mam za sebou.

janusha33
16. jan 2013

@tinci my zase naopak,vecer narek a zaspi a v noci bez problemov zacnem spievat nejaku pesnicku a do konca prvej slohy je tuhy.

svetlusska
16. jan 2013

dnes ani neviem jak sa mi podarilo usetrit 40e, dobreze vozim so sebou v aute autosedacku :D

michalienka25
16. jan 2013

Môj dnesny meninkáčik sopľavý 🙂

alicia28
17. jan 2013

@janusha33 , ako ste sa krasne rozpisali 🙂 aspon sa tu nenudite

janusha33
17. jan 2013

@alicia28 Zavidis? 😀 😀 😀

tinci
17. jan 2013

...niekto tu tusim zase provokuje,najlepsie je asi uplne ignorovat.

janusha33
17. jan 2013

@tinci Hej hej nerisim ju....zrejme sa nudi alebo si potrebuje vybit nervy....kaslem na nu.

svetlusska
17. jan 2013

@janusha33 komu niet rady tomu niet pomoci

svetlusska
17. jan 2013

@alicia28 a preco by sme sa tu mali nudit?

lilina22
17. jan 2013

@janusha33 mne ked gyndos ponuka jednozlozkovu estrogenovu antikoncepciu, tak hovoril, ze pri nej sa neda vobec predpokladat ako casto sa bude krvacat, ako dlho bude krvacanie trvat. Ze su zeny co pri nej krvacaju skoro stale aj take, co vobec....
A este uvaujem, ze ak ti robili aj kyretaz, co si nepamatam, ci si pisala, tak MS moze prist o 6-8t.

Drzim palce

janusha33
18. jan 2013

@lilina22 Ja mam tiez jednozlozkovu,pokial kojim sa ina ani neda.....ale hovorila mi doktorka vcera na kontrole ze sa to mohlo posunut aj vplyvomm toho zakroku .....robili aj kyretaz.

lilina22
18. jan 2013

@janusha33 jasne, ja len k tomu castejsiemu krvacaniu pred zakrokom som myslela, ze to moze byt aj koli atk. Ja ziadnu neberiem, cyklus este nemam

janusha33
18. jan 2013

@lilina22 Ja som skor myslela ze pred zakrokom ci to nebolo z toho ze jak my robila cytologiu a brala ster tak mi to nejak podrazdila a preto som tak casto mala,ono ani neviem ci to boli jahody alebo nie,ale zhruba mesiac pred zakrokom som uz nebrala atk a mala som aj tak a od zakroku nic.

janusha33
18. jan 2013

Baby kontaktovala som admina kvoli tej votrelkyni-provokaterke tak pokial je skupina verejne nevie jej zakazat pristup.Neviem ci sa s tym da nieco robit....ked si cita nech si cita mne je to jedno ale nech nekomentuje stylom ja som nieco,supermama,vy ste ubohe sedliacke hlupane.aspon na mna tak jej komenty posobia.Teraz som pozerala da sa vytvorit sukromna skupina,kde sa napisu clenovia ktory budu mat pristup,takze by sme sa vedeli prestahovat tam aby nas neotravovala.

nena13
18. jan 2013

@lilianka1199 Nádherný je 🙂

nena13
18. jan 2013

Ahojte žienky,chcem sa opýtať-dávali ste už niektorá drobčekom avokado a ak ano,ako ste ho pripravovali ?

janja2502
18. jan 2013

@nena13 avokado nie, ja davam len nase ovocie. Citrusy a ine tropicke ovocie budem davat az po roku.

alohim
18. jan 2013

@michalienka25 dodatočne všetko naj k meninám;)
Čo sa týka mňa tiež som vyšťavená ako vyžmýkaný citrón - malý momentálne je plačlivejší kvôli zúbkom?, prebaľovanie=neutíšieľný krik, papať nechce iba sa kojí, maximálne ovocie zje, zeleninku odmieta a to predtým bolo bez problémov ☹ Raz manžel večer zahlásil, že si myslel, že budem mať k deťom väčší vzťah - po náročnom dni som totiž malého len pozorovala a hral sa sám. A on, že čo mu nostop nerobím program...išlo ma z kože vystreliť(ja mám blízko k deťom a aj učím maličké deti, baví ma to), no vydiskutovali sme si to. On keby mal na starosti 24h malého by asi večer ležal zmorený ako po maratóne 😉

@janusha33 Nič i zo supermamy nerob, ju to možno baví ako sleduje, že sa tu niekto na nej rozčúli...ignoruj 😉 ja už krámy mám - po vianociach prvý krát to došlo. Aj som vedela, že príde, lebo som cítila ovulku, a teraz mám ďalšiu, tak ak sa mi spravidelnil cyklus budem happy. Inak ako sa už cítiš? Chcm totiž povzbudiť kamošku, ktorú konizácia teraz čaká.

michalienka25
18. jan 2013

@alohim jej,dakujem,odkazem 😉
fuuu,tak na tvojom mieste by som asi riadne vybuchla 😀 . ale ked ti chlapi niekey poveia aj nieco,co vobec tak nemyslia...no a asi je taky nervozny fakt kvoli zubkom...moja bola tri dni adnes konecne vykukol druhy 🙂 . inak,pekny vianocny darcek si dostala-tie kramy 😀

janusha33
18. jan 2013

@alohim Prve zhruba dva -tri dni boli tazke ale teraz uz ani neviem ze mi nieco robili.Nech sa neboji,ani nevie ako to prejde a bude vsetko ok.Co sa tyka tho maleho,nas sa bezne hra sam na koberci a ja napr.zehlim alebo pletiem kosiky.Pokial je spokjny a nenarieka tak to neriesim,ved nech sa aj sam pohra,hrame sa cez den aj spolu ale nejde to stale ved mi treba aj nieco porobit doma.A muz to vobec neriesi,ma vytocil dnes maximalne,lebo som robila kolac ked dosiel z prace a maly chvilku na to vstal a mu hovorim ze mozes ho aj okupat lebo mam robotu este.A pride za pol hodinu hore ze maly okupany mu dam veceru a muzik sedi pri PC a maly sa hra....som nanho taak vyletela,ze dakujem za pomoc ze som si nesadla cely den,bo zacal ze sak prisiel z roboty si chce oddychnut, mu hovorim ze ja som v robote 24 hodin denne takze potrebujem obcas aj pomoct,som tiez iba clovek,tak sa zbombulil tresol dverami a odisiel.Takze mame tichu domacnost....si mysli ze ked som doma na materskej tak sedim s vylozenymi nohami.Ale ked sa staral o maleho ked som bola po konizacii tak vecer sadol ze je hotovy.A to mal iba maleho na starosti.Jedlo som mu vybrala ja,maleho som nakrmila aj ked som nemala vstavat z postele vobec.....takze chlapi maju iba silne slova ale keby mali robit vsetko to co robime my pocas celeho dna+ este aj v noci vstavame tak by boli uz poobede hotovy.By sa mali uvedomit.

lilianka1199
18. jan 2013

@janusha33 no, ja som naposledy povedala mm, ze pojdem z domu od rana a vratim sa vecer a budem dufat, ze bude pozehlene, poprate, navarene, spokojne okupane dieta v posteli a hned mi povedal, ze milacik, ja ti uz budem pomahat, sa nerozculuj 🙂

janusha33
19. jan 2013

@lilianka1199 No to od mojho cakat nemozem,ale na buduci tyzden ma dovolenku tak mu poviem ze nech ma cey den sleduje a v nicom mi nepomaha,nech vidi co robim cez den ked je on v praci.normalne teraz lutujem ze na tu konizaciu som nesla do nemocky lahnut,oddychnut a jemu som to mala dat vyzrat poriadne nech vie co to je.

janusha33
19. jan 2013

Stvornozkujemeeeee 😀 😀 ,tak smiesne saplavo este aj s klikmy ale pociatm ze do tyzdna sa rozbehne poriadne.

nena13
19. jan 2013

@alohim
@janusha33 Akože Vám nezávidím...Poniektorí chlapi su náramní...Ono by ich bolo naozaj treba nechať samych s drobcami,vy by ste mali tresnuť dverami a odísť si oddýchnuť...No ja som asi poriadna sekera,ale môj ten mi okolo zadku behal 10 rokov čo sme spolu a ked prišiel malý to som nechápala,že kde nabral ešte rezervu,kmitá s radosťou len čo sa umyje ked príde z práce a je pri ňom a ja si môžem robiť čo chcem... 😉

katkamiki
19. jan 2013

@nena13 ja som dala avokado, precitala som si u bukovskeho v knihr, ze moze, tak som skusila, sice len raz ale zjedol v pohode. Iba som ho surove popucila. Ani som nevarila 🙂

janusha33
19. jan 2013

@katkamiki A ktoru knihu od BUkovskeho mas?Mama hovorila ze si pozicali od jednej mamicky nejaku knihu od Bukovskeho no ze totalne hovadiny tam boli popisany,ze len pozerali s doktorkou ze to co za hlupaka pisalo.

lilianka1199
19. jan 2013

@nena13 tebe je fajne 🙂

katkamiki
19. jan 2013

@janusha33 no asi je len jedna kniha od neho pre babatka.... Vola sa sa mi zda, ze hned to bude milacik. Ale co sa tyka jedla, tak sa s mojou doktorkou a bukovskym v nicom nelisili, mozno len to avokado...