Pôrod v máji 2014
ahojte este som tu teda tuto temu nevidela tak dufam ze pomaly sa to tu bude zaplnat krasnymi tehulkami.
Ahojte, tak sa pripájam k Vám, tiež s dvoma // 🙂
@natalia_nr vitaj medzi nami 😉
@natalia_nr vitaj medzi nami 🙂
@isabellaa ja idem na sono v 8tt do brna. chces ist skor?
@leamax tak to viem aj ja, ze koľko presne som tehotná 🙂) ale ak je všetko oki, tak by sa mi tam tie týždne mali zvyšovať, nie? 🙂
@sweethope neboj, všetko bude oki 🙂 fakt, je to raz tak a raz tak... Tiez stále sledujem a stresujem co ma boli a neboli 🙂) ale bude to oki!!!! A v máji 2014 rodime!!! Musíme!! Ja inak nemám darček pre draheho na výročie sobáša :DDD
@natalia_nr vitaj 🙂)
uff baby, pridávam sa aj ja, termín som si vypočítala na 15.5... Len som sa normálne začala báť, keď som si to tu tak všetko prečítala... Veď ja som ešte pred týždňom bola na Rysoch (2499 m) a v nedeľu idem na Babiu Horu (1723m), doteraz som sa ničoho nebála 🙂 Chcem to ešte využiť, kým mi nezačne bývať zle, už som to raz zažila, to nezvládnem ani po schodoch domov vyliezť 🙂)
@petkaa28 no dosiel drahy domov po 2 dnoch a male sa tiez ozvalo,hlavne,ze od vcera som stresovala..teda ozvalo,no,zas ma pobolieva brucho,tak som kludnejsia 😅 inak my sme sa tiez brali v maji,4.5.2013 a aplikacia na mobile mi vyratala porod na ten isty den 😀 to by bola aka sila 😀
@ewana ahoj,my sme boli minuly vikend na hrebienku a to sme len hodinku,dve slapali a bola som mrtva,inak my bezne takto na tury,ale to sa nedalo,normalne sme dalsi vylet na dalsi den zrusili,lebo som bola hrozne unavena,nervozna,umrncana,ze musim slapat 😀 takze si to uzi,kym sa da,len sa uz nepresiluj radsej 😉
@sweethope no inak ja som tiež na tých Rysoch nejako nevládala, ešte som síce nevedela, že som tehotná, ale po tom, ako mi bolo celú túru nanič a točila sa mi hlava, som si to aj domyslela 🙂 Lebo navyše sme aj v auguste začali pracovať na druhom, a hneď sa podarilo 🙂 Včera som si dala test a dve čiarky 🙂 Prvé sme robili dlhšie.
Zdravim buduce kolegyne z porodnice,mam krasny piaty tyzden za sebou a doma mame prevelikansku radost.Termin je na plane presne 5.5.2014 😉
@ewana gratulujeeeem. ked si na tury zvyknuta, tak podla mna mozes ist v nedelu. ale fakt sa neprepinaj. ako nahle ti nebude dobre, tak turu ukonci 😉
@sweethope no vidis, babo si pozna ocka 😉 🙂
@isabellaa ja som sa rozhodla skocit predsa buduci tyzden na krv, ale sono si nedam robit. moj ma take na prd sono, radsej skocime potom s muzikom v tom 8tt do brna 🙂
@monii28 gratulujeeeeem 🙂
@rybka1985 super, tak je vsetko v najlepsom poriadku, tesiiiime sa 🙂
Babulky som v 7tt.a poriadne ma boli hrdlo, vsak si možem dat paralen? poradte este nejake babske rady, ktore možem? dakujem
@isabellaa @leamax @rybka1985 no baby co sa tyka mojho brucha,tak ja vypadam ako v 5 mesiaci,ale nie je to babom 😀 ale aj napriek tomu som spozorovala nafuknutejsiu dolnu cast brucha,cize to podbrusko,kde sa skryva drobec.rano akoby nic a vecer,aj teraz,uz sa citim ako balon 🙂 prsia stale bolia,v podprde sa to da,no ked dam dole,dovi dopo 😀
@lulu174 http://www.vitalia.cz/clanky/jake-leky-skodi-v-...
na konci clanku je, ze sa nemusis obavat 😉
Ja len asi to co uz vies, kvalitny med priamo od vcelara po lyzicke. Caj primeranej teploty s citronom a medom. Tehotne zeny maju skonzumovat velke mnozstvo medu 😉

@sweethope ja som mala ovu cca 12DC tak dufam ze nieco bude,aspon bodocka 🙂