icon

Pôrod v máji 2014

emilia25
18. aug 2013

ahojte este som tu teda tuto temu nevidela tak dufam ze pomaly sa to tu bude zaplnat krasnymi tehulkami.

rybka1985
6. sep 2013

@sweethope ja som mala ovu cca 12DC tak dufam ze nieco bude,aspon bodocka 🙂

isabellaa
6. sep 2013

@rybka1985 Tak ten UZ zaujima aj mna. A to ti lekar povedal, ze mas prist tak skoro? Ja teraz dost riesim ultazvuk...ci ist alebo az neskor. Budem rada, ked odpises, co lekar videl.

natalia_nr
6. sep 2013

Ahojte, tak sa pripájam k Vám, tiež s dvoma // 🙂

isabellaa
6. sep 2013

@natalia_nr vitaj medzi nami 😉

leamax
6. sep 2013

@natalia_nr vitaj medzi nami 🙂
@isabellaa ja idem na sono v 8tt do brna. chces ist skor?

petkaa28
6. sep 2013

@leamax tak to viem aj ja, ze koľko presne som tehotná 🙂) ale ak je všetko oki, tak by sa mi tam tie týždne mali zvyšovať, nie? 🙂
@sweethope neboj, všetko bude oki 🙂 fakt, je to raz tak a raz tak... Tiez stále sledujem a stresujem co ma boli a neboli 🙂) ale bude to oki!!!! A v máji 2014 rodime!!! Musíme!! Ja inak nemám darček pre draheho na výročie sobáša :DDD

petkaa28
6. sep 2013

@natalia_nr vitaj 🙂)

leamax
6. sep 2013

@petkaa28 vidis, to je fakt, takto som sa na to nedivala. tak ale mne to je prd platne, ked som ho predtym nepouzila, takze mi hned ukaze 3+
a kedy mate vyrocie? jasne, ze v maji 2014 rodiiime 🙂

ewana
6. sep 2013

uff baby, pridávam sa aj ja, termín som si vypočítala na 15.5... Len som sa normálne začala báť, keď som si to tu tak všetko prečítala... Veď ja som ešte pred týždňom bola na Rysoch (2499 m) a v nedeľu idem na Babiu Horu (1723m), doteraz som sa ničoho nebála 🙂 Chcem to ešte využiť, kým mi nezačne bývať zle, už som to raz zažila, to nezvládnem ani po schodoch domov vyliezť 🙂)

sweethope
6. sep 2013

@petkaa28 no dosiel drahy domov po 2 dnoch a male sa tiez ozvalo,hlavne,ze od vcera som stresovala..teda ozvalo,no,zas ma pobolieva brucho,tak som kludnejsia 😅 inak my sme sa tiez brali v maji,4.5.2013 a aplikacia na mobile mi vyratala porod na ten isty den 😀 to by bola aka sila 😀

sweethope
6. sep 2013

@ewana ahoj,my sme boli minuly vikend na hrebienku a to sme len hodinku,dve slapali a bola som mrtva,inak my bezne takto na tury,ale to sa nedalo,normalne sme dalsi vylet na dalsi den zrusili,lebo som bola hrozne unavena,nervozna,umrncana,ze musim slapat 😀 takze si to uzi,kym sa da,len sa uz nepresiluj radsej 😉

isabellaa
6. sep 2013

@leamax asi pojdem za mojim na SK a dohodneme sa, takto len budem nesvoja, este som pisala Koudelkovi, ohladne ultrazvukov, tak cakam co mi odpise... Do Brna nejdem, urobia to isto co aj doma, prvykrat som bola po ET, ale teraz idem k svojmu, nechce sa mi cestovat hore dole.

isabellaa
6. sep 2013

@leamax rozumej buduci tyzden pojdem za mojim gyndosom.....

ewana
6. sep 2013

@sweethope no inak ja som tiež na tých Rysoch nejako nevládala, ešte som síce nevedela, že som tehotná, ale po tom, ako mi bolo celú túru nanič a točila sa mi hlava, som si to aj domyslela 🙂 Lebo navyše sme aj v auguste začali pracovať na druhom, a hneď sa podarilo 🙂 Včera som si dala test a dve čiarky 🙂 Prvé sme robili dlhšie.

monii28
6. sep 2013

Zdravim buduce kolegyne z porodnice,mam krasny piaty tyzden za sebou a doma mame prevelikansku radost.Termin je na plane presne 5.5.2014 😉

rybka1985
6. sep 2013

@isabellaa doktor ma chcel vidiet tak skoro aby bolo iste ze je mimi tam kde ma byt, nastastie je vsetko v poriadku, ale zatial bolo vidno len ten vacok,dalsi UZ o 2 tyzdne,dufam ze uz bude potom vidno srdiecko 🙂

isabellaa
6. sep 2013

@rybka1985 to iste tvrdi mne lekar, aby som sla buduci tyzden a vylucili mimomater......

Super, ze je vsetko OK. 😉 A nahodou na UZ si sa nepytala, ze dost casto, opat o 2 tyzdne?

leamax
6. sep 2013

@ewana gratulujeeeem. ked si na tury zvyknuta, tak podla mna mozes ist v nedelu. ale fakt sa neprepinaj. ako nahle ti nebude dobre, tak turu ukonci 😉
@sweethope no vidis, babo si pozna ocka 😉 🙂
@isabellaa ja som sa rozhodla skocit predsa buduci tyzden na krv, ale sono si nedam robit. moj ma take na prd sono, radsej skocime potom s muzikom v tom 8tt do brna 🙂
@monii28 gratulujeeeeem 🙂
@rybka1985 super, tak je vsetko v najlepsom poriadku, tesiiiime sa 🙂

rybka1985
6. sep 2013

nas drobcek, 5+3tt 🙂

rybka1985
6. sep 2013

@isabellaa na UZ neviem ci casto,ale treba potvrdit ci tam bude srdiecko, potom uz len raz za mesiac budem chodit

isabellaa
6. sep 2013

@leamax
@rybka1985
@sweethope Baby, ako to mate s bruchom? Ja ho mam vypuklejsie. Asi si tam robia miesto 😉 a prsia vobec nic. Ja si pripadam ako v 3 mesiaci. 😀 😀 😀

leamax
6. sep 2013

@rybka1985 kraaaasa 🙂

baby, picha si tu niektora z vas fraxiparin? a svrbi vas brusko?

isabellaa
6. sep 2013

@leamax nie, iba estrofem a utros a femibion 800 😉

leamax
6. sep 2013

@isabellaa ja ako v 5. mesiaci. kedze ma nafukuje, tak ho mam vacsie uz teraz. a okrem toho plus slanina 😀

leamax
6. sep 2013

@isabellaa to ja tu nebudem vypisovat moje lieky, by ste sa unudili 😀 len tie injekcie ma zaujimali

rybka1985
6. sep 2013

@isabellaa ja si tiez tak pripadam akosi mi velmi naskocilo brucho 🙂 ale to skor len take nafuknute mam 🙂 a prsia ma bolia neskutocneeeeeeeeeee

lulu174
6. sep 2013

Babulky som v 7tt.a poriadne ma boli hrdlo, vsak si možem dat paralen? poradte este nejake babske rady, ktore možem? dakujem

sweethope
6. sep 2013

@isabellaa @leamax @rybka1985 no baby co sa tyka mojho brucha,tak ja vypadam ako v 5 mesiaci,ale nie je to babom 😀 ale aj napriek tomu som spozorovala nafuknutejsiu dolnu cast brucha,cize to podbrusko,kde sa skryva drobec.rano akoby nic a vecer,aj teraz,uz sa citim ako balon 🙂 prsia stale bolia,v podprde sa to da,no ked dam dole,dovi dopo 😀

isabellaa
6. sep 2013

@lulu174 http://www.vitalia.cz/clanky/jake-leky-skodi-v-...

na konci clanku je, ze sa nemusis obavat 😉
Ja len asi to co uz vies, kvalitny med priamo od vcelara po lyzicke. Caj primeranej teploty s citronom a medom. Tehotne zeny maju skonzumovat velke mnozstvo medu 😉

isabellaa
6. sep 2013

@sweethope tak mne je najlepsie bez podprdy 😀