icon

Pôrod v máji 2014

emilia25
18. aug 2013

ahojte este som tu teda tuto temu nevidela tak dufam ze pomaly sa to tu bude zaplnat krasnymi tehulkami.

isabellaa
5. sep 2013

@petkaa28
@leamax
@sweethope Baby, trochu ma znepokojuje ten moj ultrazvuk. S mojim gyn sme sa dohodli, ze na akciu mam prist 20.9. - neskutocne dlhy cas, ale gyn z centra mi napisal, ze mam ist buduci tyzden, aby sme potvrdili tehotenstvo v maternici...
Nasla som temu ohladne skodlivosti ultrazvuku a neviem ci nevydrzat az do toho 20ho.
Co sio tom myslite?
https://www.modrykonik.sk/forum/o-tehotenstve/3d-ultrazvuk-je-jeho-pouzitie-bezpecne/

bajana
5. sep 2013

tak s tou kavou to prehanat urcite nebudem a rovno si kupim bezkofeinovu....dnes som sa zastavila aj u dr., sestricka ma objednala na prve vysetrenie 24.9., vraj mi uz aj spravia sono....tak snad bude vsetko ok a vysetrenie nebudem musiet rusit...juj, nech to len vyjde 😵

lulu174
5. sep 2013

ach jaj baby, mna ta unava asi zabije... dnes som len uvarila obed, upiekla kolacik a isla som si poležat ku telke a prespala som pol dna :( jedine čo ma prebralo bola slabsia kava o piatej.Mám nizky tlak a tak sa ju snažim nepit ale nejde to, rano som si ju neuvarila a bola som cely den ako mechom udreta... 😒

leamax
5. sep 2013

@isabellaa urcite ano - tak ako v tom filme, aj my tu vsetky v maji 2014 drzime nase zlaticka v naruci 🙂
pockaj s tym utz do toho 20.9. to budes cca kolky - 8-9tt? to je najlepsi cas na prve sono, si myslim. ja pojdem tiez v 8tt. a to akoze dr. z car chce vylucit mmt, ze? tak to staci aj v tom 8tt. ale urcite je v maternici a v tom 8tt vam ukaze aj krasne bijuce srdiecko 🙂
@bajana vyjde, urcite 🙂
@lulu174 no ja som tiez tak, len sa tu motam, keby nemusim, ani nejem asi 😀 a poobede si tiez musim lahnut aspon na par minut 😀

petkaa28
5. sep 2013

@isabellaa ja viem, ze je to strasne dlha doba, ale v 5-6tt este nemusi byt nic vidno.. Aby si nebola zbytocne sklamana a nakoniec 20.9. Ti povedia, ze je vsetko v poriadku 🙂) ja tiez idem az 18.9.....asi zacnem hackovat, aby mi cas presiel :DD

isabellaa
5. sep 2013

@petkaa28 ale lekarovi z centra nejde o to,aby bolo vidno akciu srdiecka, ale aby vylucili mimomaternicove tehotenstvo...

No budem musiet porozmyslat, alebo napisem este raz do Brna, ze ako si to predstavuju dalej, kedy by mal byt dalsi UZ, nechcem ublizit malym...tolkymi ultrazvukmi.

leamax
5. sep 2013

@isabellaa mas cas, ja som bola u koudelku na sono v 7tt a nepovedal pol slova, ze som mala dojst skor. je len na tebe, ci pojdes aj k nim na sono, alebo len k tvojmu dr.
@petkaa28 to ti nepomoze, to uspava este viac 😀 ja hackujem a oci mi pri tom klipkaju 😀

petkaa28
5. sep 2013

@isabellaa hmm.. Ked pri mimomaternicovom je tolko moznych miest kde moze byt...teda aspon to mi vzdy hovoril moj lekar. Je to na tebe, ako sa citis, hlavne psychicky... Nemyslim, ze ten jeden utz navyse by mohol nejak extra ublizit
@leamax fakt hackujes??? :DD

Jaaaj baby, ja som to dnes s pracou trocha prehnala a teraz mi to brusko vracia :/ takze nohy hore a lehnim uz 🙂

leamax
5. sep 2013

@petkaa28 ano, hackujem. ja mam pocit, ze uz hackuje kazdy 😀

petkaa28
5. sep 2013

@leamax haha :D sranda 🙂) toto je nieco co ja nikdy nebudem vediet :D ja sa dokazem cely den kaslat s jednou tortou, ale hackovanie nie je pre mna :D

leamax
5. sep 2013

@petkaa28 ja som si tiez myslela, ze sa to nenaucim 😀
no vidis, ja zas asi nikdy neupeciem jedlu tortu 😀 😀 😀 kazdy sme na nieco 😉

bettypo
5. sep 2013

@leamax 😵 😵 😵

monika1308
5. sep 2013

ahojte, tak aj ja mám termín zatial podla ms 5. mája ale podla mňa to bude neskôr lebo ovulka bola dosť neskoro. Ale u dokyho som ešte nebola na potvrdenie lebo ešte len dnes som zistila tehu 🙂

petkaa28
5. sep 2013

@monika1308 vitaj 🙂 to mame rovnaký termín 🙂

petkaa28
5. sep 2013

@leamax tak tak 🙂 nemozme vedieť všetko :D

leamax
6. sep 2013

dobre ranko, tehulky 🙂
oficialne nas vitam v termine maj 2014. dnes som uz nevydrzala a ocikala som ten vseveduci kusok a este teraz som rozklepana 🙂 🙂 🙂

leamax
6. sep 2013

pozeram, ze na monitore vyzera nejaka slaba ta druha /. ale nazivo je kraaaasna 🙂

petkaa28
6. sep 2013

@leamax supeeeeer 🙂)) krasne kolajnicky 🙂)) ja idem zajtra skusit ten digi zazrak 🙂) minulu sobotu ukazoval 2-3, cize by mal ukazat 3+ hadam :DD

leamax
6. sep 2013

@petkaa28 dakujemeeee 🙂
ja som tiez nad nim rozmyslala, ale potom reku naco, ved ja viem presne na den, kolko som tehotna 🙂
ty brdo, ja som tehotna, mne to tusim nedochadza. si to stale opakujem a uskrnam sa pri tom jak debilko 😀

dejna077
6. sep 2013

@leamax tak teda super ta druha zosilnie este viac len to chce cas. Oprav ma ak sa mylim ty si bola na umelom nie? Drzim moc palce. A ten pocit ze to ocikas a kukas na to neveriacky poznam aj ja 😀

sweethope
6. sep 2013

caute koceny..tak ja som dnes v uplnej depke...od vcera vecera mam pocit,ze nieco nie je ok.tak malinko ma boli brucho.a zrazu vnimam realitu,vobec sa necitim tehotne.no hej,ciciky ma este bolia a rano som hodila grcku,ale to neznamena,ze babo rastie,som na nervy,len placem a placem,zrazu sa citim tak normalne ☹

@leamax gratulujem a silno drzim palceky,aby ste to dotiahli do konca 😵

isabellaa
6. sep 2013

@sweethope ahoj, tak ja vobec negrcam ani ma prsia nebolia,akurat ta hnusna chut na jazyku a sucho v ustach.
Tiez mam zvlastne pocity, ci Hcg rastie, rozhodla som sa, ze v utorok idem ku gyndovi a poviem mu co mi odpisali z centra asis.reprod., hodime rec a nech mi vezme hcg ci stupa.

Ked si nie si niecim ista, tak chod na hcg ci rastie, ak nechces ist k svojmu, myslim, ze za poplatok ti vezmu aj v labaku krv.

Stale na to myslim, zrejme aj preto,lebo prvykrat sa prestalo embryo vyvijat. Ja chcem vediet, ze je vsetko tak,ako ma byt.

leamax
6. sep 2013

@dejna077 dakujeme 🙂 ano, dobre si pamatas, dnes je 9.den po KET, oficialne mam testovat pondelok 🙂
@sweethope dakujemeee, moja 🙂 verim, ze teraz to dotiahneme do toho krasneho konca 🙂
ale joj, to su hormony, co tebou lomcuju. ja som vcera revala, ked u nas v dedinskom rozhlase vyhlasovali, ze ziadaju pomoc pri hladani jedneho chlapca
@isabellaa
@sweethope dievcata, musite mysliet pozitivne averit tomu drobciatku v brusku 🙂 vsetky to tu zvladneme, maj 2014 je nas statny mesiac a drzime nase babatka v naruci 🙂 🙂 🙂

isabellaa
6. sep 2013

@leamax ??? Ja som si myslela, ze na krvi si uz bola a masto potvrdene, niecomi uslo!
Srdecne blahozelam, krasa na 9 den. Ja som si test este ani nerobila 😀 😀 😀 😀 😀 , mam iba tu krv.

leamax
6. sep 2013

@isabellaa dakujeme 🙂
nie, este som nebola na krvi a neviem, ci aj pojdem vobec, naco, ked su jasne // 🙂

rybka1985
6. sep 2013

dnes nas caka prvy ultrazvuk som zvedava ci bude nieco uz vidno aj ked som este len 5+3tt tak si nerobim velke nadeje este juuuuj taka som nedockava 🙂

sweethope
6. sep 2013

@rybka1985 ja som mala v 5+3 len dutinku,ale mala som neskor ovu,tak som zvedava,co budes mat ty,potom informuj 😵

sweethope
6. sep 2013

@isabellaa mna len hneva to podbrusko,kym bolelo,tak som bola v pohode,ze sa maternica roztahuje,ale odvcera ma boli len tak akoze.u dr.som bola len v pondelok,ak tam pridem po tyzdni tak mi ani sono neurobi a povie,nech pockam este tyzden ako sme sa dohodli a muz si tiez mysli,ze si len nahovaram nieco zle,ale ja mam proste taky zly pocit 😒

leamax
6. sep 2013

@rybka1985 joj, som zvedava 🙂 este asi nebude vidiet toho moc, ale aj tak je to krasny pohlad 🙂 daj vediet potom 🙂

leamax
6. sep 2013

@sweethope mne prave kamoska, zdravotna sestra, napisala, ze raz budeme podbrusko citit viac, raz menej. neboj sa, urcite je vsetko v poriadku, hladkaj brusko a rozpravaj sa s babatkom, citi to 🙂